بازیش چجوریه ارزش دانلود داره ؟
ماموریتهای اصلی رو خودش میده پشت هم،ولی واسه گرفتن ماموریتهای گروهها و ماموریتهای فرعی باید تو محیط بگردی و با مردم حرف بزنی.دوستان من تازه دارم بازیش میکنم :d البته 5 ساعتی فکر کنم بازیش کردم
مراحل چه جوریاست ؟ خودش ماموریت نمیده یا با خودم برم با افراد حرف بزنم ؟کلا" اولین باریه که بازی نقش افرینی بازی میکنم
یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
Imperia انتخاب کردم
هر چی میگردم خبری از ماموریت نیست تو نقشه علامتی چیزی نداره ؟ماموریتهای اصلی رو خودش میده پشت هم،ولی واسه گرفتن ماموریتهای گروهها و ماموریتهای فرعی باید تو محیط بگردی و با مردم حرف بزنی.
RPG ساده ای هست واسه شروع خوبه.
علامت میزنه که،اون بالا رو قطب نما هست یه فلش.هر چی میگردم خبری از ماموریت نیست تو نقشه علامتی چیزی نداره ؟
حی دارم ول میچرخم و حیوان میکشم و ادم میکشم :d
200 ساعت بدون Shout ها چطور دووم آوردی ؟ فک کنم باید با R آنلاکشون کنی ؛ هر اژدهایی که می کشی یه Dargon Soul گیرت میاد .
برو به قسمت Magic و قسمت Shout .بوسیله ی روح هایی که جذب کردی Shout هات رو فعال کن.فقط کافیه دکمه ای که پایین صفحه سمت راست نوشته رو بزنی:dنه دیگه انقدر هم تاثیر نداره همش ارمور باید بالا باشه یا دمیج اسلحه ها :d
r منظورت چی بود؟
اژدها که زیاد کشتم فایده نداره می نویسه روحش جذب شده ولی اون shout هایی که بالا اسم بردم ازاد نمی شه ! الان از اینا کدومشو شما تونستی ازاد کنی؟
animal allegiance
become ethereal
kyne peace
marked for death
دارم کم کم به باگ مشکوک می شم..من که دیگه اخرین پچ ریختم که فبریه اومده!
برو به قسمت Magic و قسمت Shout .بوسیله ی روح هایی که جذب کردی Shout هات رو فعال کن.فقط کافیه دکمه ای که پایین صفحه سمت راست نوشته رو بزنی:d
بابا دستت درد نکنه ..چقدر بی دقتی کرده بودم!عادت کرده بودم تو قسمت مجیک هر کدوم می خوام یه a بزنم دیگه گزینه هاشو نگا نکرده بودم.یعنی اصلا این انلوک ندیده بودم! 8 تا سول داشتم هیچ کدوم استفاده نشده
برم صفا...
مرسی
اون قسمت اسپویل تو پست 1524 چیز خاصی رو اسپویل نمی کنه شاید برای کسی که رو هم رفته 10 ساعت بیشتر بازی نکرده اسپویل بشه چیزی.بخونید اگه نظری داشتید بگید
در مورد تاریخچه الفریک و امپریال هست
مشکلش با کشته شدن مردمش به دستImperial نیست،مشکلش اینه که با وجود کمکstormcloak بهImperial برای شکست دادن ارتشhigh elves ،بازمImperial در مقابل اونا تسلیم شده و قدرت اصلی رو داده دست اون ها. و چون اولین امپراطور از نژادNord بود میگه باید دوباره خودمون به قدرت برسیم و اونارو بیرون کنیم. این داستان کلی هست که به هر کدوم ملحق بشی اون پیروز میشه.