The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام
من دارم ماموریت Mages Guild رو تو Chendinhal می رم.
توش Black soul gem داره اما خالیه. اون لرد قبول نمی کنه. بعد تازه دو تا بیشتر نیست باید بدی تا مامورتی انجام بشه.
حالا تو لایاوین رفتم همونجا گفته برو گردنبند بیار. زنیکه دیوونه :) معطل کرده مارو. اوردم میگه نه هیچ چیز تغییر نکرده من هنوز نمی شونم.
به من چه نمی شونی. چی کار کنم حالا؟ هیچ کوئست ام آپدیت نمیشه.
بعد شمایی که با اون یارو میری اون پشت:
اون یارو دیوونه هست. به همه مشکوک میشه. بهت پول میده تعقیبشون کنی. وقتی الکی بگی من دیدم داشتند تعقیبت می کردند میگه بکششون. سه تا آدم رو میگه.
بعد می تونی بری گاردها بگی میان می برنش زندان.من به اون یارو گفتم به من پول داده تو رو بکشم رفت خودش کشتش.
راستی تو اون شهر خونه گنده رو خریدی؟ نکر هم داره.!!!

تا حالا كه دوستان اكثره سوالاته منو جواب ندادن .تورو خدا اين يكي رو بگين.
من تو يه قصرم كه بايد از يه زنه يك انگشتر به اسمه akharaj يا يه همچين چيزايي رو بدزدم.به من ميگن كه بايد شب كه خوابه بري سره صندوقه جواهراتش چون اگه بيدار باشه انگشتر همراهشه.من نميتونم برسم به محله مورده نظر چون خيلي سرباز داره بايد چي كار كنم؟
(البته به روش ايراني كه بزن بكشه ميتونم برسم ولي ميخوام كه به صورت استيل كاري اينو انجام بدم)

والا تا اونجايي كه من ديدم يه گارد بيشتر نبود كه اونم مي شه از دستش قايم.
راستي بعد از اونجا وقتي بر مي گردم بيش Ahdarji باهاش كه صحبت مي كنم وقتي بهش ميگم كه Amusei اونو به Count فروخت مي گه برو بدزدش و جايزتو دو برابر مي كنم
ولي من هر كاري مي كنم گزينه اي نمياد كه حلقه رو بهش بدم
لطفا كمكم كنيد

از The Elder Scrolls 4 v1.1.511 [MULTI] No-DVD Patch #2 استفاده کن.توی این لینک:
http://m0005.gamecopyworld.com/games...crolls_4.shtml
اگه اشتباه نكنم منظورتون اين فايل هستOblivion_v1.1BetaEnglish
اين پچي رو كه نوشتم قبلآ دانلود كردم ولي متاسفانه اون هم نشد حالا اين فايلي رو كه نوشتم همون فايله درسته؟؟؟؟؟

اگه اشتباه نكنم منظورتون اين فايل هستOblivion_v1.1BetaEnglish
اين پچي رو كه نوشتم قبلآ دانلود كردم ولي متاسفانه اون هم نشد حالا اين فايلي رو كه نوشتم همون فايله درسته؟؟؟؟؟

والا من که نمیفهمم شما چی میگی ؟!
ببین.هر پچی یه کرک واسه خودش داره.شما اگه مثلا پچ v1.1.511 رو نصب کردی باید کرک v1.1.511 رو هم نصب کنی.

من دارم ماموریت Mages Guild رو تو Chendinhal می رم.
توش Black soul gem داره اما خالیه. اون لرد قبول نمی کنه.

ممنون. خودم تونستم طرز تهیه black soul gem رو پیدا کنم.

سلام

نوشته شده توسط hitman_bahal:
آقا من ايجا گير كردم چيكار بايد بكنم؟؟
منظورش از the shade of revenant چيه؟؟
ببین شما وقتی میری اونجا یه Necromancer می بینی کنار اون Alter ایستاده و داره یه کارایی می کنه. اگر هم اونجا نبود داغل شکاف یا غاریه که همون دور و براست. باید این Necromancer ه رو بکشی و جسدشو بگردی تا یه Note پیدا کنی. هدف اصلیت همینه و اگه برگردی پیش Raminus کلی قربون صدقه ت میره و بعدشم advancement. البته غار رو بگرد چون توش چیزای جالبی پیدا میشه.

