The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

160vh4j.jpg

نوشته شده توسط ChaosTheory:
من imperial هستم. توی یکی از guide های سایت game faqs خوندم که هیچ راهی نداره.
راستی به نظر شما بهترین reward رو کدوم Daedric Lord میده تا برم دنبالش؟
سلام

همشون عالی هستن
یکی از یکی دیگه بهتر

اونایی که خیلی به کار من اومدن یکیشون Nocturnal بود که Skeleton Key رو میداد که توی پست 581 کامل توضیح دادمش

همچنین Clavicus Vile که نگه داشتن اون شمشیر و اون کلکی که گفتم که باعث شد 50 واحد توی وزن صرفه جویی کنم.

Hircine و Peryite هم Gift های جالبی میدن.

در کل اگه از من می شنوی، می گم که برو همشونو بگیر.
من خودم تا حالا 14 تا Shrine پیدا کردم و همشونو کامل کردم.
فکر نمی کنم دیگه چیزی باشه ولی هنوز اگه بتونم و وقت هم داشته باشم امیدوارانه می گردم ... ;)

آقای SHvIRUS اون سلاح را در یکی از مراحل که باید بری گردن بند پادشاه را از مستر بگیری پیدا میکنی(که مطمئنآ اون مرحله را رفتی)!
آقای هیتمن باهال! در اون عکسی که انداختی یک شمشیر دستته من عین همونا دارم ولی خیلی کوچیکه
چطوری بزرگش کردی
در ضمن Garthier که در ص قبل در موردش گفته بودم را باید کشت یا ...

یه عصا دیگه پیدا کردم. یعنی با یه Boss ! که جنگیدم عصاشو گرفتم. اینیکی آتیش شلیک میکنه ! اونی که تو خواب پیدا کردم فقط نور میداد.

hitman_bahal این عکست از ابلیویونه؟ :eek: :eek: عجب گرافیک مزخرفی !

سلام.
من به یه مشکل عجیب برخوردم. بعد از تموم کردن quest های The Renegade Shadowscale (کشتن scar-tail) و The Assassinated man ( اول یکیش رو تموم کردم و قبل از اینکه برم reward ام رو بگیرم اون یکی رو تموم کردم) حالا که میخوام برم به Sanctuary و reward های هر دو تا quest رو بگیرم اصلا وارد Sanctuary نمیشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته !
++++++++
یه سئوال خیلی خیلی مهم. بهترین و سریع ترین راه برای بالا بردن Mysticism چیه؟
ممنون.

از جادوی Invisibility استفاده کن. بعدشم خیلی ساده ست این مرحله. بدون غیب شدن هم میشه بری.
می تونی بری پشت گاردا Sneak کنی و یا توی Gap های دیوار مخفی شی و ...[/QUOTE]
dastet dard nakone.man oonjaro rad kardam.ye bar ke bazi karde boodam systemam ghati bood be jaye 1 gard 10 ta bood.vali emrruz ke bazi kardam dorost bood.
rasti man ye jadoo kharidam ke baraye lock pick hard hast vali nemizare estefade konam(fekr konam levelam paeene)elat chiye?

فکر کنم اون مجسمه بیرون آرنا بعد از Grand Champion شدن مال کاراکتر بازی باشه ...
منم یه مجسمه ازم ساختن ولی تویه Burma است و وقتی که دکمه ~ رو میزنم و روش کلیک می کنم مینیویسه Mohsen.

ولی فکر کنم برایه موقعی است که Quest های اصلی بازی رو تموم کردم چون اون موقع خون آشام بودم و این مجسمه وقتی روز میشه ازش دود بلند میشه(مثل زمانی که خوناشامم )
منم Grand Champion شدم حالا برم ببینم شاید اونجا هم بود.

شما بعد از اینکه بازی رو نصب کردی , ویندوز هم عوض کردی ؟
آره دو بار هم ويندوز عوض كردم بعدش دوباره بازي رو نصب كردم ولي بازم نشد oldblivion كه اصلآ كار نميكنه برام پچ هم نصب نميشه:confused:

من به یه مشکل عجیب برخوردم. بعد از تموم کردن quest های The Renegade Shadowscale (کشتن scar-tail) و The Assassinated man ( اول یکیش رو تموم کردم و قبل از اینکه برم reward ام رو بگیرم اون یکی رو تموم کردم) حالا که میخوام برم به Sanctuary و reward های هر دو تا quest رو بگیرم اصلا وارد Sanctuary نمیشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته !
The Renegade Shadowscale که یک Side Quest هستش که اگه Teinaava رو پیدا کنی بهت این alternate quest رو میده.

