The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

درکل.نیرنروتها همیشه کنار آب هستن و به قول احمد کنار صخره ها
من بودم که این نکته رو گفتم نه احمد آقا:evil: :mad:
البته فرقی که نمی کنه .... ;) فکر نکنید میخوام ..... کنم ..... گفتم که اطلاعاتتون درست باشه :cheesygri

حتی من یه جا خوندم که توی این بازی Co..om هم وجود داره که میتونین از اون هم استفاده ببرین!!!
کجا خوندی زبل ؟؟!!!
تو این بازی که من ندیدم بشه کاری کرد که Co..om نیاز داشته باشه. ولی خوب ... از کجا باید پیدا کنم؟؟!!

ببخشید این سوال رو میپرسم ، ولی زیر شلواری یارو رو نمیشه جادویی کرد؟؟:blushing:

آقا من که زیاد نمی تونم ، ولی آقای SUPERMHR شما که هی می ری تو فوروم همه ی سایت ها در مورد این بازی میگردی ، برو در مورد چند جادو در یک لباس هم یه تحقیقی بکن.;)
در ضمن سایت گیم اسپات هم برای هر بازی یک فورورم جدا داره که خیلی خوبه ( البته فکر کنم میدونستی)

سلام به برو بکس
من بعد از 2 ماه اومدم دوباره اوبلیویون بازی کنم دیدم چیزی یادم نمیاد باید چی کار کنم؟؟؟
من جفرس رو بعد از بستن اولین گیت اوبلیویون یه شهر بردم که داره توش برف میاد اسم شهر رو یادم رفته بعد جفرس به من میگه بر گرد من کجا برگردم؟؟؟؟ بعد هم هر کجا میرم با هر گاردی صحبت میکنم ذارت میذارن مارو میگیرن!!!!!من که چیزی ندزدیدم!!!!!چرا میگیرنم؟؟؟
چی کار کنم یکی منو کمک کنه!!!!!

آقا من میرم اونجایی که دروازه ابلیویون هست میرم تو قصر با مارتین صحبت میکنم . بعد وقتی میام بیرون یه سرباز اونجاست که اسمش هست matius اون میگه تا دروازه رو نبندی نمیتونم کاری واست بکنم . میخواستم بدونم چجوری باید دروازه رو ببندم ؟:confused:

آقا من میرم اونجایی که دروازه ابلیویون هست میرم تو قصر با مارتین صحبت میکنم . بعد وقتی میام بیرون یه سرباز اونجاست که اسمش هست matius اون میگه تا دروازه رو نبندی نمیتونم کاری واست بکنم . میخواستم بدونم چجوری باید دروازه رو ببندم ؟
شما وارد دروازه بشو بعد به برج اصلی اون نفوذ کن که تابلو هست کجاست .....بعد از اینکه وارد برج شدی و چند طبقه بالا رفتی از رو یه پل میگذری و یه گارد رو میکشی که اگه بگردیش یه کلید داره ....اون کلید رو باید واسه یه در برداری که اون در قفله و در هین برج قرار داره در رو باز کن تا آخرین حد برو بالا تا بتونی گیت رو ببندی

يه نصيحت واسه ي دوستاني كه تازه بازيرو شروع كردن.
حتما حداقل روي مديوم بازي كنين وگرنه تا 10 سال هم لولتون به 2 نميرسه.شايد اولش يكم سخت به نظر بياد ولي يكم كه لول بره بالا اسون ميشه.
اقا يه سوال داشتم توي ارينا وار هر چي كه بجنگيم هم تموم شدني نيست؟من الان به گلادياتوري رسيدم ولي خوب پول ميده اسون هم هست
كسي جايي رو بلده كه من شمشير اينامو توش قايم كنم و گم نشه؟
اخه من توي همون معبدي كه ماتين هست گذاشتم(و يه سيو براي اطمينان گرفتم)
بعد از 15 ساعت بازي غيب شدن وسايلم.من نميخوام بفروشمشون ميخوام كلكسيني نگرشون دارم:d

اقا يه سوال داشتم توي ارينا وار هر چي كه بجنگيم هم تموم شدني نيست؟من الان به گلادياتوري رسيدم ولي خوب پول ميده اسون هم هست

دیگه چیزی نمونده
چند تا رتبه بالاتر بری Champion میشی
بعدش باید با اون Orc ( سبزه ) که توی Bloodworks اگه اشتباه نکنم ( که همش یارو خودشو به در و دیوار میزنه !! ) مسابقه بدی
تا Grand Champion بشی

