The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

نوشته شده توسط SHvIRUS:
خب وحشیه دیگه! اولش که صاحبش نیستی.
اگه بهش ضربه بزنی میکشتت. باید مواظب باشی دیگه :cheesygri .
دیروز یه گله اسب وحشی دیگه هم دیدم اما نتونستم یکیشونو بگیرم! خیلی سریع بودن از دستم در رفتن. :cheesygri
منم تک شاخ رو پیدا کردم ولی وقتی داشتم یه کوئست رو انجام می دادم تک شاخم سرشو مثل ... انداخت پایین و رفت! کسی نمی دونه کجا میره!؟:confused:
-----------------
فکر نکنم بشه اونا رو سوار شد!
یه دفعه یکیشون جلوم وایساده بود ولی نمی تونستم سوارش بشم
-----------------
کسی نمی دونه چطور میشه معجون درست کرد؟
---------------------
یک چیز میگم ترخدا دعوا نکنید
من خودم 5500 دارم
روی پنجره بازی کردمfull screen هم نه
حتی میتونم بهتون بگم اولین دشمن ها موش دومین جن های فقط با شمشیر سومی هم جن های زره پوش
بعدشم از فاضلاب اومدم بیرون رفتم یک شهر مرده سر شیر داشت اومد یک بازی کرد نفهمید چه جوری بود
بعد 3 ساعت خوابیدم از خواب بیدارم کرد
رفتم بیرونن بگردم یک راهزن هم دنبالم بود
راستی درسته یکم کند اجرا میشد اما میتونستم دره ی کیفیت نمایش درخت ها و سبزه ها رو به یکم حال بهتر تغییر بدم
خواستم اینو بگم که 5500 هم اجرا میشه
با این حال محفل بزرگان این بازیه من این جا هیچ کارم
بازم ببخشید
منم این بازی رو می تونم با 9200 اجرا کنم
کلا این بازی رو میشه با oldoblivion روی کارت های خیلی خیلی ضعیف تر هم اجرا میش کرد

سلام.
من گرافيك 6800 الترا 256 جي دي دي ار3 دارم.3 گيگ هم رم دارم.سي پي يو 3.2 64 بيت هم دارم.
ايا ميتونم بازي رو تا اخرين درجه بازي كنم؟

يه مشكل ديگه:من در همون مرحله يك وقتي چند نفر رو ميكشم وسط راه وايميسته و و حركت نميكنه.
البته بازي قفل نكرده و دوربين تغيير ميكنه.يه پيغامي هم اون بالا مياد.كه اخر پيامش نوشته:enchomber همچين چيزي.بگيد بايد چي كار كنم
؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

من گرافيك 6800 الترا 256 جي دي دي ار3 دارم.3 گيگ هم رم دارم.سي پي يو 3.2 64 بيت هم دارم.
ايا ميتونم بازي رو تا اخرين درجه بازي كنم؟
:stupids:
يه مشكل ديگه:من در همون مرحله يك وقتي چند نفر رو ميكشم وسط راه وايميسته و و حركت نميكنه.
البته بازي قفل نكرده و دوربين تغيير ميكنه.يه پيغامي هم اون بالا مياد.كه اخر پيامش نوشته:enchomber همچين چيزي.بگيد بايد چي كار كنم
؟؟؟؟؟؟؟؟
تحمل وزن Inventory شما اگر کمتر از میزان وزن آیتم هایی باشه که با خود حمل می کنید شخصیت بازی نمیتونه حرکت کنه.

برای سوار شدن روی Unicorn باید به حالت Sneak نزدیکش بشین ( شمشیر رو هم غلاف کنین )
بعد اروم نزدیکش که شدین 1 ساعت صبر کنید یا استراحت کنید حالا هر چیزی به جز دویدن و ...
بعد از یه مدت اروم سوارش شین .