حالا: پرسیدی اون ماجرای shade of revenant چیه؟
همون طوری هم که اونجا اشاره کرده و اگه اون Note رو که پیدا می کنی بخونی، متوجه میشی که اینجا یکی از جاهاییه که Black Soul Gem میسازه.
حالا چه جوری؟
اگه جادوی Soul Trap رو داشته باشی می تونی توی یه روز از هفته (یا همون هفته ای یه بار) یه Grand Soul Gem بزاری توی Alter و منتظر شی تا spectral light از آسمون بتابه به Alter. حالا اگه در همین زمان یه جادوی Soul Trap بزنی (Cast The Spell) به سمت Alter، اونوقت یه Black Soul Gem خواهی داشت. البته همون طوری که گفتم فقط هفته ای یک بار ...
نوشته شده توسط mohandes_register:
یه سواله دیگه هم که هست یه شب تو یه کمپ تو یه جزیره خوابیدم بیدار شدم ساعتای 1 یا 2 شب بود یه روح دیدم.هر کار کردم نذاشت باهاش صحبت کنم رفتم دنبالش یه جا واستاد یه ماموریت بهم گفت شروع کرد جزیره روبرو رو به نگاه کردن.خلاصه رفتم اطرافو گشتم یه کشتی شکسته دیدم.حالا باید چیکار کنم....
باید بری توی کشتی و جسد اون بنده خدا رو که توی یکی از کابین ها گیر کرده آزاد کنی تا روحش دیگه زجر نکشه.
البته راه کابین ها یک تو در تو هستش. ولی یکم بگردی راهو پیدا می کنی.
نکته اینکه ارواحی که اون تو می بینی رو بهتره با جادوی Fire Ball بهشون حمله کنی. چون شنل داراشون با شمشیر و ... نابود نمی شن و اونایی هم که سبز رنگن نابودیشون سخته. اقتی اون بنده خدا رو آزاد کنی فک کنم آدرس یه گنجی رو بهت بده.
نوشته شده توسط dj_mj:
دوستان یه سوال دارم...مقدار فریم در بازی رو چگونه میشه فهمید؟؟؟
دوستمون SHvIRUS که متاسفانه اسم قشنگشونو نمی دونم پیشنهاد دادن از Fraps استفاده کنی که کارساز تره.
ولی برای خود این بازی می تونی با کلید ~ کنسول رو باز کنی و بعد توش تایپ کنی: setdebugtext 12 تا خود بازی FPS رو بهت نشون بده.
دوستان دیگه اگه بخوان می تونن بجای 12 اعداد دیگه مثل 1 و 5 و ... تایپ کنن تا اطلاعات جالب دیگه ای علاوه بر FPS مثل تعداد Sound هایی که داره همین الان استفاده میشه و یا ... بدست بیارن.
لاک پیک ندارم از کجا گیر بیارم؟؟؟
این یه سوال خیلی مهم برای تمامی افرادیه که این بازی رو میرن
ه بار دیگه هم بطور نامحسوس بهش اشاره کردم.
ولی مثل اینکه باید کامل بگم :

اگر از Daedric Quest ها برین دنبال یکیشون که اسمش هست Nocturnal، که محلشم می تونین از Alves Uvenim که توی Leyawiin Mages Guild ساکنه بپرسین، بهتون پس از انجام Quest ی که بهتون میده یه Gift ی میده بنام Skeleton Key یا به زبون خودمون شاه کلید.
این شاه کلید هیچ وقت نمی شکنه پس می تونین بجای ور رفتن به قفل از دکمه ی Auto Attempt استفاده کنین و اونو به شکل مستمر پشت سر هم بزنین تا قفل براتون بدون هیچ درد سری باز شه.در ضمن این شاه کلید وقتی همراهتون باشه باعث میشه که Security Score تون 40 درجه بره بالا.
تنها اشکال اینه که باید برای گرفتن این Quest حداقل Level 10 باشین.

یه نکته:
توی بازی هر گدایی (Beggar) که اومد سر راهتون بهش کمک کنین. یه سکه خیلی چیز کمیه. تازه بخشندگی هم صفت خوبیه. سود هم داره:
چون اولا ّFame رو میبره به مرور زمان بالا، هم Luck رو ...

نوشته شده توسط ChaosTheory:
برای حرف زدن با لرد namrina's shrine باید چیکار کرد.وقتی میرم اونجا بهم میگن که باید مردم ازت متنفر باشن!
یه راه جالب داره
اسمشم Namira ست درستش.
برای گرفتن Quest ازش باید Personality کمتر از 20 داشته باشی.
راه حل:
برو کلی Cheap Wine (فکر کنم 10 تا کافی باشه چون برای من Personality م خیلی بالا بود) بخر. وقتی رسیدی اونجا بخورشون تا Personality ت کمتر از 20 شه و بعد برو سراغش تا قبولت کنه.
نوشته شده توسط ChaosTheory:
برای حرف زدن با لرد malacath's shrine باید چیکار کرد.اونجا بهم میگن که ما از مردم خوشگل خوشمون نمیاد و باید زشت باشی!
مگه Race ت چیه خوش تیپ ؟؟؟
برای من که اصلا این مشکل وجود نداشت.
من Race م Dark Elf بود.

