The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

نوشته شده توسط m_unknown_r:
من براي اينكه ميج گيلد منو قبول كنه مشكل پيدا كردم.از من ميخوان كه يه انگشتري رو پيدا كنم ولي من نميتونم لطفا كمكم كنين.ا
یادم نیست میجز گیلد کجا بود ولی وقتی اون کوئست رو از یارو گرفتی با یه آرگونین که توی میجز گیلد هست باید صحبت کنی و فکر کنم یه کلیدی بهت میده بعد از میجز گیلد باید بیای بیرون و بری توی چاهی که بقل یا پشت میجز گیلد هست اونجا یه جنازه می بینی انگشتر رو از اون ور می داری اما وقتی اون کادره باز شد که میگه پیدا کردم و... انگشتره رو بنداز بیرون;) چون 150 واحد جا می گیره بعد اون کسی که بهت کوئست رو داده نمی خوادش پیش آرگونینه برو و میگه برو اتاق اون یارو رو بگرد بعد برگرد پیشش و...

منم تا حالا اونجا نرفتم ! :)

یه سوال
این دکمه
multiquote_off.gif
که جای ویرایش اومده چیه ؟

سلام

ببخشيد حواسم نبود
منظورم cheydinhal بودش.:blushing:

باید Disposition ش هم نسبت بهت بالا باشه
یادم نمی یاد کلید می خواست یا نه
اصلاً یادم نیست که کلید رو هم کی بهت می داد
ولی راه حل کل معما همون طوری که دوستمون هم اشاره کرد یه Arginian مونثه که همون موقعی که با Master شون صحبت می کنی یه جورایی توجهت رو به خودش جلب می کنه و میگه که به این یارو مشکوکه و میترسه که تو رو به کشتن بده.
در نهایت هم همین Argonian هستش که بعد از اینکه ماموریت تموم میشه و اون یارو فرار می کنه برات Recomendation رو می فرسته ... ;)

---------------------------------------------

یه سوال
این دکمه
multiquote_off.gif
که جای ویرایش اومده چیه ؟

بدرد وقتی می خوره که بخوای چند تا پست رو با هم نقل قول کنی
خیلی ساده برای پستای مورد نظرت Multi رو On کن و بعد ... ;)

پ.ن. : همین الان این پست رو با کمک Multi زدم ;)

آقا من دیگه اعصابم خورد شد . من میخوام عضو گروه دزدها بشم بعد موقعی که با اون یارو که مشعل دستشه قرار میزارم اون یه مسابقه میذاره که میگه برو یه جایی ولی وقتی من میرسم اون یارو که منتظرمه میگه دیر اومدی بد میره بیرون بعد سربازها منو میگیرن میخواستم ببینم چیکار باید بکنم :(

محمد جان شما Quick Travel رو بلدی چیه ؟!
میری روی نقشه
بعد فکر کنم اون مرحله باید بری توی Temple District . روی اونجا کلیک میکنی تا سریع برسی اونجا
بعد میری تو خونه هه . سمت راست از روی میز اون چیزی که آرماند میخواد رو برمیداریو بر میگردی
همین

البته من پیشنهاد میکنم قبلا از انجام این ماموریت برین و جیب Master اونجا رو بزنین و کلیدش رو بردارین.من قبل از انجام کوئست اینکار رو انجام دادم و خیلی خوشحال شدم که همینجوری دوتا Black Soul Gem پیدا کردم ولی بعدش حسابی خورد تو ذوقم!!!
باتشکر...

موندم مشکل همه با مسابقه چیه؟!!
من خیلی راحت....دنبال دختره رفتم.رفتم تا رسیدیم به در یه خونه ای.بعد هم رفتم سراغ اون کشوئه.البته Shift رو نباید نگه داشت.
توی این مرحله حتی اگر هم بدوین فرقی به حالتون نمیکنه....
باتشکر....

موندم مشکل همه با مسابقه چیه؟!!
من خیلی راحت....دنبال دختره رفتم.رفتم تا رسیدیم به در یه خونه ای.بعد هم رفتم سراغ اون کشوئه.البته Shift رو نباید نگه داشت.
توی این مرحله حتی اگر هم بدوین فرقی به حالتون نمیکنه....
باتشکر....
پس اون یارو که تو خونست میگه you are too late چیه که بعدشم میره بیرون ؟

من که تاحالا این اتفاق برام نیفتاده.احتمالا همون دختره است.
اگه دنبالش راه بیفتین میره و یه جا وایمیسته.همونجا جیبش رو بزنین.اسلحه های خوبی هم برای لولهای پایین داره.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or