ولی برای The Assassinated Man باید بعد از اینکه Francois Motierre رو با اون خنجر مخصوص کشتی (در حقیقت جلوی چشم اون Argonian بد ریخته صحنه سازی کردی)، 24 ساعت تمام صبر کنی تا Quest ت Update شه و محل Francois رو توی Chapel بهت نشون بده. برو سراغش و باهاش صحبت کن تا اتوماتیک بهش Antidote بدی و بعدشم ادامه ی Quest که باید تا بیرون کلیسا ازش در مقابل zombi ها محافظت کنی و نباید هم کشته شه این Francois تا Quest ت Complete شه.
حالا می تونی بری توی Sanctuary.
یه سئوال خیلی خیلی مهم. بهترین و سریع ترین راه برای بالا بردن Mysticism چیه؟
برای بالا بردن درجه ی Mysticism یا همون عرفان خودمون دو راه داری:
1: بری توی خط جادوهایی مثل Soul Trap، Telekinesis، dispel، Life Detection و انواع جادوهای Absorb و Reflect و امثالهم .
2: بری دنبال Instructor ها.

من سه نفرو خودم پیدا کردم:
برای Level های پایین Druja که توی Skingrad Mages Guild ساکنه.
برای Level های متوسط فکر کنم تا Expert که Ita Rienus بود که در Bravil Mages Guild ساکنه و
برای Level های بالا که من خودم اکثراً از همین بنده خدا استفاده می کردم Dagail که در Leyawiin Mages Guild ساکنه. ازهمشونم همین آخریه بهتره ;)
در هر Level می تونی حداکثر 5 مرتبه از خدمات آموزشی استفاده کنی.
نوشته شده توسط m_unknown_r:
rasti man ye jadoo kharidam ke baraye lock pick hard hast vali nemizare estefade konam(fekr konam levelam paeene)elat chiye?
فارسی تایپ کن لطفاً
جوابتم میشه:
دلیلش اینه که یا به Level مورد نیاز در Alteration Skill نرسیدی.
و یا اینکه میزان جادوی مورد نیاز برای مصرف کردن رو نداری (یعنی همون Magica Bar ت کمه)
روی خود جادو با موس صبر کن تا یه کادر باز شه و اطلاعات رو بهت بده.

سلام
یکی از دوستانم در مورد بازی ابلیوین این مشکل را داشت:
بعد از آنکه پادشاه رو می کشن در همون اوایل بازی
می رم به سمت اون دریچه که از اونجا خارج بشم
وارد که میشم از بازی می افتم بیرون و ارور می ده !
لطفآ کمک کنید.

The Renegade Shadowscale که یک Side Quest هستش که اگه Teinaava رو پیدا کنی بهت این alternate quest رو میده.

ولی برای The Assassinated Man باید بعد از اینکه Francois Motierre رو با اون خنجر مخصوص کشتی (در حقیقت جلوی چشم اون Argonian بد ریخته صحنه سازی کردی)، 24 ساعت تمام صبر کنی تا Quest ت Update شه و محل Francois رو توی Chapel بهت نشون بده. برو سراغش و باهاش صحبت کن تا اتوماتیک بهش Antidote بدی و بعدشم ادامه ی Quest که باید تا بیرون کلیسا ازش در مقابل zombi ها محافظت کنی و نباید هم کشته شه این Francois تا Quest ت Complete شه.
حالا می تونی بری توی Sanctuary.

من که گفتم هر دوتا quest رو تموم کرده بودم و میخواستم برم پولم رو بگیرم. به هر حال بازی رو دوباره لود کردم درست شد.

نوشته شده توسط SHvIRUS:
یه عصا دیگه پیدا کردم. یعنی با یه Boss ! که جنگیدم عصاشو گرفتم. اینیکی آتیش شلیک میکنه ! اونی که تو خواب پیدا کردم فقط نور میداد.

hitman_bahal این عکست از ابلیویونه؟ :eek: :eek: عجب گرافیک مزخرفی !
از asus9250 بيشتر از اين نميشه توقع داشت
همينشم به زور 30 فريم ميده:((:((:((
آقای هیتمن باهال! در اون عکسی که انداختی یک شمشیر دستته من عین همونا دارم ولی خیلی کوچیکه
چطوری بزرگش کردی
دقيق يادم نيست
ولي يه كوئستي بود كه توش بايد يه يارو رو كه زياد شرط بندي كرده و بدهكار شده بود رو از توي يه جزيره نجات مي دادم.كسي كه مردرو انداخته بود توي جزيره يه ارك بود كه اين رو داشت:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or