Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

دست نوید جان درد نکنه، ایشون به من معرفی کرد
دست آقا نویدم درد نکنه😘

شاتل که میگفتن مشکلی نداره! هیچ dns جواب نمیده واست؟
در مورد زیتل هم یکی از دوستان تا چند وقت پیشا بازی میکرد بدون مشکل. فکر کنم الکترو میزد اگه درست یادم باشه. الان نمیدونم بتونه وصل بشه یا نه.

من خودم تا هفته پیش با زیتل بدون مشکل بازی میکردم، حتی خیلی از اوقات بدون DNS ولی از روز پنجشنبه دیگه نتونستم وارد شم و فقط با فیلتر شکن کار میکنه
الان با همراه اول اوکی هستم با تشکر از شما

• Like
Reactions: NaViiDii
اساتید این ترکهای ایونتها رو چجوری میشه 100 pts کرد؟
داخل این ایونت جدیده که باید نیسان و مزدا خرید رنکم سیلور هست و هیچکدوم از ترکها رو 100 نکردم,همش 90 خورده ای هست به غیر از اونی که باید به سرعت 750 کیلومتر رسید که نهایت سرعتی که رفتم 350 بود,مگر وسیله ای داخل بازی هست که به این سرعت برسه؟!!!!
الان برای اینکه ماشینی که ریوارد این اوینت هست گیرم بیاد رنکم حتما باید گلد باشه؟

اساتید این ترکهای ایونتها رو چجوری میشه 100 pts کرد؟
داخل این ایونت جدیده که باید نیسان و مزدا خرید رنکم سیلور هست و هیچکدوم از ترکها رو 100 نکردم,همش 90 خورده ای هست به غیر از اونی که باید به سرعت 750 کیلومتر رسید که نهایت سرعتی که رفتم 350 بود,مگر وسیله ای داخل بازی هست که به این سرعت برسه؟!!!!
الان برای اینکه ماشینی که ریوارد این اوینت هست گیرم بیاد رنکم حتما باید گلد باشه؟

برای اینکه به صدهزار امتیاز برسی باید به یه زمان خاصی یا امتیاز خاصی برسی. مسابقات که خب باید اینقدر بازی کنی تا قلق مسیر دستت بیاد و البته از شورتکات‌ها هم استفاده کنی. خصوصا بعضی از مسیرها، شورتکات‌های خیلییی عجیب و تاثیرگذاری دارن که خیلی زمانت رو بهتر میکنن. در مورد اسپیدترپ و سرعت ۷۱۴کیلومتر در ساعت، یکی از ماشین‌های Dragster رو اگه تنظیمات درستی بکنی + ست نیترو، میتونه به همچین سرعتی برسه هر چند من خودم بالاتر از ۵۴۵ تا حالا نرفتم و خیلی هم پیگیرش نیستم چون امتیاز لازم رو میگیرم همیشه. برای Slalom یا Bullseye یا اونی که با قایق باید یه سری توپ پلاستیکی رو بترکونی، ست Scorebreaker خیلی مهمه تو بیشتر امتیاز گرفتن. برای ماشین هم آره باید حتما گلد بشی. گلد شدن بعد یه مدتی آسون میشه و دیگه بعدش کم‌کم باید به فکر رسیدن به پلت باشی. میتونین کانال زیر رو دنبال کنین و هر هفته یه کمکی باشه برای اینکه سامیت رو بهتر به پایان برسونید. در مورد ست‌های مختلف هم میتونید ویدئو ببینید و اگه سوالی بود بگید.

برای اینکه به صدهزار امتیاز برسی باید به یه زمان خاصی یا امتیاز خاصی برسی. مسابقات که خب باید اینقدر بازی کنی تا قلق مسیر دستت بیاد و البته از شورتکات‌ها هم استفاده کنی. خصوصا بعضی از مسیرها، شورتکات‌های خیلییی عجیب و تاثیرگذاری دارن که خیلی زمانت رو بهتر میکنن. در مورد اسپیدترپ و سرعت ۷۱۴کیلومتر در ساعت، یکی از ماشین‌های Dragster رو اگه تنظیمات درستی بکنی + ست نیترو، میتونه به همچین سرعتی برسه هر چند من خودم بالاتر از ۵۴۵ تا حالا نرفتم و خیلی هم پیگیرش نیستم چون امتیاز لازم رو میگیرم همیشه. برای Slalom یا Bullseye یا اونی که با قایق باید یه سری توپ پلاستیکی رو بترکونی، ست Scorebreaker خیلی مهمه تو بیشتر امتیاز گرفتن. برای ماشین هم آره باید حتما گلد بشی. گلد شدن بعد یه مدتی آسون میشه و دیگه بعدش کم‌کم باید به فکر رسیدن به پلت باشی. میتونین کانال زیر رو دنبال کنین و هر هفته یه کمکی باشه برای اینکه سامیت رو بهتر به پایان برسونید. در مورد ست‌های مختلف هم میتونید ویدئو ببینید و اگه سوالی بود بگید.