سوالهای اولیه....مبتدی....
همه اینها قبلا جواب داده شده.با یه سرچ کوچولو در میان....
بهترین جا برای نگهداری وسایل خونه خودتونه که برای شروع میتونین به Market District برین و اونجایی که مجسمه یه آقاهه با شمشیر هست برین و مغازه اول از سمت راست.از اونجا میتونین خونه بخرین به قیمت 2000.بعدش باید براش یه محل برای نگهداری وسایل بخرین که حدود 700 در میاد.همین.
_______________-
لطفا اگه میشه یه نفر کاربرد این معجونها و جادو ها رو هم بگه
چه سوال عجیبی.....
خوب اینها همه جور استفاده دارن.
برو روشون و نوع تاثیری که میذاره از کنارش میاد بیرون.نمیدونم 360 چجوریاست...
باتشکر....

دوم این که اون چیزه!! Fatigue رو زیاد میکنه!!!!!

چه جالب .... من فکر می کردم قدرت ...... رو زیاد میکنه.;)

از کجا می تونم پیداش کنم؟
ولی فکر میکنم سر کار باشی. چون تاحالا وسیله ای ندیدم که زن ها نتونن استفاده کنن.:cheesygri

حتما یه توضیحی دربارش بده.

-------------------------------------------------
نگفتی... short یارو رو نمیشه جادویی کرد؟

آقا من که زیاد نمی تونم ، ولی آقای SUPERMHR شما که هی می ری تو فوروم همه ی سایت ها در مورد این بازی میگردی ، برو در مورد چند جادو در یک لباس هم یه تحقیقی بکن.
در ضمن سایت گیم اسپات هم برای هر بازی یک فورورم جدا داره که خیلی خوبه ( البته فکر کنم میدونستی)
در مورد بعدی یه سرچی میکنم بهت میگم.

چی شد پس؟؟؟؟

من گشتم نبود....نگرد نیست!!!
در ضمن....اون چیزه رو هم که نمیتونم سرچ کنم که فیلتره!! ولی توی یک فروم درباره اش خوندم و چند نفر هم تایید کردن...
.......
الان توی یک ساتی دنبالش گشتم.به طور عادی توی بازی وجود نداره و احتمالا یک نوع پلاگین هستش.
لباسهای زیر رو هم نمیشه جادو کرد دیگه خوشت نیاد!!
باتشکر....

این مرحله آخر گری فاوکس چقدر سخته!!! جونم از دماغم داشت میزد بیرون!ولی خوب....دیگه رسیدم آخراش و فقط کافیه برگردم شهر.تو راه برگشتن بازی یه دفعه کرش کرد و همه جا سیاه شد....
ولی از حق نگذریم توی این مرحله انقدر آیتمهای توپ پیدا کردم که مجبور شدم چندین بار پوشن Feather بخورم تا تامین شم.طبقه سوم که دیگه ته آیتم بود!! همینطور جعبه جواهرات توی کتبخونه.ولی طبقه سوم یه چیز دیگه بود.از همه بهتر اون کلکسیون پوشن و زهرش جالب بود.همینطور اون عضو میجز گیلد که کشتمش هم آیتمهای توپی داشت! درکل سر این مرحله خیلی حال کردم.
البته یه چیزی بود که خیلی کمکم کرد.اونم یک کمان دورفی بود که با جادوی شوک 15 واحدی تقویت شده بود.از یه ومپایر پیداش کردم.اگه اون نبود واقعا نمیتونستم اونقدر جلو برم...
خلاصه اینکه بازی داره جلوه های جالب خودش رو نشون میده.....
باتشکر....

برو يكي از اعلاميه هارو بخون بعدش برو از يكي از گداها كه مخشو زدي سول كن.اونا ميگن كه ساعت 12 شب بايد بري توي واتر فرانت.اونجا ارماند با يه مشعل مياد و باهاش صحبت كن و عضو شو و....
محمد حسين دستت درد نكنه من خونرو گرفتم با تمام وسايلش واقعا كه ادم چه احساس خوبي ميكنه وقتي خونه بخره.
من براي اينكه ميج گيلد منو قبول كنه مشكل پيدا كردم.از من ميخوان كه يه انگشتري رو پيدا كنم ولي من نميتونم لطفا كمكم كنين.
توي اين بازي ما نميتونين مثلا مثل مارتين كه نميميره بشيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or