The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

اقا ميخواستم بدونم با سيستم زير ميششه اين بازي را در پايين ترين تنظيمات روان اجرا كرد

cpu : 2.4 celeron intel

vga : gforce 5500fx 256 mb

ram :512

در ضمن ميخواستم بدونم اين بازي چند سي دي هست

بله مي شه روان اجرا كرد يعني با 15 يا 20 فريم
من با 5200 تونستم 15 فريم بگيرم البته گرافيك كم كم بود
البته شما با oldoblivio مي توني هاي و روان بازي كني
اين بازي 7 cd

.

من الان رسیدم به مرحله Permanet Retirement توی گیلد dark brother hood الان باید یه ژنرال به اسم Adamus Phillida رو بکشم . اوشیوا قبل از شروع ماموریت به من میگه که اون یارو یه زره جادویی داره که خیلی مقاومه برای همین باید موقعی بکشمش که زره تنش نیست. من یارو رو تعقیب کردم دیدم بعد از ظهر که میشه با یکی از سربازا میره دم دریاچه بعد زرهشو در میاره میره شنا میکنه از اونجایی که نمیشه تو آب ضربه x6 زد من صبر کردم از آب بیاد بیرون بعد که پشتشو بهم کرد قبل از اینکه زرهشو بپوشه من یه ضربه x6 بهش میزنم اما نمیمره :wallbash: بعد میاد میگه یا جریمه بده یا برو زندان:thumbdown
میخواستم بدونم فقط عیب از اینه که ضربه من ضعیفه یا نه من کلا باید یه جور دیگه بکشمش تو رو خدا زودتر جواب بدین اعصاب برام نذاشته.

شما بايد با تير و كمان بكشيش
از اون تير بزرگ استفاده كن .اين تير با تيرهاي ديگه فرق داره (بزرگتره)
وقتي رفت تو اب از دور بزنش دقت كن چون يك تير بيشتر نداري با همين يك تير هم ميميره
اين تيرم بهت دادن

چرا يكي نمي آيد جواب درست حسابي من را بدهد؟؟؟؟؟
من گير كردم ميخوام از كوئيست خودم ازش عكس بگيرم حالا شما بيايد جواب من را بدهيد كه من از چه برنامه استفاده كنم؟

توی My Documents>My Games>Oblivion یک فایل هست به اسم Oblivion.ini
توی اون یک جا نوشته bAllowScreenShot=0 .
اون صفر رو بکن یک !
الان توی بازی با دکمه printscreen میتونی عکس بگیری .. به اسم screenshotXXX,bmp میریزه توی دایرکتوری خود بازی! البته bmp و با حجم قشنگ . jpg کن و بفرست.
با Fraps ام میتونی عکس بگیرِی !

جواب DJ_MJ که تو صفحه قبل پرسید رو بدم
شما برو توی خونه جریل . روی زمین یه دریچه هست که میره پایین .
بعد اون دو رو برا یه قفسه هست که از توش باید کتابی به اسم Jearl's Orders رو برداری

شما بايد با تير و كمان بكشيش
از اون تير بزرگ استفاده كن .اين تير با تيرهاي ديگه فرق داره (بزرگتره)
وقتي رفت تو اب از دور بزنش دقت كن چون يك تير بيشتر نداري با همين يك تير هم ميميره
اين تيرم بهت دادن

منظورت از تیر بزرگ کدوم تیره؟ از همون اول داریمش یا باید از یه جایی تهیش کنیم؟ تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه دیگه دارم دیونه میشم:wallbash:

اینجا باید چی کار کنم ؟؟:confused:
4husaqo.jpg

خیلی ممنون دوستان بلخره اون نره غوله مرد بعدم رفتم تمام برادران و خواهران تو پایگاهو به دستور لوسیو کشتم حالا دیگه خود لوسیو بهم ماموریت میدخ یه اسب باحالم بهم داده که نمیمره یعنی وقتی جونش خالی میشه برا چند ثانیه میفته زمین بعد بلند میشه حالا رسیدم به ماموریت Affairs a Wizard و باید یه جادوگر رو به اسم Necromancer بکشم فقط اشکال قضیه اینجاست که با یه ضربه x6 نمیمیره بعد هم شروع میکنه زامبی و روح احضار کردن اونام تا میخورم منو میزنن.:hurted1:
یکی بگه باید چیکار کنم این بابا رو.

اینجا باید چی کار کنم ؟؟:confused:
برای summon کردنه namira باید personality زیره 25(شاید هم 20) باشه. برای اینکار باید چند تا cheap wine بخوری تا personality بیاد پایین.

جواابمو كه نداديد منم هر چي تو سايت ديدم دانلود كردم حالا بگيد چكارشون كنم
صفحه ی 22 همین تاپیک.

من الان باید پنج نفر از اعضای یه خونوادرو ترور کنم اول میرم سراغ مامانه مخشو میزنم بعد آدرس چهار تا بچه ها رو ازش میگیرم فقط مشکل اینه که یکی از این بچه ها مهمونخونه داره و تو مهمون خونش یه نگهبان هست که بیرونم نمیره یکی دیگه از بچه هاشم کلا نگهبانه اگه هر کدوم از اینارو بخوام بکشم باید 1040 تا سکه جریمه بدم (به خاطر فرار کردنم) یا باید کلی وقت برم زندان که اینجوری توانایی هام به شدت کم میشه. تو رو به اون خدایی که میپرستین این یکی رو جواب بدین ضروریه.

من الان باید پنج نفر از اعضای یه خونوادرو ترور کنم اول میرم سراغ مامانه مخشو میزنم بعد آدرس چهار تا بچه ها رو ازش میگیرم فقط مشکل اینه که یکی از این بچه ها مهمونخونه داره و تو مهمون خونش یه نگهبان هست که بیرونم نمیره یکی دیگه از بچه هاشم کلا نگهبانه اگه هر کدوم از اینارو بخوام بکشم باید 1040 تا سکه جریمه بدم (به خاطر فرار کردنم) یا باید کلی وقت برم زندان که اینجوری توانایی هام به شدت کم میشه. تو رو به اون خدایی که میپرستین این یکی رو جواب بدین ضروریه.
باید تحریکش کنی که بهت حمله کنه اون وقت گارد اونو می کشه اون یکی هم اگه شد بکن نشد بکشش و فرار کن!

واسه مهمون خونه داره جواب میده اما واسه دختره که خودش گارده نه. باید زندانشو ظاهرا برم :( راهی نداره که وقتی از دست گاردها فرار میکنیم بعد یه مدت بیخیالمون بشن؟؟؟ اگه بشه که خیلی خوب میشه.
راستی این اسبه که گرفتم یه قابلیت خیلی باحال برای حمل بار داره شما میتونی یه چندتا ضربه بزنی توسرش بعد بیهوش که میشه هرچی آیتم داری خالی کنی توش بعد دوباره بهوش میاد( اسبرو نمیشه کشت) بعد اگه خواستی آیتماتو برداری دوباره بیهوشش میکنی ظرفیتشم بینهایته بدرد دزدهای گرامی میخوره.
من الان باید یه دونه از این کله شیریا (اسمشونو یادم نمیاد) رو که بوکسوره ترور کنم باید با چی بزنمش لامصب خیلی سگ جونه تو خوابم که میزنمش بازم هیچ دردیش نمیشه مثل آب خوردن منو میکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or