The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام دوستان
من تازه این بازی رو خریدم:blushing: میدونم یکم دیر گرفتم ولی سرم شلوغ بود. چون من هنوز درست و حسابی بازی نکردم ممکن سئالام خیلی ضایع باشه امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.

من از مردم پرس و جو کردم فهمیدم اگه بخوام تو dark brother hood عضو بشم باید جنایت انجام بدم من یه چندتا راهزن کشتم اما فایده نداشتظاهرا باید آدمای بیگناهو بکشم اما مشکلم اینه که فقط تو شهر آدم بیگناه پیدا میشه که اونام سریع میرن به مامورا گزارش میدن . میخواستم ببینم کسی یه آدم تنها سراغ نداره که با کشتنش مشکل چندانی پیش نیاد(یعنی نقشش زیاد مهم نباشه)

من خودم چندتا اسکیل برداشتم اما میخواستم بدونم برای این گیلد چیز خاصی پیشنهاد نمیکنین.

سلام

Azura Start یه Reusable Grand Soul Gem هستش، یعنی یه Grand Soul Gem ی هستش که پس از مصرف روح داخلش مثل بقیه ی Gem ها از بین نمی ره، بنابراین می تونی دوباره شارژش کنی و ازش استفاده کنی از همین جهت هم برای من خیلی کاربردی بودش ...
نهایتاً هم باید دودستی تقدیمش کنی به Martin Septim ;)

به مارتین هر Daedric Artifact رو که بدی قبول میکنه ، فقط چون برای انجام دادن Azura Quest فقط باید لول 2 باشی اول از همه اون رو نشون میده. من با کاراکتر قبلیم یک Warhammer ای چیزی بود که دادم بهش . اون Azura Star بیشتر از همه به درد میخوره ، البته بعد از Skeleton Key

توی Morrowind میشد که روح Vivec رو Capture کنی توش . یک چیزی تو مایه های یک میلیون قیمتش شد ، البته کشتن Vivec گند میزد به کل بازی !

سلام

به مارتین هر Daedric Artifact رو که بدی قبول میکنه ، فقط چون برای انجام دادن Azura Quest فقط باید لول 2 باشی اول از همه اون رو نشون میده. من با کاراکتر قبلیم یک Warhammer ای چیزی بود که دادم بهش . اون Azura Star بیشتر از همه به درد میخوره ، البته بعد از Skeleton Key

اینو منم خودم یه جایی خوندم همون زمانا

ولی نکته این بود که مارتین هر Daedric Artifact ی رو هم نمی گرفت
برای همینم بود که من خودم بی خیال قضیه ی مارتین شدم تا کل Sub Quest هام ته بکشه و بعد بود که رفتم سراغ Main Quest ها و اینجا بود که دیگه Soul Gem چه عادی و چه Reusable ش مثل همین Azura Star بدردم نمی خورد (چون من از Spell برا Soul Trap استفاده نمی کردم و اون Umbra Sword ی که قابلیت ST رو هم داشت نگه می داشتم که توی مراحل Clavicus Vile باید به Shrine می دادی (البته نه اینکه Quest رو با ندادن شمشیر تموم کنم نه، بلکه میزاشتم رو Pending تا بعدها برم سراغش و نهایتا اون شمشیر رو دادم و نهایتاً یه Helmet بهم داد به اسم Masque of Clavicus Vile که 20 واحد به Personality اضافه می کردش) ) برا همین خودمو راحت کردم و همین Azura's Star رو دادم بهش ...
البته این یه Grand بودش
من ترجیح می دادم Black می بود

بهر حال یادم نبود این ماجرا رو الان
در هر صورت ممنون
یه تشکر هم ازت کردم برا همین ... ;)

توی Morrowind میشد که روح Vivec رو Capture کنی توش . یک چیزی تو مایه های یک میلیون قیمتش شد ، البته کشتن Vivec گند میزد به کل بازی !