Unicorn.bdc.jpg

یک سوال

آقا من میخواستم بدونم من با 6600le intel3000ful ram512این بازی را 1024*768تواین مایه ها
bloom و تمام اون گزینه هایی که در option اول هست را میزنم فقط نمیدونم شخصیت یک نرم نیست اگر این چیزی که دوستان میگن بریزم روش میشه high بازی کرد یا حداقل همین را با نرمی کامل اخه وقتی دارم با شمشیر کار میکنم اصلا معلوم نیست داری چیر را میزنی قاطی پاتی هست:((

نوشته شده توسط godfather:
آقا من میخواستم بدونم من با 6600le intel3000ful ram512این بازی را 1024*768تواین مایه ها
bloom و تمام اون گزینه هایی که در option اول هست را میزنم فقط نمیدونم شخصیت یک نرم نیست اگر این چیزی که دوستان میگن بریزم روش میشه high بازی کرد یا حداقل همین را با نرمی کامل اخه وقتی دارم با شمشیر کار میکنم اصلا معلوم نیست داری چیر را میزنی قاطی پاتی هست:((
Oldblivion فقط برای کاربراییه که سیستم خیلی ضعیف دارن. یعنی کمتر از Minimum Require شما اگه میخوای فریم ریت بیشتری بگیری Grass Distance را کم کن که بس فریم گیره! همچنین Indoor Shadows, Outdoor Shadows رو هم کم کن.

آخرین ویرایش:
این سپر . لباسو از کجا آوردی الکترو جون؟
من این راهنمایی با تصویر رو از یه سایت مربوط به راهنمای بازیها در اوردم من خودم البته قبلآ توی یه Quest یه یونیکرن رو باید می کشتم و ... در حال حاضر من تو لول 21 هستم ( بخاطر یه سری بازی انلاین کم وقت می کنم اینو ادامه بدم ) من کلآ Quest های فرعی رو بیشتر دنبال می کنم ...

اینم چند تا تصویر از چیزی که الان هستم و دارم :

3lectro-ESIV.JPG

3lectro-ESIV2.JPG

نوشته شده توسط SHvIRUS:
:stupids:

تحمل وزن Inventory شما اگر کمتر از میزان وزن آیتم هایی باشه که با خود حمل می کنید شخصیت بازی نمیتونه حرکت کنه.

نگفتيد با كارت من خوب اجرا ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن.پس بايد براي اينكه حركت كنه چي كار كنم؟

نگفتيد با كارت من خوب اجرا ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مگه بازی رو نداری؟ خودت باید بهتر بدونی که چطوری اجرا میشه...
با این سیستم روی رزولوشن 800*600 و تنظیمات روی Medium و Bloom و AA off بازی باید خوب اجرا شه.
در ضمن.پس بايد براي اينكه حركت كنه چي كار كنم؟
آیتم های کمتری بردارید و بقیه رو بفروشید یا توی جعبه ها بذارید.
برای حذف آیتم ها هم Shift رو نگه دارید و روی آیتمی که میخواید حذف کنید کلیک کنید.

يعني با 6800 الترا هم رو 800در 600؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من همه چي رو ميزارم رو اخرين درجه روون روون هست.ولي يه جوريه.تصوير شفافيت خودشو نداره.
من با 7900GTX بالاتر از 54fps اونهم با 1024*768 نمی گیریم (CPU=3.6 & RAM=1Gig) !!!

اصلا اين بازي زياد هم گرافيکش بالا نيست فقط چون محيطش بزرگ پدر کارت گرافيک در مياره
من 5200 جي فورس دارم 512 رم تونستم با مديوم هم بازي کنم فقدر فري يه کم کمه

اصلا اين بازي زياد هم گرافيکش بالا نيست فقط چون محيطش بزرگ پدر کارت گرافيک در مياره
من 5200 جي فورس دارم 512 رم تونستم با مديوم هم بازي کنم فقدر فري يه کم کمه
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
آدم در مقابله این جملات هیچ جوابی نداره بده ... !

سلام به همه دوستان
من ،محسن، 18 ساله ،عضو جديد .... !!!!!!!!

من از خيلي وقت پيش توي اين تاپيک ميومدم(ولي تازه عضو شدم) و واقعا لذت بردم از کل اين تاپيک و تمام بچه هاي سايت.
من يه سوال داشتم اگه لطف کنيد جواب بديد.

توی یکی از ماموریت های mage guide باید بری توی یه زیر زمین نمیدونم چیچی که چهار تا کتیبه هست با یه مترجم توی راهنمای ماموریت نوشته که باید متون رو بخونب و به مترجم بگی که من هم کفتم ترجه هم کرد . ولی دیگه نمی دونم کجا باید برم.
اگه میشه به لینک راهنمای اوبلیویون بزارید از این کتابهای pdf البته میدونم چند صفحه قبل بود ولی گمش کردم و ماشاا... 45 صفحه تاپیک هست نمیشه پیداش کرد .... ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or