The Darkness

دوستان من هم امروز به جمع Darkness باز ها ÷یوستم ! فقط ی سوال اون جونور چجوری وارد بدن این مرده میشه !!؟؟ (همونی که با دکمه ی LB میاد )

بازیه جالبیی . بعد از بازیه Condemand این تنها بازی بوده که خوشم اومده ! ولی فکر نکنم 2 این بازی جالب باشه چون بازی هایی که این مدلی همون یکش قشنگه ! (ما هنوز یکش رو تا وساطش هم نرفتیم باید ÷ولمون برای دومی جمع کنیم ! ؟)

دوستان من هم امروز به جمع Darkness باز ها ÷یوستم ! فقط ی سوال اون جونور چجوری وارد بدن این مرده میشه !!؟؟ (همونی که با دکمه ی LB میاد )

بازیه جالبیی . بعد از بازیه Condemand این تنها بازی بوده که خوشم اومده ! ولی فکر نکنم 2 این بازی جالب باشه چون بازی هایی که این مدلی همون یکش قشنگه ! (ما هنوز یکش رو تا وساطش هم نرفتیم باید ÷ولمون برای دومی جمع کنیم ! ؟)
از همون اول که از ماشین پیادهع میشین چون جکی خیلی گناه کاره اون موجودات تسخیرش میکنن:laughing:

مجله بازینما شماره 34 صفحه17سطر چهارم از سمت چپ
من خودم امروز صبح تو دفتر مجله يه دور كامل مجله رو واو به واو خوندم چرا شايعه مي سازي
والا در ادرسي كه شما دادي خبري از Alien FPS نوشته شده

منبع معتبر تر نداشتي؟!:laughing:
مسخره كردن اصلا كار خوبي نيست خصوصا وقتي كه با چشم هاي خودت چيزي رو نديده باشي
----------------
اين نامه هارو از كجا ميشه ميل كرد؟

آخرین ویرایش:
درود
بابا چه قدر تحویل گرفتید شرمنده شدم.
خودم راه رو پیدا کردم ولی یادم باشه از بچه های این سایت چیزی نپرسم.

خوب بچه ها ممکنه که یادشون نباشه و بلد نبودن. بچه های سایت تمام سعی شون رو برای کمک می کنند.
حالا اگه بازم مشکل پیدا کردی خبر بده;)

راهنمایی کنید جون من ! :

وقتی که از مترو پیاده میشم میرم محله Chain اونجا چند تا آدم میکشم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ! لطفا راهنمایی کنید ! راستی چرا توی بازی Save نمیکنه ! من امروز تا اونجا رفتم ولی هرکاری کردم نتونستم Save کنم حالا باید اون همرو از اول برم !

شما به قسمت objective برو بعد بیا اینجا بنویس چی میگه که بتونیم کمکت کنیم
این بازی از auto save استفاده میکنه مثلا وقتی از مترو پیاده میشی save میکنه

با سلام
همون اول که می خوایم profile بسازیم چند تاprofile داره که هر کدوم حالت تصویر رو عوض میکنن.بهترین تصویر رو کدوم پروفایله؟(تو option هم اگه اشتباه نکنم هست)

با سلام
همون اول که می خوایم profile بسازیم چند تاprofile داره که هر کدوم حالت تصویر رو عوض میکنن.بهترین تصویر رو کدوم پروفایله؟(تو option هم اگه اشتباه نکنم هست)

باید ببینی با کدوم بیشتر راحتی و چشمتو اذیت نمیکنه
چون این بازی در محیطهای تاریک است بهتر است روشنها را انتخاب بکنی;)

درود
بابا چه قدر تحویل گرفتید شرمنده شدم.
خودم راه رو پیدا کردم ولی یادم باشه از بچه های این سایت چیزی نپرسم.

دوست عزیز شما باید به سمت پاشین های پارک شده بروید , جایی که دور از دسترس رنج شلیک هلکوپتر باشد و سپس به یک کوچه فرعی باید بری و اون بالا یک بشکه است که باید بندازیش ... ( اون فایل بالایی رو دریافت کنی میفهمی ) | من بچه BC هم نیستم ها !! | :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or