The Darkness

نامه رو چجوري پست كردي؟
کلا موقعی که بیرون شهر هستی
کنار یکی از باجه های ÷ست بورو و نامه دوستت رو فکر کنم برای همسرش پست کن
اقا یکی کمک کنه
اونجا که برای اولین بار با مترو دوباره به دنیا برمیگردی باید چیکار کنی یکی کامل توضیح بده ممنونش میشم گیر گردم
بعد اینکه دوباره تو دنیا وارد میشی میری ÷یش اون ÷یره زنه باید چیکار کنی؟

آها..باید بری به گان هیل.باید بری متروی front???forel????اسم ایستگاهشو یادم نیست ولی اف داشت توش.بعد از اینکه مترو رد شد باید سریع بری بپری اونور ریل یه در هستش که بسمت gun hill میره.از اونجا خودت ادامه بده.اگه خوب بری 2ساعت دیگه تموم میشه بازیش.

آها..باید بری به گان هیل.باید بری متروی front???forel????اسم ایستگاهشو یادم نیست ولی اف داشت توش.بعد از اینکه مترو رد شد باید سریع بری بپری اونور ریل یه در هستش که بسمت gun hill میره.از اونجا خودت ادامه بده.اگه خوب بری 2ساعت دیگه تموم میشه بازیش.
عزیز این جوابه سوال من بود؟
بعد از اینکه ÷یش ÷یرزنه رفتی باید اینکارو بکنی؟

عزیز این جوابه سوال من بود؟
بعد از اینکه ÷یش ÷یرزنه رفتی باید اینکارو بکنی؟

اول بايد بري ايستگاه fulton street
بايد بري مترو سمت راستت يعني همون مترو سمت راستي يه كم بري جلو ميرسي به يه دره
بايد وارد در بشي بعد بايد بري توي يدونه ساختمون يكيو بكشي

سلام
یکی از دوستام اینجا گیر کرده:biggrin1:
اگه میشه کمک کنید
بعد از اینكه از دنیای هل یا همون جهنم میای
میری پیش اون پیرزنه باهاش صحبت میكنی باید چیكار كنی؟
كه میگه نمیدونم باید یكی به اسم ادی شورت رو پیدا كنی اما نمیدونم كجاست؟
گان هیل و فولتون رو هم گشتم اما بازم خبری نبود

باید بهد از گان هیل بری تو حموم های ترکیه ایی و یه سامسونت رو پیدا کنی بعد بیاریش تو کلیسا که اونجا یه درگیری پیش میاد بعدش شروت رو میبینی.

والا منم نفهمیدم دارکنسو چیکار کردم ولی آخرش با عمو جنگیدم دهنمو سرویس کرد انقدر آدم فرستاد فکر کنم یه صد نفری رو کشتم.یه ضرب تموم کردمو یه بارم نباختم.

یک مشکل در بازی !
در قسمتی که بعد از ایستگاه مترو قرار داره یک محوطه هست که روی دیوارهاش سیم خاردار کشیده شده.
برای ورود به اون قسمت چند تا لامپ های جلوی در رو هم شکستم ولی باز هم نتونستم راهی برای ورود پیدا کنم.
لطفا یک راهنمایی بکنید.
ممنون.

آخرین ویرایش:
در مرحله آخر دارکنس رو چجوری باید کشت
داركنس مردني نيست اونم مرحله آخر نيست!
بايد اينقده داركلينگايي كه ميفرسته رو بكشي تا شكست بخوره و قبول كنه به خدمتت در بيياد! تو هم accept ميكنيش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or