The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

ميشه منظورتون رو واضح تر بگين يعني من نميتونم هيچ جوري پچ رو نصب كنم؟؟هيچ ربطي به فايل كرك نشده قبل از كپي كردن كرك نداره؟؟؟

شما کدوم پچ رو میخوای نصب کنی؟ (منظورم ورژنش هست)

نوشته شده توسط A.Yaghoubi:
سلام
شما چطوری رفتی Necromancer شدی. خیلی باحالی. دو ساعت دارم می پرسم اصلا جواب نمی د ید.

عزيز اگه منظورت منه بدون كه اين يكي از كوئست هاي mage guild هستش.
در ضمن فكر نمي كنم اصلا بشه necromancer شد(نظر منه):D:)

برای کدوم شهرش هست؟ این ماموریت؟
بعد نه فایده ای نداره. برات وسایلت رو میاره یا مشعل میاره.
خیلی هم ترسوه. رفتم وسط جنگل باهاش شیرها حمله کردند. دیدم رفت. فردا صبح دیدم بالاسرم وایساده.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
چند تا سوال:
من هم به black soul gem نیاز پیدا کردم.اگه کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد بگه.
برای حرف زدن با لرد namrina's shrine باید چیکار کرد.وقتی میرم اونجا بهم میگن که باید مردم ازت متنفر باشن!
برای حرف زدن با لرد malacath's shrine باید چیکار کرد.اونجا بهم میگن که ما از مردم خوشگل خوشمون نمیاد و باید زشت باشی!
تق تق تق !

raasti ina
یه سوال فنی...من لباسایی که اون مرده تو Arena بهم داد برای جنگ رو گم کردم.حالا راهم نمیده واسه جنگ.از کجا بیارم دوباره که راهم بده...؟
ARENA از ساعت اگر اشتباه نکنم 9 صبح تا 9 شب باز هستش
در ضمن من با هر لباسی که بخوام میتونم برم تو میدون بجنگم
اون لباسی که گفتی توی یه کمدی کنار اون مرد که کنار دیوار هستش به تعداد زیاد موجود هستش

راستی اینا یادم رفت بگم برای بالا بردن LEVEL احتیاجی نیست به اینکه MINOR SKILL ها را افزایش بدید
فقط MAJOR SKILL ها باید افزایش داده بشه
کلید F1 را بزنید از سمته چپ منوی سومی ---> قسمت بالا مربوط میشه به MAJOR SKILL و پایین هم مربوط میشه به MINOR SKILL

سلام

نمیدونم شاید خیلی ها مثل من و یا مثلا اقا سیاوش و یا مثلا دوستی که من نمیشناسمش HardWired دوست داشته باشن بازی Oblivion رو مولتی بازی کنن. و یا اقا احمد گل که به نظر خیلی توی این بازی سختی ها کشیده و خون جگر خورده تا الان کاملا به چمو خم این بازی وارده و من خیلی از پست های ایشون خوشم می یاد.

خب .

حالا انگار داره یه اتفاقاتی می یفته.فعلا 2 نفر.

برای این بازی یک راه حل و یک مد مانند اومده که شما می تونید بازی رو به صورت مولتی بازی کنید.

من که اول باورم نمیشد.ولی درسته.

این عکس ها رو ببینید.

خب حالا جریان از چه قراره :

در این لینکی که آخر صفحه میدم شما کاملا با اوضاع اشنا میشین.

در این حالت که بیشتر شبیه مد می مونه.شما با سه حالت آشنا میشین.

client application, a server application, and a Oblivion 'esp' modification file

که من براتون همه لینک های مرتبط با این حالت رو می زارم.
MultiTES4 is my attempt at an Oblivion mod/add-on that, you guessed, adds multiplayer to this awesome game. I started the work on this project around the 7th of May, 2006. It's come a long way, and has a long way to go, but with perseverance and a little luck, it'll go a long way. At the moment, MultiTES4 consists of three components: A client application, a server application, and a Oblivion 'esp' modification file. All these combined with a little luck (and a whole heap of code) and voila, we have multiplayer!

این اولین مطلب .

خب حالا برای ادامه این مطلب این جور بگم که :

این ورژن که فعلا در حالت بتا قرار داره شما توانایی این رو دارین که با 2 نفر در آن واحد بازی کنین.من عکساشم براتون گذاشتم.من هنوز خودم چک نکردم.چون همین الان این خبر رو دیدم.

The current version (being only an alpha) is pretty limited in it's capabilities. It supports only 2 people running around Cyrodiil. The other players in the game are represented as NPCs to each individual on their computer. The NPC will move and travel to match the players that are connected to the server.

هنوز MultTES4 یک سری مشکلاتی داره که در صدد رفع اون هستن.

What can't MultiTES4 do?
At the moment, the following haven't been implemented: time/day/year synchronisation, quest sharing, deathmatch, cell/world synchronisation, err pretty much everything else you can think of. Console commands aren't blocked, either is fast travel. Animations aren't shared, neither is inventories or attributes. I wasn't kidding when I said it was the basics.

برنامه بعدی این بازی این هست که بتونیم در آن واحد با 8 نفر این کار رو انجام بدیم.
This plan for the next major release of this mod is to firstly allow for 8 players ingame, as well as an implemention of a simple form of player deathmatch, and probably capture the flag. So not only will you be able to run around with your friends...you'll be able to kill them too ;-) As things are developed, I'll post the details on the forums and let you know how it's going. If things at uni become to busy, or I generally lose interest in the mod, I'll probably release my source code (once I get around to commenting it all) and let the Oblivion community mod it as they please
.

خب اینم از لینک ها و کل داستان :

بعد از اینکه این لینک رو دیدین و کل مطلب دستتون اومد لینک دانلود این مود مولتی رو میدم.
لینک اصلی

اینم لینک دانلود :

لینک دانلود و طرز نصب مود مولتی بازی

خداحافظ

هر کی رسید نصب کنه یه خبر بده.چون من تازه این بازی رو شروع کردم و باید یکم بیشتر برم.تا بیشتر آشنا بشم.

اگه من جایی اشتباه کردم خوشحال میشم که راهنمایی کنین چون این جور که از عکس ها و نوشته ها بر می یاد این مطلب باید درست باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان این Garthier اگه اسمشا درست نوشته باشم دیوونه هست چی هست؟
من تو یکی از مراحل دیدمش که داره به سمتم میدوه و بعد از 2-3 روز سر کار گذاشتن من با هم نصف شب پشت کلیسا قرار گذاشتیم و یکسری چرت و پرت گفت که منم کشتمش و نوشت که مرحله تمام شد.ایا کار درستی کردم
و وقتی من دومین دروازه را میبندم تمام شهر های مهم یک علامت قرمز توشون هست که یعنس مآموریت میدن اونجا
حالا من نمیدونم کدومشونا برم و موضوع از چه قراره؟

و وقتی من دومین دروازه را میبندم تمام شهر های مهم یک علامت قرمز توشون هست که یعنس مآموریت میدن اونجا
حالا من نمیدونم کدومشونا برم و موضوع از چه قراره؟
ماموریت شما اینه که برای شهر بروما از شهر های دیگه تقاضای کمک کنید که برای شما سرباز بفرستن. توی هر شهر که میری از حاکمش تقاضای کمک میکنی میگن که تا قبل از بسته شدن دروازه ابلیویون بیرون شهرشون نمیتونن این ریسک رو بکنن که برای شما سرباز بفرستن. شما باید بری دروازه بیرون شهر رو ببندی و برگردی پیش حاکم شهر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or