The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
فریز رو نمیدونم ولی‌ کلا بازی بدون پچ افتضاح هست، خیلی‌ سخت می‌شه تحملش کرد.

پچ هاش جای خاصی هست یا همون موقع که وصل بشیم به لایو خودش بهمون میده آپدیتش رو ؟!
من تالا دو تا آپدیت کردم که امروز هم یکیش بود ! اما زیاد تغییراتی ندیدم !
کلا انگار بازیهای Bethesda همشون همینجورن ! :d

ولی من بدون پچ بدون هیچ باگی بازی رو تا اخر رفتم.
اول ناراحت بودم که چرا نمیتونم پچ بریزم ولی تا اخرش هیچ مشکلی نبود.

پچ هاش جای خاصی هست یا همون موقع که وصل بشیم به لایو خودش بهمون میده آپدیتش رو ؟!
من تالا دو تا آپدیت کردم که امروز هم یکیش بود ! اما زیاد تغییراتی ندیدم !
کلا انگار بازیهای Bethesda همشون همینجورن ! :d
این خیلی‌ خوبه، New vegas یه بازی بود تو باگ :دی مخصوصا رو PC
===================================

آپدیت‌ها معمولا فریم ریت و باگ‌های مربوط به ماموریت هارو درست می‌کنن.:-? باگ‌ ممکن واسه بعضی‌‌ها پیش بیان واسه بعضی‌‌ها نیان،واسه دوستمون lp.love پیش نیمده مثلا :دی

باید رو Enchanting table ساخت.
======================

بعد اون میتونین تو Dark brotherhood-College of winterhold-Bards college-Thieves guild عضو شین. کلا گروه‌ها محدودیت‌ای ندارن.

منظورم ساختن ابزار نیست منظورم ایتم enchantment برای ساختن ابزار به وسیله میزه

من اولای بازیم
میشه بگین باید از کوه بالا برم؟بعد از اینکه با شاه حرف میزنم باید برم یه جایی که نزدیکه کوهه روی کوهه؟چجوری باید برم؟
زیر کوه (سمت راستش) یه روستا هست به اسمIVerstead ،از اونجا راه هست.

آقا من از همون ثانیه یکش توش موندم.همونجا که می ری پیش اون آهنگره.از اونجا به بعد بلد نیستم.

راستی یکی هم لینک آموزش وصل شدن به لایو برای دانلود پچ ها بده به ما.خطر بن شدن که نداره؟؟؟؟؟؟؟

آقا من از همون ثانیه یکش توش موندم.همونجا که می ری پیش اون آهنگره.از اونجا به بعد بلد نیستم.

راستی یکی هم لینک آموزش وصل شدن به لایو برای دانلود پچ ها بده به ما.خطر بن شدن که نداره؟؟؟؟؟؟؟
از توJournal نگاه کن ببین کدوم ماموریت هستی‌ و چی‌ می‌خواد،بالا رو قطب نما هم علامت می‌زنه جایی‌ که باید بری رو.(کل بازی این‌جوری هست :دی رفته رفته پیچیده تر هم می‌شه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or