حالا یه پیشنهاد:
من خودم همیشه اون Robe ی رو میپوشم که توی Dark Brotherhood بعد از Listener شدن بهم داد. می گم شاید اون موثر بوده ؟؟؟
می تونی یه لباس ناجور بپوشی ببینی چی میشه. یا با لباس های متفاوت چک کنی.
نوشته شده توسط A.Yaghoubi:
شما چطوری رفتی Necromancer شدی. خیلی باحالی. دو ساعت دارم می پرسم اصلا جواب نمی د ید.
نمی تونی Necromancer شی.
چون خودت بعدا ...
راستي وقتي توي arena ، great champion شدم يه اومد سيريشم شد
فايده اي ام داره؟؟
يا اينكه يارو رو دكش كنم؟؟؟
بکارش همون دور و برا
البته بعداً وقتی Dark Brotherhood رو تموم کنی خیلیا توی خود Sanctuary هستن که آرزوشونو تو رو همراهی کنن.
توی جنگا می تونی ازشون کمک بگیری

راستی حالا که حرف از Sanctuary شد بگم که بعد از Kistener شدن، و چند بار پیغام بری، یه دختره ای توی Dark Brotherhood عضو میشه که تا 300 سکه Fence هم هست. الان از من تا 85% هم می خره. البته همون طوری که گفتم حداکثر 300 سکه. جون میده برای فروش Potion ها اگه دزد و یا Alchemist هستین.

یه کلک (هموطنان عزیز شمالی ببخشن منو، ولی اصطلاحش همینه) رشتی:
اگه از Daedric Quest ها برین دنبال Clavicus Vile که توی جنوب غربی Imperial City، یه جایی دور و برای Red Ring Road، که باید Level 20 به بالا هم باشین، در صورت تکمیل مامورت محوله قبل از اینکه برین اون شمشیره رو که 5000 سکه می ارزه بدین به Shrine تا در عوض بهتون Masque of Clavicus Vile بده که 3000 تا می ارزه، که همشم اون یکی دیگه بهتون میگه اینو بهش ندین، اگه ماموریت رو تکمیل نکنین و دیگه نرین پیشش اون شمشیر که هم خیلی قویه و هم Soul Trap خوبی داره توی Inventory می مونه و قابل حذف هم نیستش. ولی وزنشم صفر محاسبه می شه. اینطوری می تونین 50 واحد در وزن صرفه جویی کنین و بیخودی یه شمشیر سنگینو با خودتون اینور و اونور نکشین.

نوشته شده توسط Hellgate:london:
حالا انگار داره یه اتفاقاتی می یفته.فعلا 2 نفر.

برای این بازی یک راه حل و یک مد مانند اومده که شما می تونید بازی رو به صورت مولتی بازی کنید.

من که اول باورم نمیشد.ولی درسته.
عالیه
به شدت منتظرم دوره ی امتحانات تموم شه و برم سرغش. البته اگه این پایان نامهه بذاره
اگه بشه تعداد بیش از 2 نفر باشه که خیلی عالی تر میشه
حالا فعلا من Download ش می کنم تا بعد سر موقع برم سراغش ;)

مرسی از خبرت
My Graphic Card is 7900GT-256 M
Wow

مبارکه
عجب کارتی
ولی 6800Gt که قبلا داشتی هم زیاد کم نمی آوردش هــــــــــــا
نوشته شده توسط A.Yaghoubi:
حالا تو لایاوین رفتم همونجا گفته برو گردنبند بیار. زنیکه دیوونه معطل کرده مارو. اوردم میگه نه هیچ چیز تغییر نکرده من هنوز نمی شونم.
به من چه نمی شونی. چی کار کنم حالا؟ هیچ کوئست ام آپدیت نمیشه.
یکم بیشتر توضیح بده تا یادم بیادش.
این زنی که میگی نژادش چیه؟ Argonian
نوشته شده توسط m_unknown_r:
من نميتونم برسم به محله مورده نظر چون خيلي سرباز داره بايد چي كار كنم؟
از جادوی Invisibility استفاده کن. بعدشم خیلی ساده ست این مرحله. بدون غیب شدن هم میشه بری.
می تونی بری پشت گاردا Sneak کنی و یا توی Gap های دیوار مخفی شی و ...

