دست آقا نویدم درد نکنهدست نوید جان درد نکنه، ایشون به من معرفی کرد
شاتل که میگفتن مشکلی نداره! هیچ dns جواب نمیده واست؟
در مورد زیتل هم یکی از دوستان تا چند وقت پیشا بازی میکرد بدون مشکل. فکر کنم الکترو میزد اگه درست یادم باشه. الان نمیدونم بتونه وصل بشه یا نه.
اساتید این ترکهای ایونتها رو چجوری میشه 100 pts کرد؟
داخل این ایونت جدیده که باید نیسان و مزدا خرید رنکم سیلور هست و هیچکدوم از ترکها رو 100 نکردم,همش 90 خورده ای هست به غیر از اونی که باید به سرعت 750 کیلومتر رسید که نهایت سرعتی که رفتم 350 بود,مگر وسیله ای داخل بازی هست که به این سرعت برسه؟!!!!
الان برای اینکه ماشینی که ریوارد این اوینت هست گیرم بیاد رنکم حتما باید گلد باشه؟
برای اینکه به صدهزار امتیاز برسی باید به یه زمان خاصی یا امتیاز خاصی برسی. مسابقات که خب باید اینقدر بازی کنی تا قلق مسیر دستت بیاد و البته از شورتکاتها هم استفاده کنی. خصوصا بعضی از مسیرها، شورتکاتهای خیلییی عجیب و تاثیرگذاری دارن که خیلی زمانت رو بهتر میکنن. در مورد اسپیدترپ و سرعت ۷۱۴کیلومتر در ساعت، یکی از ماشینهای Dragster رو اگه تنظیمات درستی بکنی + ست نیترو، میتونه به همچین سرعتی برسه هر چند من خودم بالاتر از ۵۴۵ تا حالا نرفتم و خیلی هم پیگیرش نیستم چون امتیاز لازم رو میگیرم همیشه. برای Slalom یا Bullseye یا اونی که با قایق باید یه سری توپ پلاستیکی رو بترکونی، ست Scorebreaker خیلی مهمه تو بیشتر امتیاز گرفتن. برای ماشین هم آره باید حتما گلد بشی. گلد شدن بعد یه مدتی آسون میشه و دیگه بعدش کمکم باید به فکر رسیدن به پلت باشی. میتونین کانال زیر رو دنبال کنین و هر هفته یه کمکی باشه برای اینکه سامیت رو بهتر به پایان برسونید. در مورد ستهای مختلف هم میتونید ویدئو ببینید و اگه سوالی بود بگید.
اگه شبا بازی میکنین منم هستم، دور هم بازی کنیم، یه تروفی ۴ نفره هم داره که اونم بگیریمنوید جان چرا تو ایونت ها نمیای ؟؟؟
افتخار بده بزرگوار
نوید جان چرا تو ایونت ها نمیای ؟؟؟
افتخار بده بزرگوار
اگه شبا بازی میکنین منم هستم، دور هم بازی کنیم، یه تروفی ۴ نفره هم داره که اونم بگیریم
چهارشنبه پنج شنبه و جمعه هستم ، وسط هفته شرمنده تا 9 شب سرکارمچی شده؟ کدوم ایونت؟
مشکلی نیست، ای دی PSN بده تا درخواست دوستی بدیمچهارشنبه پنج شنبه و جمعه هستم ، وسط هفته شرمنده تا 9 شب سرکارم
دوست داشته باشید در خدمتیم فکر کنم خوش بگذره
- راستی تو مسابقات سامیت تو race ها درجه سختی تو امتیاز دخیل هست یا فقط رکورد رو ثبت میکنه؟
- و اون پارت ها و ست های که تو ماشین میزاریم تو امتیاز تاثیر داره یانه، حالا عملکرد ماشین بهتر که میشه، ولی اینو میخوام بدونم مثلا بونوس xp که تاثیر ندارد تو امتیاز دریافتی
- برا فارم پول هم من عکاسی و گرند ریس میرم، پول خوبی میدن، از اینا بهتر هم راهی هست آیا؟
ممنون، باشه میزارم تو ایزیدرجه سختی مهم نی و پیشنهادم اینه که بذاریش رو ایزی برای سامیت که سریع ماشینارو رد کنی و زمان بهتری بزنی. حتی یه وقتایی رو همون ایزی هم اول کار گره میخوره و بیخود وقتتو میگیرن
فقط اسکوربریکر برای امتیاز بیشتر گرفتن تاثیر داره اونم فقط برای Slalom, Bullseye و اون مینی گیم که با قایق توپای پلاستیکی رو میترکونی.
بهترین راه واسه فارم همینه که با هر چی حال میکنی بری و پول دراری ولی مثلا Kiss Me Kombi توی پلیلیست وینتیج گاراژ خیلی خووبه.
اصولا تو این سختی ها ماشینها چیت میکنن دیگه تو هم باید کثیف بازی کنی.من تنها مشکلی که با این بازی دارم سر درجه سختی اخر5/5 هست
4/5 هم تا اینجا که بازی کردم هیچ چالشی نداره
بازی میگه که 4/5 برات راحته,درجه سختیش رو که میذارم اخر ی جورایی ماشین اول رو دیگه نمیشه گرفت
فقط یکبار اول شدم مابقی دوم میشم البته خیلی وقت نذاشتم