Morrowind دو تا مشکل داشت
اولیش مشکل توی Travel بود
دومیش هم همینی که یه جورایی بهش اشاره کردی و اونم اینه که پولهاش بی حساب و کتاب بود، بنظر من الان Oblivion حساب پولهاش و ... خیلی منطقی تره چون من تو Morrowind یه شبه میلیونر می شدم ولی تو Oblivion برای سکه سکه ی پولام جون می کندم ... ;)

----------------------------------------------

سلام دوستان
من تازه این بازی رو خریدم:blushing: میدونم یکم دیر گرفتم ولی سرم شلوغ بود. چون من هنوز درست و حسابی بازی نکردم ممکن سئالام خیلی ضایع باشه امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.

من از مردم پرس و جو کردم فهمیدم اگه بخوام تو dark brother hood عضو بشم باید جنایت انجام بدم من یه چندتا راهزن کشتم اما فایده نداشتظاهرا باید آدمای بیگناهو بکشم اما مشکلم اینه که فقط تو شهر آدم بیگناه پیدا میشه که اونام سریع میرن به مامورا گزارش میدن . میخواستم ببینم کسی یه آدم تنها سراغ نداره که با کشتنش مشکل چندانی پیش نیاد(یعنی نقشش زیاد مهم نباشه)

من خودم چندتا اسکیل برداشتم اما میخواستم بدونم برای این گیلد چیز خاصی پیشنهاد نمیکنین.

الان دیدم اینو
خوب ویرایش می کنم برای پاسخ به شما ...

راهزن فایده نداره
بهترین کار اینه که برای کشتن یه بیگناه شب بری توی شهر ها
اونجاها کلی Beggar (گدا) وجود داره که گوشه و کنار شهر توی جاهای خلوت می خوابن
یه 6X Attack کارشونو در یه ثانیه می سازه و بعد در اولین مرتبه ای که بخوابی از Brotherhood میان سراغت ...

در ضمن Skill ها پس از خروج از Sewers دیگه قابل تعویض نیستش
برا یه دکمه که کت نمی خرن (توی این بازی چندین Guild دیگه هم هستش)
هر کدوم از Guild ها یسری از Skill هات رو بهبود می بخشن
بنابراین بهتره که Skill هات در ابتدا تعادل داشته باشن (با توجه به سلیقه و روش بازی کردن خودت) ;)

آخرین ویرایش:
سلام

حالا احمد ون روش استفاده از این Azura Star چهجوریه ؟
به چه دردی میخوره ؟
به مارتین بدمش یا نه ؟!

نه دیگه
ندش به ماتین فعلاً (اصلاً)

کارش هم اینه که برات روح موجوداتی که می کشیشون (به غیر NPC ها) رو ذخیره می کنه
به این صورت که وقتی می خوای یه نفرو بکشی اول از یه طلسم Soul Trap استفاده کن (اگه Touch ه که باید بهش نزدیک شی و لمسش کنی، اگر هم Target ه که باید به سمتش Cast کنی) بعد اون فرد رو بکش تا روحش پس از مرگ بیاد و داخل این Gem ذخیره بشه.
و یا اینکه برای کشتن اون موجود از یه سلاح مجهز به جادوی Soul Trap استفاده کن
این روش برای سایر gem ها هم صادقه

البته روح NPC ها رو تنها میشه توی انواع Black و Colossal Black جمع آوری کرد.

و نهایتاً اینکه موجودات با توجه به نوعشون و جثه ای که دارن میزان روح متفاوتی دارن و همین هم وجود انواع gem از lesser تا Grand رو توجیه می کنه.

مصرف این روح های ذخیره شده هم برای Enchant کردن وسایلت مثل انواع Robe ها و Armor ها و سلاح ها بکار میره (و یا برای شارژ کردن سلاح های Magical Enchant شده ت که ازشون استفاده کردی و نیروی جادوئیشون تحلیل رفته)

