The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

جواب DJ_MJ که تو صفحه قبل پرسید رو بدم
شما برو توی خونه جریل . روی زمین یه دریچه هست که میره پایین .
بعد اون دو رو برا یه قفسه هست که از توش باید کتابی به اسم Jearl's Orders رو برداری
من اونو برداشتم حالا که باید برم پیش کاپیتان Brud هیچ جوابی بهم نمیده همون عکسی که صفحه قبل گذاشتم رو کاپیتان میگه!!!!
کمککککککک؟؟!!!!:confused::((:((:((:((:((

واسه مهمون خونه داره جواب میده اما واسه دختره که خودش گارده نه. باید زندانشو ظاهرا برم :( راهی نداره که وقتی از دست گاردها فرار میکنیم بعد یه مدت بیخیالمون بشن؟؟؟ اگه بشه که خیلی خوب میشه.
راستی این اسبه که گرفتم یه قابلیت خیلی باحال برای حمل بار داره شما میتونی یه چندتا ضربه بزنی توسرش بعد بیهوش که میشه هرچی آیتم داری خالی کنی توش بعد دوباره بهوش میاد( اسبرو نمیشه کشت) بعد اگه خواستی آیتماتو برداری دوباره بیهوشش میکنی ظرفیتشم بینهایته بدرد دزدهای گرامی میخوره.
من الان باید یه دونه از این کله شیریا (اسمشونو یادم نمیاد) رو که بوکسوره ترور کنم باید با چی بزنمش لامصب خیلی سگ جونه تو خوابم که میزنمش بازم هیچ دردیش نمیشه مثل آب خوردن منو میکشه.

اون دختر و زود نكشش صبر كن وقتي رفت طبقه بالا اون وقت ترتيبش بده
يا بزار همه بخوابن اون وقت اقدام كن(كلا اين بازي دستت باز گذاشته هميشه بيشتر از يك راه وجود داره)
اون بوكسوره هم بايد بكشيش البته ميدونم خيلي قويه
يه چيزي رو مي خوام بهت بگم تو اين بازي خلاقيت خيلي مهم

هاوون؟!

در مورد اولی .. باید بری دنبال Agamir تا خونه اش رو یاد بگیری .. فکر کنم توی Talos Plaza بود .. البته دقیق یادم نیست .. میری دم در خونش .. وقتی که خونه نباشه میتونی بری تو .. بعد از رد کرد قفل و اینها .. میری زیرزمین .. همش بیل و Bone Meal و این جور چیزهاست .. روی یک میز یک کتاب داره که توش اسم و مشخصاته ( داستانش رو نمیگم که خودت ببینی ) اون رو بردار و ببر به Thoronir نشون بده .

در مورد دومی .. من Quest اش رو هنوز شروع نکردم ولی برو با jensine صحبت کن .. توی Market District یک مغازه داره به اسم Jensine's Good As New Merchandise یا یک همچین چیزی ! همون کسی که اولین بار این Quest اولی رو بهت داده !

اون دختر و زود نكشش صبر كن وقتي رفت طبقه بالا اون وقت ترتيبش بده
يا بزار همه بخوابن اون وقت اقدام كن(كلا اين بازي دستت باز گذاشته هميشه بيشتر از يك راه وجود داره)
اون بوكسوره هم بايد بكشيش البته ميدونم خيلي قويه
يه چيزي رو مي خوام بهت بگم تو اين بازي خلاقيت خيلي مهم

مشکل من اینه که چون دختره گارده چه خواب باشه چه بیدار ( که ظاهرا اصلا خواب نداره) تا میکوبم تو کلش میره تو اون حالتی که میگه یا پول بده یا برو زندان بعدم من هیچ کدومو قبول نمیکنم اونوقت تحت تعقیب میشم. این بازی برای تحت تعقیب بودن حالت کول داون نداره آخه خیلی مسخرس که با یه خلاف تا آخر بازی تحت تعقیب باشیم.
اون بوکسوره دیگه خلاقیت حالیش نمیشه هرچی با شمشیر میزنم تو کلش انگار نه انگار پشت سر هم رو خودش جادو اجرا میکنه باید یه راهی داشته باشه. از دستشم که در میرم میرم پیش گاردا انگار نه انگار مثل سیب زمینی میشینن منو نگاه میکنن اونم منو هی میزنه :boxing: :hurted1:

مشکل من اینه که چون دختره گارده چه خواب باشه چه بیدار ( که ظاهرا اصلا خواب نداره) تا میکوبم تو کلش میره تو اون حالتی که میگه یا پول بده یا برو زندان بعدم من هیچ کدومو قبول نمیکنم اونوقت تحت تعقیب میشم. این بازی برای تحت تعقیب بودن حالت کول داون نداره آخه خیلی مسخرس که با یه خلاف تا آخر بازی تحت تعقیب باشیم.
اون بوکسوره دیگه خلاقیت حالیش نمیشه هرچی با شمشیر میزنم تو کلش انگار نه انگار پشت سر هم رو خودش جادو اجرا میکنه باید یه راهی داشته باشه. از دستشم که در میرم میرم پیش گاردا انگار نه انگار مثل سیب زمینی میشینن منو نگاه میکنن اونم منو هی میزنه :boxing: :hurted1:
خوب من به اونجایی که شما میگی نرسیدم .
اما بنظرم از یه جادوی Invisibility استفاده کن که نامرئی بشی

به اینجا نرسیدم ولی برای کشتن بوکسوره پیشنهاد دارم
می تونی از جادو استفاده کنی یه جادو که اونو ضعیف کنه و یه جادو که بهش ضربه بزنه
بهتره از شمشیر جادویی استفاده کنی که ضد جادویی که می زنه رو داشته باشه این طوری می تونی راحت بکشیش;)

اما بنظرم از یه جادوی Invisibility استفاده کن که نامرئی بشی
invisiblity تاثیر نداره.باید حتما Chameleon باشه.
میتونی 4 تا Strong Potion Of Chameleon بخوری و بری بکشیش.البته اگه بهش ضربه بزنی اون میترسه و میره توی حالت Flee که اونموقع زدنش خیلی سخته.
باتشکر....

