Yep,Now it is even better :dبازی رو مثل نسخه قبل به صورت سوم شخص هم میشه بازی کرد؟
نبود ؟! یکی یه کف دستی بزنه که گیر کردم سر این مشکل !آقا خون من ومپایر شده و هر وقت میرم تو آفتاب بهم پیغام میده و خونم قرمز میشه !
الان هم هرچی میام برم نزدیک شهر ها میریزن سرم و میگن ومپایر رو بسوزونین ! :d
چیکار کنم هی نریزن رو سرم ؟! فقط شبا میتونم حرکت کنم ! :d
باید به یه نفر که خوابیده نزدیک بشین خونشو بخورین تا یکم بهتر شین و مردم بهتون حمله نکنن، بعدا برین به Morthal پیش یه نفر به اسمFalion، بگین میخوام درمان شم، تا درمانتون کنهنبود ؟! یکی یه کف دستی بزنه که گیر کردم سر این مشکل !
باید به یه نفر که خوابیده نزدیک بشین خونشو بخورین تا یکم بهتر شین و مردم بهتون حمله نکنن، بعدا برین به Morthal پیش یه نفر به اسمFalion، بگین میخوام درمان شم، تا درمانتون کنه
احتمالا با خون آشامای چیزی جنگیدین یا شب جای ناا امن خوابیدین اومدن گازتون زدنحالا دوتا چیز ! اول چرا من اینطوری شدم ؟!
دوم اینکه من آدم خوابیده از کجا پیدا کنم ؟! خیلی سخته پیدا کردن ! :d بعد تا خواستم بخورم نریزن سرم دوباره ؟!
یکی دیگه اینکه این Morthal کجای نقشه میشه ؟!
خوب خون هم خوردم و کار اوکی شد ! :d جالب هم میخورد !احتمالا با خون آشامای چیزی جنگیدین یا شب جای ناا امن خوابیدین اومدن گازتون زدن
سر راهها پیدا میشن آدم خوابیدی معمولا شکارچیها اینا
Morthal هم وسط مپ هست، دور و برش باتلاق اینا داره
من خودم تا الان خون آشام نشدم دقیق نمیدونم ولی احتمالا باید Black gem رو پر کنی.خوب خون هم خوردم و کار اوکی شد ! :d جالب هم میخورد !
قفط یه مسئله ای ! پیش این فالیون رفتم و گفت یه Black Soul Gem بیار ! حالا براش میبرم میگه که یه چیزی دیگه هم بیار ! من نفهمیدم !
یه Soul هم گفت باید با خودت داشته باشی ! چی میخواد این ؟!
من خودم تا الان خون آشام نشدم دقیق نمیدونم ولی احتمالا باید Black gem رو پر کنی.
یه جادو Soul trap بگیر بعدا رو یه نفر بزن، بعدا در عرض 60 seconds بکشش تا پر شه
آره،تبدیل میشه به Filled black soul gemمگه Black Gem هم پر میشه ؟! این که ثابته !
جوره دیگه ای نمیشه در اومد ؟! با یه دارویی چیزی ؟!
پدرم در اومد تا تونستم قبل اینکه به ومپایر متنفر تبدیل بشم ، اینجارو رد کنم !آره،تبدیل میشه به Filled black soul gem
نه
یعنی هی تبدیل به Werewolf میشی؟ ،با خون آشامها زیاد میجی شاید، برو Werewolf بشو مشکلت حل بشهآقا این بازی دهن منو ... کرده !!
دم و دقیقه هر جا که میریم بعد از چند ساعت بازی خونم تبدیل به ومپایر میشه !!
الان 4 بار تا حالا از اون روزی که برای اولین بار شده بود، تبدیل به ومپایر شدم !
این مشکلش چیه ؟