The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام من توی یه کوئست بازی گیر کردم باید چند نفر رو که به شهری که مارتین رفتن رو شناسایی کنم این کار رو میکنم و باید به کاپیتان برود بگم اما هر چی در موردش میگم یه چیز دیگه میگه اینم عکسش اول برای توضیح کوئسته بعدیش برای حرفی که کاپیتان میزنه ترو خدا کمک کنید :((

اقا شرمنده این پست و اینجا میزنم ولی چاره ای ندارم
بچه ها اینجا کسی ابلیویون برا 360 ntsc/uc نداره من امروز میخوام 360 بگیرم با کلی بازی ولی جای ابلیویون خالیه

کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟:(

برو همون جايي كه توي نقشه هست.نزديكاي جاده كه يه سنگ هم هست.تا شب وايسا يه جاسوس به نام jerls يا يه همچين چيزايي مياد.بكشش بعد كليد هارو از توش بردار و برو پيش اون يارو.در ضمن كلا 2 تا جاسوس وجود داره.موفق باشي
بايد بري خونشو بگردي اونجا يه كاغذ پيدا ميكني و بقيه هم كاملا معلومه:confused:

من که تاحالا این اتفاق برام نیفتاده.احتمالا همون دختره است.
اگه دنبالش راه بیفتین میره و یه جا وایمیسته.همونجا جیبش رو بزنین.اسلحه های خوبی هم برای لولهای پایین داره.
باتشکر....

اونوقت اگه اين كارو كنيم مارو از گيلد بيرون نميكنن؟چون يكي از قوانين رو نقض كرديم.

Dj_mj جان محمدرضا درست میگه
البته واسه اینکه به مشکل من گرفتار نشی ( که نتونستم سنگ رو پیدا کنم )
یهت بگم که باید فکر کنم حدودای 4 یا 7 بعدازظهر بری اونجا (دقیق یادم نیست)
اون سنگه هم نور سبز داره

27x12kn.jpg

می خواستم بپرسم چرا نمیتونیم بریم این تو؟؟؟؟
توی برج جادوگری اون در وسطیه دوتای دیگه میره به حیاط مدرسه جادوگری ولی این باز نمیشه چرا ؟

می خواستم بپرسم چرا نمیتونیم بریم این تو؟؟؟؟
توی برج جادوگری اون در وسطیه دوتای دیگه میره به حیاط مدرسه جادوگری ولی این باز نمیشه چرا ؟

Orrey یکی از MOD های بازیه که خود شرکت پولی ساخته ..
من قدیما لینکش رو گذاشته بودم توی همین Thread !
از این Filesharing ها میتونی بگیری .. چیز خاصی هم توش نیست ! یک دستگاه عجیب غریب که مثلا هر روز یک Power میده !

اي بابا شما چه جوري بازي ميكنيد من الان لولوم 27 هست ته همه زره و اسلحه هستم اما جادو مادو ندارم يعني خط مجيكم كمه چه جور اضافه ميشه توي يه مرحله مگس گويد هم موندم يه معبد هستش دو نوع جادو و دو تا كتاب خوندن لازم داره
براي تكيمل كوست ريدنگ ارمورر هم يه سوال ميپرسه ميگه توي كتابفروش فرست اديتشن توي يه كتاب هست جوابتو ميده ولي من همه كتابو رو خريدم بازم اتفاقي نمي افته جريان چيه
در ضمن با استفاده از سنگ هاي كه براي بستن گيت هاس يه سري چيز به لباس و شمشير و اين حرفا اضافه ميكنه
در ضمن توي شهر چنال همون كه جافري كنارشه خونه بهم نميفرشه هز چي مخشو ميزنم رشوه ميدم فايده نداره من فقط توي اون شهر خونه ندارم به دادم برسيد
من الان توي دارك برادر ليسنرم يعني كوست هام تكميله

اي بابا شما چه جوري بازي ميكنيد من الان لولوم 27 هست:cheesygri :cheesygri :cheesygri ته همه زره و اسلحه هستم اما جادو مادو ندارم يعني خط مجيكم كمه چه جور اضافه ميشه توي يه مرحله مگس گويد هم موندم يه معبد هستش دو نوع جادو و دو تا كتاب خوندن لازم داره :(
براي تكيمل كوست ريدنگ ارمورر هم يه سوال ميپرسه ميگه توي كتابفروش فرست اديتشن توي يه كتاب هست جوابتو ميده ولي من همه كتابو رو خريدم بازم اتفاقي نمي افته جريان چيه:confused:
در ضمن با استفاده از سنگ هاي كه براي بستن گيت هاس يه سري چيز به لباس و شمشير و اين حرفا اضافه ميكنه:-"
در ضمن توي شهر چنال همون كه جافري كنارشه خونه بهم نميفرشه هز چي مخشو ميزنم رشوه ميدم فايده نداره من فقط توي اون شهر خونه ندارم به دادم برسيد:evil: :evil:
من الان توي دارك برادر ليسنرم يعني كوست هام تكميله
:blushing: :blushing:

سلام

سلام
بچه ها من اون کوئست Blood Of Daedra رو انجام دادم و Azura Star رو گرفتم
این به چه دردی میخوره ؟!
طرز کارش چجوریه ؟!

Azura Start یه Reusable Grand Soul Gem هستش، یعنی یه Grand Soul Gem ی هستش که پس از مصرف روح داخلش مثل بقیه ی Gem ها از بین نمی ره، بنابراین می تونی دوباره شارژش کنی و ازش استفاده کنی از همین جهت هم برای من خیلی کاربردی بودش ...
نهایتاً هم باید دودستی تقدیمش کنی به Martin Septim ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or