راستي بعد از اونجا وقتي بر مي گردم بيش Ahdarji باهاش كه صحبت مي كنم وقتي بهش ميگم كه Amusei اونو به Count فروخت مي گه برو بدزدش و جايزتو دو برابر مي كنم
ولي من هر كاري مي كنم گزينه اي نمياد كه حلقه رو بهش بدم
لطفا كمكم كنيد
ببخشيد چه ربطي به دمون تولز داره اين مشكل من؟؟؟؟؟
من فقط نمي دونم چجوري حلقه رو بفروشم

سلام

اقا احمد عزیز.

منم مثل اقا رامین داشتم دانلود میکردم.ولی انگار فایل یکی مونده به آخر اون ایراد داره.حالا شاید این مود به صورت رسمی ارائه بشه و بتونیم لینک سالمشو گیر بیارم.

من بازم یه سرچی میکنم ببینم می شه درستشو گیر بیارم.

شاید اون وقت که داشتم میگرفتم شاید لینکش ایراد داشت.ولی مطمئنم درستش رو خود Bethesda میزاره.

خداحافظ

ببخشيد چه ربطي به دمون تولز داره اين مشكل من؟؟؟؟؟
من فقط نمي دونم چجوري حلقه رو بفروشم
من اشتباهی نقل و قول کردم:blushing:
می خواستم جواب اونی که توی کرک کردن پچش مشکل داشت رو بدم

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

اقا احمد عزیز.

منم مثل اقا رامین داشتم دانلود میکردم.ولی انگار فایل یکی مونده به آخر اون ایراد داره.حالا شاید این مود به صورت رسمی ارائه بشه و بتونیم لینک سالمشو گیر بیارم.

من بازم یه سرچی میکنم ببینم می شه درستشو گیر بیارم.

شاید اون وقت که داشتم میگرفتم شاید لینکش ایراد داشت.ولی مطمئنم درستش رو خود Bethesda میزاره.

خداحافظ
سلام

مرسی محمدرضای عزیز
به موقع گفتی
چون داشتم می رفتم دانلودش کنم.
توی خونه خیلی زور داره آدم Down کنه بعد ببینه خرابه.
حالا من خودم شنبه از دانشکده همینو دان می کنم ببینم چه شه؟؟

در ضمن می گردم ببینم لینک دیگه ای پیدا می کنم یا نه؟
اگه پیدا کردم لینکشو همین جا می دم
وگرنه هم باید منتظر شد و دید که خود Bethesda چه می کنه.

آخرین ویرایش:
مگه Race ت چیه خوش تیپ ؟؟؟
برای من که اصلا این مشکل وجود نداشت.
من Race م Dark Elf بود.

حالا یه پیشنهاد:
من خودم همیشه اون Robe ی رو میپوشم که توی Dark Brotherhood بعد از Listener شدن بهم داد. می گم شاید اون موثر بوده ؟؟؟
می تونی یه لباس ناجور بپوشی ببینی چی میشه. یا با لباس های متفاوت چک کنی.

من imperial هستم. توی یکی از guide های سایت game faqs خوندم که هیچ راهی نداره.
راستی به نظر شما بهترین reward رو کدوم Daedric Lord میده تا برم دنبالش؟

والا من که نمیفهمم شما چی میگی ؟!
ببین.هر پچی یه کرک واسه خودش داره.شما اگه مثلا پچ v1.1.511 رو نصب کردی باید کرک v1.1.511 رو هم نصب کنی.
آرشام جان دستت درد نكنه بيخيال من كه ديگه قيد اين بازي رو زدم البته بايد تو فكر سيستم جديد باشم;)

سلام
من وقتی رفتم توی رویا تا اون یارو رو که تو خواب گیر کرده بود رو نجات بدم یه عصای جادویی تو خواب پیدا کردم. اما نتونستم با خودم به دنیای واقعی بیارم . چطوری میتونم یکی مثل اونو پیدا کنم؟
اینم عکسش :
Oblivion%202006-06-26%2017-45-19-34.jpg

بقیه هم اگه میشه یه عکس از کاراکترشون بذارن :cheesygri

درضمن من Race ام Imperial , Human هست و Birthsign ام The Thif و Skill هام هم قوی تریناشون Streinght , Security , Acrobatics , Stealth هست. :cheesygri

راستی, یکی از بچه ها چند روز پیش تو این تاپیک سوال کرده بود که مردم درباره مجسمه اش حرف میزنن و میخواست محل مجسمش رو بدونه. فکر کنم اون مجسمه بیرون آرنا بعد از Grand Champion شدن مال کاراکتر بازی باشه ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or