The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

نوشته شده توسط SHvIRUS:
با استفاده از برنامه Fraps که در قسمت دانلود سایت بازیسنتر هست میتونی Frame Rate رو در همه بازی ها ببینی.

همونی که ازت تست میگیره برای عضویت در Thives Gulild لاکپیک میفروشه.
همونی که بغلش 2 نفر هستند و دستش هم یه مشعل هست ؟؟؟

یک درجه Fame (بدنامی) در بازی برام زده... نمیدونم واسه چی هست. من کار بدی نکردم. کسی رو هم بیگناه نکشتم...! فکر می کنید بخاطر مسابقات آرنا باشه؟ :confused:
همونی که بغلش 2 نفر هستند و دستش هم یه مشعل هست ؟؟؟
آره ;)

یک درجه Fame (بدنامی) در بازی برام زده... نمیدونم واسه چی هست. من کار بدی نکردم. کسی رو هم بیگناه نکشتم...! فکر می کنید بخاطر مسابقات آرنا باشه؟ :confused:

fame یعنی شهرت. مثلا اگه کسی بفهمه که تو grand champion هستی یا تو بودی که دروازه ی kvatch رو بستی یا ... مقدار fame بالا میره.

fame یعنی شهرت. مثلا اگه کسی بفهمه که تو grand champion هستی یا تو بودی که دروازه ی kvatch رو بستی یا ... مقدار fame بالا میره.
Holy Cow !!!!
اشتب شد! Fame میدونم شهرته ... نمیدونم چیشد که اشتباه نوشتم!!! منظورم Infamy بود! :cheesygri که میشه بدنامی.
Fame من خوبه 61 تاست. اما Infamy یک هست. :cheesygri

سلام دوستان
من اگه پچ رو نصب كنم احتمالآ بتونم بازي رو اجرا كنم
با توجه به چيزهايي كه تو صفحات قبل خوندم براي نصب پچ اول بايد بازي رو نصب كنم بعد قبل از كرك كردن پچ رو اجرا كنم تا update انجام شه و بعد كرك رو كپي كنم درست ميگم يا نه اگه اشكالي وجود داره تو نصب كردن پچ خواهشآ راهنمايي كنين
چون كه cd من ساخت شركت ALIBABA هست فايل اصلي بازي كه قبل از كرك كردن توي قسمتي كه بازي رو نصب ميكنين وجود داره و بعد فايل كرك رو جايگزين اون فايل ميكنين و بازي اون موقع اجرا ميشه (فايل كرك نشده بازي بعد از تمام شدن setup و قبل از كپي كردن كرك) وجود نداره وقتي كه مراحل نصب تموم ميشه ديگه نياز به كپي كردن كرك نداره واصلآ چيزي به نام كرك توي سي دي ها وجودنداره و بازي هم اجرا ميشه يعني اينكه اين فايل همون كرك هستش كه خود شركت توي نصب جايگزين فايل كرك نشده كرده پس با اين حساب پچ نصب نميشه تو چند تا پست قبلي هم ارورها رو نوشته بودم(ببينيد خودشون هستن )
به همين دليل خواهشي كه از دوستان بزرگوار دارم اينه كه با توجه به نوشته هاي بالا اون فايلي رو كه بعد از نصب بازي كرك رو جايگزينش مي كنيد برام بزاريد خيلي ممنون ميشم
با تشكر

اما Infamy یک هست.
الان infamy من بالای 100 تاس.فکر نکنم تاثیری توی روند بازی داشته باشه.اونا فقط اطلاعاته.

+++++++
چند تا سوال:
من هم به black soul gem نیاز پیدا کردم.اگه کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد بگه.
برای حرف زدن با لرد namrina's shrine باید چیکار کرد.وقتی میرم اونجا بهم میگن که باید مردم ازت متنفر باشن!
برای حرف زدن با لرد malacath's shrine باید چیکار کرد.اونجا بهم میگن که ما از مردم خوشگل خوشمون نمیاد و باید زشت باشی!

و بعد كرك رو كپي كنم

اون کرک فقط مخصوص نسخه ی 1.0 هست.

یه سوال.یه بنده خدایی بود تو یکی از شهرا که 10 تا از یه گیاهی به نامه Nitroot میخواست اگه درست گفته باشم.من 10 تا رو جمع کردم حالا نمیدونم این مرده کدوم شهر بوده؟
بنظر من این Quest رو بذار کنار اول Quest های دیگه رو انجام بده و در حین اینکه Quest های دیگه رو
انجام میدی Ninroot جمع کن چون اگه بخوای همش این quest رو انجام بدی حالت گرفته میشه
چون اولآ این گیاه فقط اطراف اب رشد می کنه دومآ هر بار که این گیاه رو میری میدی و طرف یه معجون بعد از یه روز واست درست می کنه بعد میگه 20 تا دیگه بیار بعد 30 تا بعد ...
من تا 40 تا فعلآ رفتم ! نمیدونم بیشتر میخواد یا نه .

سلام
شما چطوری رفتی Necromancer شدی. خیلی باحالی. دو ساعت دارم می پرسم اصلا جواب نمی د ید.
بعد آقای این ماموریت Ninroot چیه؟ من چند تا دارم. سر کاریه؟ 40 تا از کجا بیارم؟
پس راستی شما هم دارید ددریک لرد ها رو میرید. خیلی باحاله. ولی گیرند.
من الان رفتم mages guild تو Bravil. یارو رفته تو خواب گیر کرده. من میرم تو دنیاش چهار تا چیز رو می گیرم بیدار میشه.
راستی نگفتید کسی اسب تک شاخ داره؟

با شما هستم هیتمن باهال. میگه برو تو دارک فیژن تو جنوب چندینهال. یکی چیز بیار تا قبلا از اینکه این یارو از تو قبر بلند شه.
یک غاره. البته فکر کنم. من اونجا بودم.
چجوری آخه نکرومنسر شدی؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or