این Umbra خیلی چیز توپیه!!! توی کودوم مرحله گفتی از دستش میدیم؟از حق نگذریم اصل شمشیره.....
_____________-
بچه ها این روش من برای فتح انواع غارها و معابد هست که خیلی کار رو ساده میکنه.
اول بهتره که Gray Cowl Of The Nocturnal رو همراه داشته باشین که خیلی کاررو ساده میکنه.
اونو بپوشین و برین تو محل مورد نظر.
اهدافتون رو نشون کنین.همه چیز زنده هستن.حتی ارواح و اسکلتها.ارواح به صورت دایره و یا دودایره هستند.
یک تیر کمون خوب همراه داشته باشین.حتما حتما Enchant شده باشه.بهترینش هم Shock هست.ترکش پر از تیر هم باید باشه دیگه!!!
اگر یک Staff خوب هم باشه دیگه چه بهتر!! من از عصای میجز گیلد خودم استفاده میکنم 80 واحد آسیب از نوع شوک.(بهترین چیر همین شک هست.واقعا خوب و کارآمده)
همیشه توی غارها و معابد دنبال تاریکترین جاها باشین.برین اونجا (البته به حالت Sneak) بشینین و هدفتون رو نشونه بگیرین و بزنین.
نگران نباشین.شما همیشه مخفی باقی میمونین.و هربار ×3 آسیب رو شاخشه!!اگه جای خوبی بوده باشین حتی اگر دشمن تا زیر دماغتون هم بیاد هیچوقت حضورتون رو متوجه نمیشه.
همیشه با 2 یا 3 ضربه دشمناننتون به راحتی از پا در میان.
با این روش سختترین دشمنانتون هم از پا در میان.
در ضمن.لذت اینکه ببینی دشمنت با تیر آخر 6 متر پرت میشه عقب رو با هیچ چیز نمیشه عوض کرد!!
همینطور دیدن اینکه اون موش یا خرچنگ با یک تیر پرت میشه اونور.
با این روش سختترین و پیچیده ترین غارها و معادن جلوی شما به زانو در میان.
باتشکر.....

هاووون!

سلام
اینو منم خودم یه جایی خوندم همون زمانا

ولی نکته این بود که مارتین هر Daedric Artifact ی رو هم نمی گرفت
برای همینم بود که من خودم بی خیال قضیه ی مارتین شدم تا کل Sub Quest هام ته بکشه و بعد بود که رفتم سراغ Main Quest ها و اینجا بود که دیگه Soul Gem چه عادی و چه Reusable ش مثل همین Azura Star بدردم نمی خورد (چون من از Spell برا Soul Trap استفاده نمی کردم و اون Umbra Sword ی که قابلیت ST رو هم داشت نگه می داشتم که توی مراحل Clavicus Vile باید به Shrine می دادی (البته نه اینکه Quest رو با ندادن شمشیر تموم کنم نه، بلکه میزاشتم رو Pending تا بعدها برم سراغش و نهایتا اون شمشیر رو دادم و نهایتاً یه Helmet بهم داد به اسم Masque of Clavicus Vile که 20 واحد به Personality اضافه می کردش) ) برا همین خودمو راحت کردم و همین Azura's Star رو دادم بهش ...
البته این یه Grand بودش
من ترجیح می دادم Black می بود

بهر حال یادم نبود این ماجرا رو الان
در هر صورت ممنون
یه تشکر هم ازت کردم برا همین ... ;)

Morrowind دو تا مشکل داشت
اولیش مشکل توی Travel بود
دومیش هم همینی که یه جورایی بهش اشاره کردی و اونم اینه که پولهاش بی حساب و کتاب بود، بنظر من الان Oblivion حساب پولهاش و ... خیلی منطقی تره چون من تو Morrowind یه شبه میلیونر می شدم ولی تو Oblivion برای سکه سکه ی پولام جون می کندم ... ;)

------------------

من یکجورایی چند تا از Daedric Artifact هایی که توی جایزه Quest های اون 12 تا Daedric Prince میده رو برای دادن به مارتین امتحان کردم و همه کار میکرد. شاید شما Daedric Item بهش دادی و قبول نکرده .. شایدم پسره لج کرده :).
اون Umbra یک نکته خوبی داشت و این بود که تا وقتی که Quest رو تموم نمیکردم . Umbra جزو Quest Item ها حساب میشد و وزن نداشت . البته من اصولا کاراکترهام Blade ندارند. حالا نمیدونم توی 1.5 درستش کرده اند یانه .. !

