مکانی به اسم Black barrier nodge نیست تو Riften واسه ماموریت خاصی میخواهی؟سلام
ببخشید این Black barrier nodge کجاس؟ میدونم توی riften ه ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم! meadery و maner هست ولی nodge رو پیدا نمیکنم!!!
مکانی به اسم Black barrier nodge نیست تو Riften واسه ماموریت خاصی میخواهی؟سلام
ببخشید این Black barrier nodge کجاس؟ میدونم توی riften ه ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم! meadery و maner هست ولی nodge رو پیدا نمیکنم!!!
آهان تو شهر نیست. اینجا هستببخشید black barrier lodge ه :d راه برای همون جم ها. نوشته: riften,black barrier lodge, above the bedroom
کجا باید برم؟
خوب نگشتی که یه اتاقی هست یهBandit هست توش با چند تا جسدDraugr ،حدوداً قسمت بالایی اتاق یه در ای هست که قفل هست، اونو باز کن، برو تو،Gem رو کمد هستاقا مرسی
یه سوال دیگه :d
این جم ی که توی pinewatch ه. کجا ئه دقیقا؟ من کل اینجا رو گشتم اون راه مخفی رو هم پیدا کردم تا تهشم رفتم به treasure room هم رسیدم ولی پیداش نکردم!!! میشه راهنماییم کنی؟
ممنون
خوب نگشتی که یه اتاقی هست یهBandit هست توش با چند تا جسدDraugr ،حدوداً قسمت بالایی اتاق یه در ای هست که قفل هست، اونو باز کن، برو تو،Gem رو کمد هست
پیدا کردن اینا هم علافای هست
من یه کار خیلی اساسی واسم پیش اومده می خواستم بدونم که چه جوری می شه که دوباره به sovngarde برگشت؟
ffgbolmکاره اساسی چی هست
چون اودواینگ تورو برده اینجا جایی تو نقشه نیست بزنی بری دوباره هم نمی تونی اودواینگ رو خفت کنی باز ولی من احتمال زیاد میدم در آینده با این dlc ها بشه رفت
یه درصد فک کن بری اونجا بعد tsun برتنگردونه خیلی ستمه
ffgbolm
اخه من همه ی ماسک ها رو گرفتم فقط ماسک Nahkriin مونده .مشکل اساسی اونجاست که فقط از طریق کویست اصلی می شه اونجا رفت که من هم همشو تموم کردم ...نمی دونم واللا حیف شد یعنی هیچ جا دیگه نمی شه که این ماسک رو پیدا کرد؟
(البته اگه شما مراحل مربوط یه ماسک ها رو انجام داده باشید می دونید که در
جنوب شرقی morthal و شمال شرقی Drelas’ Cottage تو Hjaalmarch Hold میتونید اونجا 2 تا word of power پیدا کنید اونجا یه پایه دایره ای میبینید روش wooden mask هستش اگه اون رو بپوشید شما رو به زمان قدیم بازمیگردونه همونجایی که 8 تا ماسک رو سر جاش میذاری بعد یه ماسک خفن بهت می ده الان من گیر همون ماسک توی sovngarde هستم نمی دونم که چه جوری می تونم برگردم اون ماسک رو گیر بیارم )
قبل از وارد شدن به sovngarde یه جادوگر هست که باید یه عصا بزاری تا portal به اونجا باز بشه .///باید اون جادوگر رو میکشتی ماسکشو بر می دشتی بعد وارد شهر می شدی ولی چون من لولم پایین بود از ذستش در رفتم :d ..ولی این راه تیدیل سیو چه جوریه ممنون می شم که یه توضیحی بدید