The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

نوشته شده توسط Grim Reaper:

من این فایلو گرفتم یک سری تغییرات توش دادم
الان دوتا مشکل دارم
1.نمی تونم توی Outdoor نقشه رو ببینم (از بازی می پره بیرون)
2.نمی تونم به Imperial City برم (از بازی می پره بیرون)
این فایل Oblivion.ini هستش کسی می تونه کمک
کنه؟
+پچ بازی هم نصب کردم
مشکلم حل شد!
===>این قسمت رو کسانی بخونند که کارت گرافیکشون ساپورت نمیشه!<==
من توی اینترنت دنبال یه راه حل برای مشکلم می گشتم که به یک پچ بر خوردم اونو دانلود کردمو روی بازی ریختم دیدم گرافیک بازی رو بهتر کرده مثلا صورت اشخاص دیگه مثل قبل شبیه یک عروسک نیست! بعد می تونید تنظیمات گرافیکی هم بکنید همچنین سرعت خوبی هم داره ارور ها کم تر شده
من پیشنهاد می کنم حتما امتحانش بکنید;) خیلی هم طرز استفادش راحته
این جا لینک دانلودش هست
http://www.oldblivion.com/

نوشته شده توسط Grim Reaper:
مشکلم حل شد!
===>این قسمت رو کسانی بخونند که کارت گرافیکشون ساپورت نمیشه!<==
من توی اینترنت دنبال یه راه حل برای مشکلم می گشتم که به یک پچ بر خوردم اونو دانلود کردمو روی بازی ریختم دیدم گرافیک بازی رو بهتر کرده مثلا صورت اشخاص دیگه مثل قبل شبیه یک عروسک نیست! بعد می تونید تنظیمات گرافیکی هم بکنید همچنین سرعت خوبی هم داره ارور ها کم تر شده
من پیشنهاد می کنم حتما امتحانش بکنید;) خیلی هم طرز استفادش راحته
این جا لینک دانلودش هست
http://www.oldblivion.com/
م______________________________________________________________ا
يعني شما قضيه ي OLDBLIVION رو نمي دونستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek:
من فكر مي كردم دارين از oldblivion استفاده مي كنين

نوشته شده توسط hitman_bahal:
م______________________________________________________________ا
يعني شما قضيه ي OLDBLIVION رو نمي دونستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek:
من فكر مي كردم دارين از oldblivion استفاده مي كنين
نه راستش نمی دونستم oldblivion که می گند برای چیه!:cheesygri
قبلا من از راه دستکاری توی بازی بازی رو پیش می بردم که بازی خراب شد ولش کردمو .... که توی یه تاپیک توی سایت elderscrolls دیدم. فکر کنم لینکشم گذاشته باشم ولی فکر کنم اون تاپیک رو الان پاک کردند.
عوضش الان کسانی که نمی دونستند و نیاز داشتند به دردشون می خوره:cheesygri

آخرین ویرایش:
اقا یک سوال داشتم من در بازی یک مرحله گیر کردم این بود که

مرحله های اول بود نیروهای اهریمنی به شهر دور حمله می کن میرید اول چند تا چادر پایین یک قلعه هست مردم کوچ کردن اومدن بیرو ن پایین دره هست بعد می خواهید میرید بالا راه پیچ در پیچ هست میرسید بالا چیشه نیروهای خودی میرید داخل شهر که نیروهای اهریمنی تسخیر کردن داخل شهرمیشم و باید دنبال یک نیروی خودی باید بگردم با لا تو ی یک ساختمان اسیر شده ساختمانها سه تای هستن و به هم وصل شدن میرید ساختمان یک گوی هست اون گوی رو برمی دارید و همه جا یک دفعه میشه مثل یک اتش بازی لود میشه میاد یک جای که باید بری پیشه نیروهای خودی که همه نیروهای اهریمنی از بین رفتن شما باید برید داخل یک کلیسا اونجا چند تا سرباز با سردستشون هست که با اونها میرید مرسید با یک قلعه که اونجا یک پل هست ودر قلعه پایین هست و بالای قلعه چند تا جاودگر از نیروهای اهریمنی هستن که به طرف شما اتش پرتاب می کنن

و بعد شما میرید به سمت کلیسا چند تا نیروی جدید میان وبه شما ملحق می شون باید اونجا چی کار کرد

نوشته شده توسط SHvIRUS:
از سیو قبل از خوابت برو توی کلیسا دعا کن. بعد همونجا بگیر بخواب. :cheesygri
من بعد از اين كه vampire شدم خيلي از بازي رو انجام دادم.نميشه همين طور كه هستم برم توي كليسا بعد خوب بشم؟:confused: :confused:
يه سوال ديگه .چطور ميشه توي mages guild عضو شد؟و يا mages guild hall كجاست؟چون توي walkthrough هاي gamespot نوشته اون جا ميشه grand soul gems رو پيدا كرد.:love: :love: :love: :love:

بهزاد باید از دره روبرو بری بیرون و شروع کنی به جنگ.بعد به یه جایی میرسی که یک قلعه هست و درش بستست.اونجا بر گرد تو کلیسا و از دره پایین پله برو تو و بازی رو ادامه بده...