Morrowind هم بد نبود . ولی هم قضیه اون Scroll هاش که آدم رو میفرستاد به Temple و یا Imperial Shrine خوب بود و هم اون قضیه Mark و Recall خوب بود. کنار اون Scamp و یا خرچنگ رو Mark میکردم و هر وقت میخواستم چیزی بفروشم میرفتم اونجا. بقیه کارها رو هم با اون دوجور portal دیگه انجام میدادم ، برای فرار بد نبود :) . این Fast Travel الان خیلی خوبه و وقت آدم رو زیاد نمیگیره ولی باعث میشه که ملت زیاد اون وسط جنگل و بیابون نچرخند و خیلی از چیزها رو نبینند . البته اونجا Levitate بود و یک constant Levitate با اون Boots Of Blinding Speed دیگه همه چیز رو درست میکرد . ولی اون Ring Of Shadows که 80% Chameleon میداد خیلی نامردی بود . دیگه برای دزدی آدم احتیاج به sneak نداشت .

یک نکته هم من راجع به Chameleon بگم.
اگر شما بتونین به Chameleon 100% برسید در واقع به یک نوع حالت God Mode یا ضد ضربه بازی دست پیدا میکنید.یعنی میتونین هر کاری بکنین....آدم بکشین جیب بزنین هرچی...ولی هیچکس نخواهد فهمید.
البته خیلیها هم (من جمله خود من!!!) با این قضیه مخالفند چون به هر حال نوعی چیت محسوب میشه.....
باتشکر....

من تو dark brother hood بلخره عضو شدم
فقط الان یه سه چها ر تا ماموریت که انجام دادم اون یارو ومپایره بهم پیشنهاد کرد که منم ومپایر کنه میخواستم بدونم ومپایر شدن سودیم داره یا همش دردسره اگه بگین چه امکاناتی بهم اضافه میشه و چه دردسرایی برام پیش میاد ممنون میشم.
اگه میشه سریع جواب بدین عجله ایه.

برو همون جايي كه توي نقشه هست.نزديكاي جاده كه يه سنگ هم هست.تا شب وايسا يه جاسوس به نام jerls يا يه همچين چيزايي مياد.بكشش بعد كليد هارو از توش بردار و برو پيش اون يارو.در ضمن كلا 2 تا جاسوس وجود داره.موفق باشي
بايد بري خونشو بگردي اونجا يه كاغذ پيدا ميكني و بقيه هم كاملا معلومه:confused:
بابا مشکل من اینه که وقتی با یه گدا صحبت کردم گفت که من یه نفر مشکوک جلوی خونه جریل دیدم بعدش هم من باید برم به کاپیتان گزارش بدم که میدم ولی چیز خاصی رو نقشه نمیاد و علامت نقشه همچنان روی کاپیتان تنظیم شده!!!!!چی کار کنم؟؟؟
منظور شما از خونه...خونه کی بود:confused:>>>> من خونه جریل رو گشتم چیزی توش نبود
لطفا سریع جواب بدید:((

چرا يكي نمي آيد جواب درست حسابي من را بدهد؟؟؟؟؟
من گير كردم ميخوام از كوئيست خودم ازش عكس بگيرم حالا شما بيايد جواب من را بدهيد كه من از چه برنامه استفاده كنم؟

سلام

Quest های اون 12 تا Daedric Prince

14 تا که اگه تمومشون کنی می شن 15 تا
15 همی وقتی آزاد میشه که اون 14 تای دیگه رو تموم کنیشون
و اصلاً برای همین بودش که من اون Umbra ی توپ که وزنش توی Inventory معادل 0 محاسبه می شد رو بی خیال شدم (100 بار من توصیه کردم به بچه ها که این Blade رو نگه دارن و حداقل 40 واحد وزنی صرفه جویی ...)
بهر حال این آخریه رو براش یکی می قرستن دنبالت
جاش هم منتها الیه شمال غربی نقشه توی ارتفاعاته
اسمشم هست: Hermaeus Mora
Quest شم اینه که باید براش از هر Race به Soul ببری براش
وسایلشم خودش میده
نهایتاً هم یه Gift ی میده به اسم Agma Infinium
یه کتاب خیلی باحال یه بار مصرفه که نمی گم چه می کنه تا خودت اگه نرفتی سراغش، بری ...

