The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

اما یه سوال دیگه دارم. الان که عضو Thief Guild شدم میتونم عضو Mages Guild هم بشم؟
عضویت در Mage Guild تا اونجایی که میدونم اصلا ربطی به عضویت در Thief Guild نداره...
من خودم بدون اینکه عضو Thief Guild باشم عضو Mage Guild شدم..
فقط برای عضویت در Mage Guild نباید Bounty داشته باشی ;)

برای بچه هایی Oldblivion براشون کار نمیکنه.
اگر شما پچ 1.1 بازی رو ریختین حتما باید از ورژن 0.11t7 Oldblivion استفاده کنید.
مشكل بعدي اينجاست كه پچ هم نصب نميشه اينم اون eror
اول اين رو مي پرسه بعد ok ميزنم
The Elder ScrollsIV:Oblivion is about to be updated to version 1.1.due to the number of files being changed
the update may take up to 20 minutes to complete. please do not perform any other tasks while updating.
بعدش اين رو مي پرسه بعد ok ميزنم
Missing or Invalid Registry / INIentry
بعدهم اينeror رو ميده
Insufficient storage Space to Apply Path - you need at least 1217817848 bytes free.

ببخشید دوستان یه مشکل دیگه واسه من پیش اومده به اولین دروازه ابلیویون که می رسم همون که جلوی کواچ هست نمیدونم چه جوری ببندمش(لبته میدونم باید به بالای بزرگترین برج برم و یه سنگ رو بر دارم) ولی این کلید که اسمش keepeR,S key هست یعنی کلید نگهبان....ولی ما که نگهبان پیدا نکردیم اجساد تمام فوت شده های دشمن رو هم چک کردم چیزی پیدا نکردم....
لطفا راهنمایی کنیید.
یه سوال دیگه هم داشتم این یارو ماتین اصلا راضی نمیشه با من بیاد چی کارش کنم؟؟:evil:
سوال بعدی هم اینه که تو بازی اسبی قاطری گاری چیزی گیر نمیاد راحت رفت و آمد کنیم؟؟؟

سلام
برو تو یک برج دیگه. یک زندانی و یک نگهبان. نگهبان رو بکش. کلید رو بردار.
دروازه رو ببندی مارتین باهات میاد.
چرا. نزدیک هر شهری اسطبل هست. اگر می خواهی دزد نشوی یک اسب بخر. حدقل باید 500 سکه داشته باشی تا تازه یک اسب رنگی آشغال بخری.

نوشته شده توسط A.Yaghoubi:
برو تو یک برج دیگه. یک زندانی و یک نگهبان. نگهبان رو بکش. کلید رو بردار.
همون برجی که یه زندانی که پیراهن تنش نیست تو یه قفس هست و یه یارو که ماسک رو صورتش هست بهت حمله میکنه؟؟؟
اگر منظورت اونجاس من نگهبان رو کشتم و بدنش رو هم گشتم ولی هیچ چیزی توش نبود و این یارو زندانیه هم همون چیزایی رو که گفتم رو می گفت!!!
کمک:confused:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
Dark Brotherhood will ruin the game !
من اولش فکر کردم که یه جاست پر هیتمن. که قاتل های حرفه ای رو برای کشتن آدمای بد!!! جمع میکنه و کوئست هاش اینجوریه .... اما Quest هاش کشتن آدمای بیگناهه...
بابا بی خیال
خیلی بچه مثبتی هـــــــــــــا :-"
نوشته شده توسط SHvIRUS:
برای مخ زدن هم! وقتی با یکی حرف میزنی سمت چپ پایین یه آیکنی هست که که وقتی روش کلیک کنی باهاشون یه جور بازی میکنی! که من خودم هنوز دقیق نفهمیدم جریانش چیه! روی Brilbe کلیک کن همش تا اون برنده شه. بعد ازت خوشش میاد.
آموزش Persuasion (ترجمه ی دقیقش میشه متقاعد سازی ولی همون مخ زنی بهتره)

1: در منوهای Dialogue با افراد روی Icon ی که در سمت چپ پایین صفحه هستش و شکل صورت یه آدم رو داره کلیک کنین.

2: وارد یه منو میشه

3: یه دایره می بینین با 4 ربع و یه مرکز که توش یه عدده

4: این عدد بین 0 و 100 متغیره که میزان Disposition یا همون حالت روحی طرف مقابل نسبت به شما رو نشون میده که هر چی بیشتر باشه مسلماً بهتره

5: گزینه ی هایی که داره عبارتند از Start و Bribe و Rotate.

6:
گزینه ی Start مکالمه با فرد رو شروع می کنه که با گذشت زمان از میزان Disposition کم میشه.

با گزینه ی Bribe می تونین برای افزایش Disposition به طرف مقابل پول بدین که یه جمله هم اون زیر هست که مثلا 21 سکه بدی برای 3 درجه افزایش (Bonus یا جایزه) در مقدار Disposition. پس زدن بیخودی دکمه ی Bribe موجب افزایش Disposition میشه ولی به قیمت از دست دادن کلی پول که نمی صرفه. البته بعضی مواقع که کار پیچیده میشه مجبور میشی یکم Bribe کنی.

گزینه ی Rotate هم وقتی فعال میشه که توی Speechsraft به درجه ی apprentice برسی.

