The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
ببخشید black barrier lodge ه :d راه برای همون جم ها. نوشته: riften,black barrier lodge, above the bedroom
کجا باید برم؟
آهان :دی تو شهر نیست. اینجا هست
Briars_map.jpg

اقا مرسی
یه سوال دیگه :d
این جم ی که توی pinewatch ه. کجا ئه دقیقا؟ من کل اینجا رو گشتم اون راه مخفی رو هم پیدا کردم تا تهشم رفتم به treasure room هم رسیدم ولی پیداش نکردم!!! میشه راهنماییم کنی؟
ممنون

اقا مرسی
یه سوال دیگه :d
این جم ی که توی pinewatch ه. کجا ئه دقیقا؟ من کل اینجا رو گشتم اون راه مخفی رو هم پیدا کردم تا تهشم رفتم به treasure room هم رسیدم ولی پیداش نکردم!!! میشه راهنماییم کنی؟
ممنون
خوب نگشتی که :دی یه اتاقی‌ هست یهBandit هست توش با چند تا جسدDraugr ،حدوداً قسمت بالایی‌ اتاق یه در‌ ای هست که قفل هست، اونو باز کن، برو تو،Gem رو کمد هست :دی
پیدا کردن اینا هم علاف‌ای هست :دی

اقا یه سوال من چطور بازی اپدیت کنم
ال تی 3 هست زمانی فایل اپدیتو تو فلش می ریزم می زنم به دستگاه قبولش نمی کنه
باید جور دیگه اپدیت کنم؟

سلام
من بازی رو برای LT+3 پچ کردم و الان بازی لود میشه اما وقتی New Game رو می زنم و هر Device ای رو برای سیو کردن انتخاب می کنم (چه مموری داخلی کنسول و چه فلشی که بهش وصل کردم) وارد بازی نمیشه و فقط لوگو بازی نمایش داده میشه و آهنگ بازی پخش میشه!
آخرین دشبورد رو دارم و ورژن بازی هم فکر می کنم 1.0.4 باشه, به لایو هم وصل نیستم.

salam

خوب نگشتی که :دی یه اتاقی‌ هست یهBandit هست توش با چند تا جسدDraugr ،حدوداً قسمت بالایی‌ اتاق یه در‌ ای هست که قفل هست، اونو باز کن، برو تو،Gem رو کمد هست :دی
پیدا کردن اینا هم علاف‌ای هست :دی

من یه کار خیلی اساسی واسم پیش اومده می خواستم بدونم که چه جوری می شه که دوباره به sovngarde برگشت؟

من یه کار خیلی اساسی واسم پیش اومده می خواستم بدونم که چه جوری می شه که دوباره به sovngarde برگشت؟

کاره اساسی چی هست

چون اودواینگ تورو برده اینجا جایی تو نقشه نیست بزنی بری دوباره هم نمی تونی اودواینگ رو خفت کنی باز ولی من احتمال زیاد میدم در آینده با این dlc ها بشه رفت

یه درصد فک کن بری اونجا بعد tsun برتنگردونه خیلی ستمه

کاره اساسی چی هست

چون اودواینگ تورو برده اینجا جایی تو نقشه نیست بزنی بری دوباره هم نمی تونی اودواینگ رو خفت کنی باز ولی من احتمال زیاد میدم در آینده با این dlc ها بشه رفت

یه درصد فک کن بری اونجا بعد tsun برتنگردونه خیلی ستمه
ffgbolm

اخه من همه ی ماسک ها رو گرفتم فقط ماسک Nahkriin مونده .مشکل اساسی اونجاست که فقط از طریق کویست اصلی می شه اونجا رفت که من هم همشو تموم کردم ...نمی دونم واللا حیف شد یعنی هیچ جا دیگه نمی شه که این ماسک رو پیدا کرد؟
(البته اگه شما مراحل مربوط یه ماسک ها رو انجام داده باشید می دونید که در
جنوب شرقی morthal و شمال شرقی Drelas’ Cottage تو Hjaalmarch Hold میتونید اونجا 2 تا word of power پیدا کنید اونجا یه پایه دایره ای میبینید روش wooden mask هستش اگه اون رو بپوشید شما رو به زمان قدیم بازمیگردونه همونجایی که 8 تا ماسک رو سر جاش میذاری بعد یه ماسک خفن بهت می ده الان من گیر همون ماسک توی sovngarde هستم نمی دونم که چه جوری می تونم برگردم اون ماسک رو گیر بیارم ):((

ffgbolm

اخه من همه ی ماسک ها رو گرفتم فقط ماسک Nahkriin مونده .مشکل اساسی اونجاست که فقط از طریق کویست اصلی می شه اونجا رفت که من هم همشو تموم کردم ...نمی دونم واللا حیف شد یعنی هیچ جا دیگه نمی شه که این ماسک رو پیدا کرد؟
(البته اگه شما مراحل مربوط یه ماسک ها رو انجام داده باشید می دونید که در
جنوب شرقی morthal و شمال شرقی Drelas’ Cottage تو Hjaalmarch Hold میتونید اونجا 2 تا word of power پیدا کنید اونجا یه پایه دایره ای میبینید روش wooden mask هستش اگه اون رو بپوشید شما رو به زمان قدیم بازمیگردونه همونجایی که 8 تا ماسک رو سر جاش میذاری بعد یه ماسک خفن بهت می ده الان من گیر همون ماسک توی sovngarde هستم نمی دونم که چه جوری می تونم برگردم اون ماسک رو گیر بیارم ):((

من تقریبا همه جاشو گشتم هم sovngarde هم hall of vador همچین چیزی که میگید تقیقا کجاشه
دیقایا از همون پرتالی که میری ساونگارد اون dragon priest مثله اینکه داره
رفتم یه سرچ زدن اونجایی هست که قبل از وارد شدن به به ساونگارده یکی یه جا زده بود میتونی سیو های بازی رو تبدیل کنی ازین کار امکان پذیر است

آخرین ویرایش:
قبل از وارد شدن به sovngarde یه جادوگر هست که باید یه عصا بزاری تا portal به اونجا باز بشه .///باید اون جادوگر رو میکشتی ماسکشو بر می دشتی بعد وارد شهر می شدی ولی چون من لولم پایین بود از ذستش در رفتم :d ..ولی این راه تیدیل سیو چه جوریه ممنون می شم که یه توضیحی بدید

قبل از وارد شدن به sovngarde یه جادوگر هست که باید یه عصا بزاری تا portal به اونجا باز بشه .///باید اون جادوگر رو میکشتی ماسکشو بر می دشتی بعد وارد شهر می شدی ولی چون من لولم پایین بود از ذستش در رفتم :d ..ولی این راه تیدیل سیو چه جوریه ممنون می شم که یه توضیحی بدید

1. First Open the Xbox 360 Skyrim Game Save using Modio.
(The game save should be called something like "gamesave.exs")
sffmte.jpg

2.Click on the "File Contents" Tab right click on the "Savegame.dat" and extract it to your desktop.
mt8bar.jpg

Close Modio

3. Press Start Menu on your computer and search for "Folder Options"
2v839t5.jpg

Click on the "View" tab and uncheck the box that says "Hide extensions for known file types"
jqncro.jpg

4. Now take the "Savegame.dat" that you saved to your desktop and change the extension to ".ess"
It now should read "Savegame.ess"

5.Move the gamesave over to Skyrim Save folder located in "Library>Documents>My Games>Skyrim>Saves"

ormjk0.jpg

6. Enjoy Playing Skyrim

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or