در مورد اولی .. باید بری دنبال Agamir تا خونه اش رو یاد بگیری .. فکر کنم توی Talos Plaza بود .. البته دقیق یادم نیست .. میری دم در خونش .. وقتی که خونه نباشه میتونی بری تو .. بعد از رد کرد قفل و اینها .. میری زیرزمین .. همش بیل و Bone Meal و این جور چیزهاست .. روی یک میز یک کتاب داره که توش اسم و مشخصاته ( داستانش رو نمیگم که خودت ببینی ) اون رو بردار و ببر به Thoronir نشون بده .

در مورد دومی .. من Quest اش رو هنوز شروع نکردم ولی برو با jensine صحبت کن .. توی Market District یک مغازه داره به اسم Jensine's Good As New Merchandise یا یک همچین چیزی ! همون کسی که اولین بار این Quest اولی رو بهت داده !
ممنون از شما كه جواب من را داديد.
ولي در عكس اولي خونشو را پيدا كردم ولي نميتوانم وارد خونش شوم.
هركاري ميكنم ميگه در قفل است.
حالا با چي باز كنم؟؟؟؟

تو به در خونه مردم چیکار داری آخه؟!!
اونجا باید صبر کنی....بعد یه مدت طرف میره قبرستون.همراهش برو.قبلش اگه میتونی شمشیرش رو از جیبش بزن تا زاحت باشی.بعد باید دونفر رو بکشی.وقتی کشتی باید کلیدشو برداری و بری خونه اش و یه بیل برداری!! بعدش رو دیگه خودت ببین.
باتشکر...

ممنون از شما كه جواب من را داديد.
ولي در عكس اولي خونشو را پيدا كردم ولي نميتوانم وارد خونش شوم.
هركاري ميكنم ميگه در قفل است.
حالا با چي باز كنم؟؟؟؟

در رو باید با lockpick باز کنی .. این ور اون ور هست توی جعبه ها !
اگه بخوای جزو Thieves Guild بشی هم یک یارو هست که بهت میفروشه !

خوب منم ومپایر شدم!!!!:) به توصیه دوستان رفتم کلیسا دعا کرد خوابیدم ولی بهتر که نشدم بدتر هم شدم ...روز ها از خونه بیرون نمیتونم بیام چون آفتاب هست شب هم همش باید این و اون رو گاز بگیرم....خودم دنبال درمانش رو گرفتم و حالا رسیدم به یه پیرزن که بهم گفت باید 5 تا grand soul gem براش بیارم تا راه در مان رو بهم بگه حالا یکی بگه من این 5 تا رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟

خوب منم ومپایر شدم!!!!:) به توصیه دوستان رفتم کلیسا دعا کرد خوابیدم ولی بهتر که نشدم بدتر هم شدم ...روز ها از خونه بیرون نمیتونم بیام چون آفتاب هست شب هم همش باید این و اون رو گاز بگیرم....خودم دنبال درمانش رو گرفتم و حالا رسیدم به یه پیرزن که بهم گفت باید 5 تا grand soul gem براش بیارم تا راه در مان رو بهم بگه حالا یکی بگه من این 5 تا رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟

بر و بچه های Mages Guild دارند.
من الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم توی Bravil شایدم Chorrol . همون طبقه اول Mages Guild یک Display case بود که توش پنج تا SoulGem گنده منده بود. الان یادم نیست Grand بود یا یک درجه پایینتر!
توی level های بالا هم Monster ها Drop می کنند و فکر کنم Mage ها بفروشند!
اگه vampire شدی یک سری هم به Count Of Skingrad بزن .. اون هم vampire .. ببین میتونه کمکت کنه یا نه .. چون من توی کاراکترهای قبلیم یادمه که یک بار توی یک غار داشتم میچرخیدم اون رو دیدم که دنبال cure می گشت !

سلام
یه خواهش داشتم
رو دکمه نمایش کلیک کنین . 12 تا عکس هست . که توضیحش رو هم جلوش نوشته . بهم بگین هر کدوم از این وسایل به چه دردی میخورن ؟

O%2010.jpg

O%2011.jpg

O%2012.jpg

O%202.jpg

O%203.jpg

O%204.jpg

O%205.jpg

O%206.jpg

O%207.jpg

O%208.jpg

O%209.jpg

O%201.jpg

این عکس آخری رو توی یکی از کوئست های گروه دزدها دزدیدم .
بعدش باید میذاشتمش توی یه خونه ای . حالا که اون کوئست تموم شده اشکال نداره برم دوباره برش دارم ؟
چیز بدرد بخوری هست ؟!
در ضمن یه توضیحی هم راجع به ساخت معجون بدین . وسیله اش رو دارم
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or