7: بعد از زدن Start وارد عمل Persuasion میشین

8: می بینین که هر ربع دایره یه چیزی بالاش نوشته:
Admire یعنی ازش تعریف کنی
Boast یعنی براش رجز بخونی
Joke که یعنی براش جک بگی
و coerce که یعنی بترسونیشون

حالا اگه روی هر کدوم از اونا موس رو نگه دارین یسری تغییرات توی صورت کاراکتر روبروتون می بینین:
هر کاراکتر از یکی از این موارد خیلی خوشش میا که اگه روش وایسین نیشش تا بناگوش باز میشه.
یکی رو تا حدودی دوست داره که یه لبخند میزنه
یکی رو ازش خوشش نمی یاد که اگه روش وایسین صورت یکم ناراحت میشه
واز یکی متنفره که اگه روش وایسین بهتون اخم میکنه و چشم غره میره.

9: خوب اینا به ترتیبی که کاراکتر ازش خوشش میاد موجب افزایش و کاهش Disposiotion میشن.
البته هرجه داخل اون ربع دایره بیشتر نارنجی باشه تاثیر بیشتری داره
یعنی اینکه اگه مثلا از Joke خوشش میاد، هرچی ربع دایره ی جوک بیشتر پر باشه میزان Disposition رو بیشتر افزایش میده و ...

10: شما باید طوری انتخاب کنین که اونایی رو که ازش بدشون میاد در کمترین حالت و اونایی رو که ازش خوشش میاد در بیشترین حالت (پرترین حالت) کلیک کنین تا Disposition زیاد شه. چندین بارم باید این کارو انجام بدین تا به حد مطلوبی برسه.

11: در هر مرتبه یه بار میتونین کلیک کنین.
اگه براتون Rotate آزاد باشه هم می تونین در موقع نیاز و یا با تنظیم خودتون 90 درجه ساعت گرد بچرخونین دایره رو.

خودتون یکمی بهش ور برین دستتون میادش.
نوشته شده توسط gavelock:
وقتی میرم زندان همه دارو ندارم رو میگیرند!چه دزدی و چه غیردزدی.
معلومه گه می گیرن
با شمشیر و لباس درست حسابی که نمی رن زندان :)
ولی وقتی از زندان بیای بیرون (آزاد شی) اجناس غیر دزدی رو بهت بر می گردونن.
برای آزاد شدن از زندان توی سلولت یه رختخواب هست، توش بخواب تا آزاد شی.

15x0pwm.jpg

15x0rqa.jpg

آقا من ايجا گير كردم چيكار بايد بكنم؟؟
منظورش از the shade of revenant چيه؟؟

یه سوال.یه بنده خدایی بود تو یکی از شهرا که 10 تا از یه گیاهی به نامه Nitroot میخواست اگه درست گفته باشم.من 10 تا رو جمع کردم حالا نمیدونم این مرده کدوم شهر بوده؟
یه سواله دیگه هم که هست یه شب تو یه کمپ تو یه جزیره خوابیدم بیدار شدم ساعتای 1 یا 2 شب بود یه روح دیدم.هر کار کردم نذاشت باهاش صحبت کنم رفتم دنبالش یه جا واستاد یه ماموریت بهم گفت شروع کرد جزیره روبرو رو به نگاه کردن.خلاصه رفتم اطرافو گشتم یه کشتی شکسته دیدم.حالا باید چیکار کنم....

یه سواله دیگه اولین دروازه ابلیویون که اون بالا هست رو چه جوری ببندم.من اون یارو تو برجرو که بالا بود رو کشتم با زندانی صحبت کردم(کلیدم برداشته بودم)زندانی گفت به فکره من نباش من برام وقت مهم نیست برو حالا کجا رو نفهمیدم....

در جواب به جناب mohandes_register
اولآ اون مرده که باید بهش Nitroot را بدی توی Imperial city توی یک هتل یا کاروانسرایی در زیرزمینه بهتره بری توی سیو هات و محل دقیقشا پیدا کنی.
برای تمام مراحلم بهتره ببینی که در نقشه چه محلی علامت قرمز یا سبز توش خورده که نقشه را هم میتونی با کلید F4 ببینی!

دوستان یه سوال دارم...مقدار فریم در بازی رو چگونه میشه فهمید؟؟؟
بعد یه سوال دیگه من دارم عضو گروه این دزد ها میشم رسیدم در یه خونه که باید واردش بشم چند تا لاک پیک استفاده کردم ولی شکست حالا دیگه لاک پیک ندارم از کجا گیر بیارم؟؟؟
از همه بچه ها هم که سوال ها رو جواب میدن تشکر می کنم:love:

نوشته شده توسط mohandes_register:
یه سواله دیگه اولین دروازه ابلیویون که اون بالا هست رو چه جوری ببندم.من اون یارو تو برجرو که بالا بود رو کشتم با زندانی صحبت کردم(کلیدم برداشته بودم)زندانی گفت به فکره من نباش من برام وقت مهم نیست برو حالا کجا رو نفهمیدم....
شما همون گاردی رو که کشتی بدنش رو بگرد یه کلید داره بعد برگرد به اون برجی که از همه بزرگتره و وسطش یه نوع آتیش هست به یه جا میرسی که یه در قفله با اون کلید در رو باز کن...برو تا بالا ترین نقطه برج بعد باید یه سنگ رو برداری تا دروازه ابلیویون رو ببندی!!!!:cool:

وستان یه سوال دارم...مقدار فریم در بازی رو چگونه میشه فهمید؟؟؟
با استفاده از برنامه Fraps که در قسمت دانلود سایت بازیسنتر هست میتونی Frame Rate رو در همه بازی ها ببینی.
بعد یه سوال دیگه من دارم عضو گروه این دزد ها میشم رسیدم در یه خونه که باید واردش بشم چند تا لاک پیک استفاده کردم ولی شکست حالا دیگه لاک پیک ندارم از کجا گیر بیارم؟؟؟
همونی که ازت تست میگیره برای عضویت در Thives Gulild لاکپیک میفروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or