The Darkness

رفتم پیش خاله سارا در رو واز نکرد!ولی از تو پنجره دیدمش یکی دو تا تیر بهش زدم ولی نتونستم بکشمش!:cheesygri
یه نتیجه گیری کلی از بازیش کردم اینه که فقط فلانی بهت میگه برو پیش فلانی ور در حین راه یه چند نفرم میکشی دوباره همین آشو همین کاسه تو ماموریتای بعدیش.بازی روونی نیست.حقیقتش زیاد نچسبید بهم.برم بیو شاک رو بگیرم شاید قشنگتر از این بود..

آقا اینم عکس(چون سایزش بزرگ نمیزارم) http://i15.tinypic.com/4mjw13q.jpg
سلام
ببین الان باید سوار مترو بشی و بری به ایستگاه Fulton Street (کلا 2 تا ایستگاه توی بازی هست یکه canal st یکی هم همین).بعد از روی تابلو ها درب خروجی به خیابان Orhanage st رو پیدا کن و اونجا برو.بعد همون جا دم در خروجیه orphanage st جنی(دوست دوران بچگی جکی) و جیمی رو میبینی و بعد از کمی حرف زدن بهت ماموریت جدید رو میدن.
فقط یه پیشنهاد بهت بکنم اونم اینه که تا آخر بازی ممکنه جاهای بیشتری رو هم گیر کنیو راهی جز خوندن این راهنماها نداری.اگه فهمیدی باید چیکار کنی خوب هیچی.اگه نه یا از تو dictionary دنبال معنی کلمات بگرد(واسه تقویت زبان هم خوبه;)) یا بیا اینجا بپرس .منم تا جایی که یادم باشه کمکت میکنم.دوستان هم هستن.
اگرم دیدی که خسته شدی که بی خیال بازی شو.چون بیشتر قشنگی این بازی به داستانشه.
به هر حال خود دانی.
ما هم در خدمتیم

آقا اینم عکس(چون سایزش بزرگ نمیزارم) http://i15.tinypic.com/4mjw13q.jpg
سلام رفيق اگه هنوز اونجا گيري بايد بري مترو fulton street يادم نيست كدوم خروجيرو بري حالا هر دورو برو يكدومشون هست اونجا jenny با يك مرد پير دارن به اخبار نگاه ميكنن بعد از تمام شدن بهت ميگن چه كار بايد بكني

رفتم پیش خاله سارا در رو واز نکرد!ولی از تو پنجره دیدمش یکی دو تا تیر بهش زدم ولی نتونستم بکشمش!:cheesygri
یه نتیجه گیری کلی از بازیش کردم اینه که فقط فلانی بهت میگه برو پیش فلانی ور در حین راه یه چند نفرم میکشی دوباره همین آشو همین کاسه تو ماموریتای بعدیش.بازی روونی نیست.حقیقتش زیاد نچسبید بهم.برم بیو شاک رو بگیرم شاید قشنگتر از این بود..

حقیقتش بازیه قشنگی ولی دوست داشتن به سلیقه هم بستگی داره که متاسفانه این بازی به منم نچسبید بایوشوک هم بازی کردم اما اونجور که همه میگفتند که فوق العاده هست فوق العاده نبود و میشه گفت خیلی عالی بود اما یه بازی مثل فارنهایت و یا مست وانتد و گیرز آو وار و.... بازیهایی هستند که واقعا به آدم می چسبند و حیف هست که آدم هر ماه این بازیهارو تموم نکنه!

موفق باشید

یه نفر ما رو کمک کنه بابا. از دوباره می گم تو دنیای hell داخل سنگر جنگی بعد از اینکه در ها رو باز کردی کجا باید بری؟ ما که موندیم توش اساسی.

بعد از اينكه قسمت دوم بازي تموم شد و دوباره رفتيم به قبل (ميدون جنگ) همونجا كه هواپيما مياد ويه پل چوبي بزرگ داره بايد چيكار كنيم؟

اقا من یجاش موندم اونجاش هست که از جنگ برای اولین بار میاد
که میری با یه پیره زنه صحبت میکنی بعدش باید چیکار کنی بدجوری گیر کردم
یه نامه هم بود پست کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or