اقا کسی میدونه چطور میشه همزمان با HDR Lighting از AntiAiasing هم استفاده کرد ؟
درسته که این بازی همچین چیزی رو پشتیبانی نمیکنه ولی اگه کسی mod یا راهکاری یا هکی تو سورس
بازی میشناسه که میشه اینکارو کرد لطف کنه بگه که من عجیب تو کفشم ....
من چون با رزولوشن 1280*1024 فریم بالایی نمی گیریم و میخوام فریمهام بالای 42 باشه مجبورم از 1024*768
استفاده کنم بهمین خاطر edge توی ابجکتها و کاراکتر زیادی تابلو میشه حالا اگه بتونم AA رو هم فعال کنم خیلی بهترخواهد بود....
این اسکرین شات که گذاشتم رو یه نگاه بندازین متوجه میشین مشکلم چیه :
EDGE = TABLO

لینک تصویر

اقا کسی میدونه چطور میشه همزمان با HDR Lighting از AntiAiasing هم استفاده کرد ؟
درسته که این بازی همچین چیزی رو پشتیبانی نمیکنه ولی اگه کسی mod یا راهکاری یا هکی تو سورس
بازی میشناسه که میشه اینکارو کرد لطف کنه بگه که من عجیب تو کفشم ....
من چون با رزولوشن 1280*1024 فریم بالایی نمی گیریم و میخوام فریمهام بالای 42 باشه مجبورم از 1024*768
استفاده کنم بهمین خاطر edge توی ابجکتها و کاراکتر زیادی تابلو میشه حالا اگه بتونم AA رو هم فعال کنم خیلی بهترخواهد بود....
این اسکرین شات که گذاشتم رو یه نگاه بندازین متوجه میشین مشکلم چیه :
برای فعال کردن HDR و AA شما باید فقط کارت X1800 یا X1900 داشته باشی. mod خاصی هم نداره. اگه آخرین درایور ATi را نصب کنید و این یکی از این کارت ها رو داشته باشید می تونید این دو را همزمان فعال کنید.

در ضمن دوست عزیز سایت www.imageshack.us در ایران فیلتر شده، خواهشا عکس هاتو در این سایت آپلود نکن چون کسی نمی تونه ببینه!

من یک و نهصد رو دارم ولی در حال حاضر از 7900GTX nVidia استفاده میکنم و Forceware 84 رو
چند وقت پیش اپدیت کردم ... ضمنآ یک و نهصد رو تو ایران دارم و اینجا مایه اش رو ندارم که دوباره بخوام بخرم و کسی ام نیست فعلآ واسم بیاره تا خودم بخوام برگردم هم طول میکشه ...
شما خودت با X1900 تونستی اینکارو بکنی ؟ خیلی بعید وقتی با کارت radeon میشه با nVidia
نشه !
حالا راه حل ؟؟؟

نوشته شده توسط 3lectro:
من یک و نهصد رو دارم ولی در حال حاضر از 7900GTX nVidia استفاده میکنم و Forceware 84 رو
چند وقت پیش اپدیت کردم ... ضمنآ یک و نهصد رو تو ایران دارم و اینجا مایه اش رو ندارم که دوباره بخوام بخرم و کسی ام نیست فعلآ واسم بیاره تا خودم بخوام برگردم هم طول میکشه ...
شما خودت با X1900 تونستی اینکارو بکنی ؟ خیلی بعید وقتی با کارت radeon میشه با nVidia
نشه !
حالا راه حل ؟؟؟
خوب معلومه شما یه جورایی از nvidia بیشتر از ati خوشت میاد!:) ولی در این مورد باید استثنا را گفت که کارت های radeon قابلیت های بیشتری از geforce در سری های high-end دارند. این که HDR+AA همزمان فعال باشند اول از همه باید خود کارت قابلیت این کارو داشته باشه و متاسفانه هیچ کدوم از کارت های nividia این قابلیت را پشتیبانی نمی کنند و این اصلا ربطی به بازی oblivion نداره. فقط کارت های سری x1800 و x1900 این قابلیت را دارا می باشند. من خودم x1900 ندارم ولی نقداشو زیاد در مورد این موضوع برای بازی oblivion دیدم و خود gamespot هم نوشته بود. حتی ati یک پچ هم برای این بازی منشتر کرد که شما می تونی از اون هم استفاده کنی. ولی در مورد 7900GTX اصلا این کارت جدای این بازی اصلا HDR+AA را ساپرت نمی کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or