شاید شما Daedric Item بهش دادی و قبول نکرده

حق با شماست
من بهش Daedric Item دادم نه Artifact
چون Artifact ها رو واقعاً دلم نمی اومد از دست بدم ... :D

Morrowind هم بد نبود

عالی بود در زمان خودش

این Fast Travel الان خیلی خوبه و وقت آدم رو زیاد نمیگیره ولی باعث میشه که ملت زیاد اون وسط جنگل و بیابون نچرخند و خیلی از چیزها رو نبینند

بنا به عادت سابق در Morrowind، من اصلاً با Fast Travel حال نمی کردم و برای همین هم تمام جنگل ها و کوه و کمر رو زیر و رو کردم
3 تا هم دلیل داشتم براش
1: بالا گفتم
2: از مناظرش لذب ببرم
3: دنبال گیاه و علف بگردم و برای همین هم هست که Source خیلی از گیاه ها رو می دونم ;)

ولی اون Ring Of Shadows که 80% Chameleon میداد خیلی نامردی بود

کاملاً موافقم
من خودم در Oblivion به هیچ وجه از Chameleon حتی یک مرتبه هم استفاده نکردم چون Sneak رو ترجیح می دم ... (البته در Morrowind دیگه ...)

ولی هم قضیه اون Scroll هاش که آدم رو میفرستاد به Temple و یا Imperial Shrine خوب بود و هم اون قضیه Mark و Recall خوب بود. کنار اون Scamp و یا خرچنگ رو Mark میکردم و هر وقت میخواستم چیزی بفروشم میرفتم اونجا. بقیه کارها رو هم با اون دوجور portal دیگه انجام میدادم ، برای فرار بد نبود

یادش بخیر
دورانی بود واسه خودش

----------------------------------------------------

این Umbra خیلی چیز توپیه!!! توی کودوم مرحله گفتی از دستش میدیم؟

Clavicus Vile Daedric Shrine

----------------------------------------------------

فقط الان یه سه چها ر تا ماموریت که انجام دادم اون یارو ومپایره بهم پیشنهاد کرد که منم ومپایر کنه میخواستم بدونم ومپایر شدن سودیم داره یا همش دردسره اگه بگین چه امکاناتی بهم اضافه میشه و چه دردسرایی برام پیش میاد ممنون میشم.

اگر Vampire بشی هم باید بری سراغ درمانش
درمانش هم اجدادت رو جلوی چشمات میاره

البته به تعداد روزهایی که خون نخوری قدرتت اضافه می شه
حداکثر تا 4 دوره (که قیافه ت هم کریه تر میشه)
ولی در پایان دوره ی 4 اگر خون نخوری می میری ...

به نظر من بی خیال خون آشامی بشی بهتره ;)

من الان رسیدم به مرحله Permanet Retirement توی گیلد dark brother hood الان باید یه ژنرال به اسم Adamus Phillida رو بکشم . اوشیوا قبل از شروع ماموریت به من میگه که اون یارو یه زره جادویی داره که خیلی مقاومه برای همین باید موقعی بکشمش که زره تنش نیست. من یارو رو تعقیب کردم دیدم بعد از ظهر که میشه با یکی از سربازا میره دم دریاچه بعد زرهشو در میاره میره شنا میکنه از اونجایی که نمیشه تو آب ضربه x6 زد من صبر کردم از آب بیاد بیرون بعد که پشتشو بهم کرد قبل از اینکه زرهشو بپوشه من یه ضربه x6 بهش میزنم اما نمیمره :wallbash: بعد میاد میگه یا جریمه بده یا برو زندان:thumbdown
میخواستم بدونم فقط عیب از اینه که ضربه من ضعیفه یا نه من کلا باید یه جور دیگه بکشمش تو رو خدا زودتر جواب بدین اعصاب برام نذاشته.

اقا ميخواستم بدونم با سيستم زير ميششه اين بازي را در پايين ترين تنظيمات روان اجرا كرد

cpu : 2.4 celeron intel

vga : gforce 5500fx 256 mb

ram :512

.
در ضمن ميخواستم بدونم اين بازي چند سي دي هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or