The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
سلام من یه جا گیر کردم که میرم تو وسط کوه و یه قلعه بعد یه پیر مرده میگه داد بزنی یا حرف بزنی تا صدات رو بشنوم ولی نمیدونم چطوری داد میزنه باید چیکار کنم ؟؟؟
برو تو منو
شات رو پیدا کن
اونجا فعالش کن بعد برو Rb بزن شات میزنه البته باید نگه داری

Last edited by a moderator:
سلام من یه جا گیر کردم که میرم تو وسط کوه و یه قلعه بعد یه پیر مرده میگه داد بزنی یا حرف بزنی تا صدات رو بشنوم ولی نمیدونم چطوری داد میزنه باید چیکار کنم ؟؟؟
اگه توی محوطه بازه،برو از قسمت Magic یه Shout دیگه(Whirlwind Sprint بود اگه اشتباه نکنم)رو انتخاب کن.باید تا اون در بسته میشه ازش رد بشی(با استفاده از اون Shout)اگه توی ساختمون بود یه Shout بزن!

آقایون من به یه باگ برخوردم تو مرحله های دزدان :(. من از قبل مرحله سیو ندارم :(می خواستم بدونم اونهایی که به این باگ بر خوردن تونستن ردش کنن یا نه دوتا ترافی بعد از این مرحله هست که واسه ما باگ داره و نمیشه این چند درصد رو گرفت تروخدا کمک کنید باید پلات شه .

اگه توی محوطه بازه،برو از قسمت Magic یه Shout دیگه(Whirlwind Sprint بود اگه اشتباه نکنم)رو انتخاب کن.باید تا اون در بسته میشه ازش رد بشی(با استفاده از اون Shout)اگه توی ساختمون بود یه Shout بزن!
یعنی چی شات بزنم ؟؟:d من همه دکمه هارو امتحان کردم نشد...

مهارت کافی داشته باشی تو لول 3 هم میشه کشتشون(تو کمتر از 10 دقیقه)
به طور عادی نمی‌شه. ولی‌ خوب اگه از تاکتیکhit and run استفاده کنی‌ می‌شه کشت (من خودم تو level 8 سه تا ماموت یه جا کشتم :دی) یا مثلاCloak کنی‌ بزنی‌،بری عقب دوباره Cloak . مخصوصا اینکه تا Level 12-13 بدون در نظر گرفتن نوع Shield یا Ward,Health boost در جا One hit kill می‌کنن.

ما هم بلاخره بازي كرديم در كل بد نبود ولي كلا با دوربسن بازياي اينجور مشكل دارم حالم بد ميشه

اونجايي كه عنكبوت رو ميكشي يه جيز بهت ميده در رو بايد باز كني باهاش هرجي ميجرخونم در باز نميشه

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

ما هم بلاخره بازي كرديم در كل بد نبود ولي كلا با دوربسن بازياي اينجور مشكل دارم حالم بد ميشه

اونجايي كه عنكبوت رو ميكشي يه جيز بهت ميده در رو بايد باز كني باهاش هرجي ميجرخونم در باز نميشه

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk
باید اون نشونه‌های رو در رو به ترتیب قرار بدی، رو همون‌Claw ای که گرفتی‌ ازinventory نگاه کنی‌ روش کشیده ترتیب رو.

آقا ما در حال ازدواج هستیم ! :d
پیش این یارو تمپلار هم رفتیم و ماموریتی بهم داده به نام Attend Your Wedding Ceremony !
حالا من چه جوری باید توی مراسم عروسی شرکت کنم ؟! خانم بنده هم در ریور وود تشریف دارن ! :d

آقا ما در حال ازدواج هستیم ! :d
پیش این یارو تمپلار هم رفتیم و ماموریتی بهم داده به نام Attend Your Wedding Ceremony !
حالا من چه جوری باید توی مراسم عروسی شرکت کنم ؟! خانم بنده هم در ریور وود تشریف دارن ! :d
روزی که بهت گفت بیا مراسم، برو بیرون شهر یه روز صبر کن فرداش برو همون کلیسا :دی تا مراسم انجام بشه.

سلام
من به یه مشکلی بر خوردم توی مرحله ی elder scroll. اول بگم که من با همون ورزن اول بازی میکنم کسی میدونه این باگه یا نه؟ اول که رفتم پیش اون اژدها ه و صحبت کردیم و خیلیم سلام رسوند:d بعد رفتم پیش اون یارو که شات ها رو اموزش میده اسمش یادم نیست و صحبت کردم. بعد رفتم پیش اون ارک ه توی کالج وینترهولد توی کتاب خونه... هرچیم کتاب میخواست پسدا کردم براش ولی الان جای elder scroll رو نمیگه!!! الان باید چیکار کنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or