نوید جان چرا تو ایونت ها نمیای ؟؟؟
افتخار بده بزرگوار🙏🙏

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
به به امروز دوباره summit جدید اومد، من قبلی رو هرچی زور زدم نتونستم بیشتر از 957,000 برم
ولی این احساس میکنم راحت تره
نامرد اسپید تراپ ها رو خیلی بد جا می‌زاره
تو قبلی حدودا 420 تا رفتم ولی حدودا 750 تا هم داشت، چطور زدن این رکورد رو
- راستی تو مسابقات سامیت تو race ها درجه سختی تو امتیاز دخیل هست یا فقط رکورد رو ثبت میکنه؟
- و اون پارت ها و ست های که تو ماشین میزاریم تو امتیاز تاثیر داره یانه، حالا عملکرد ماشین بهتر که میشه، ولی اینو می‌خوام بدونم مثلا بونوس xp که تاثیر ندارد تو امتیاز دریافتی
- برا فارم پول هم من عکاسی و گرند ریس میرم، پول خوبی میدن، از اینا بهتر هم راهی هست آیا؟

• Like
Reactions: beh1382
- راستی تو مسابقات سامیت تو race ها درجه سختی تو امتیاز دخیل هست یا فقط رکورد رو ثبت میکنه؟
- و اون پارت ها و ست های که تو ماشین میزاریم تو امتیاز تاثیر داره یانه، حالا عملکرد ماشین بهتر که میشه، ولی اینو می‌خوام بدونم مثلا بونوس xp که تاثیر ندارد تو امتیاز دریافتی
- برا فارم پول هم من عکاسی و گرند ریس میرم، پول خوبی میدن، از اینا بهتر هم راهی هست آیا؟

درجه سختی مهم نی و پیشنهادم اینه که بذاریش رو ایزی برای سامیت که سریع ماشینارو رد کنی و زمان بهتری بزنی. حتی یه وقتایی رو همون ایزی هم اول کار گره میخوره و بیخود وقتتو میگیرن :D
فقط اسکور‌بریکر برای امتیاز بیشتر گرفتن تاثیر داره اونم فقط برای Slalom, Bullseye و اون مینی گیم که با قایق توپای پلاستیکی رو میترکونی.
بهترین راه واسه فارم همینه که با هر چی حال میکنی بری و پول دراری ولی مثلا Kiss Me Kombi توی پلی‌لیست وینتیج گاراژ خیلی خووبه.

درجه سختی مهم نی و پیشنهادم اینه که بذاریش رو ایزی برای سامیت که سریع ماشینارو رد کنی و زمان بهتری بزنی. حتی یه وقتایی رو همون ایزی هم اول کار گره میخوره و بیخود وقتتو میگیرن :D
فقط اسکور‌بریکر برای امتیاز بیشتر گرفتن تاثیر داره اونم فقط برای Slalom, Bullseye و اون مینی گیم که با قایق توپای پلاستیکی رو میترکونی.
بهترین راه واسه فارم همینه که با هر چی حال میکنی بری و پول دراری ولی مثلا Kiss Me Kombi توی پلی‌لیست وینتیج گاراژ خیلی خووبه.
ممنون، باشه می‌زارم تو ایزی
تو سه ستاره میرم و اون اوایل کلی زد و خورد هست و وقت تلف میشه
فکر کنم دو سه روز دیگه هم آپدیت سال دوم بیاد

من تنها مشکلی که با این بازی دارم سر درجه سختی اخر5/5 هست
4/5 هم تا اینجا که بازی کردم هیچ چالشی نداره
بازی میگه که 4/5 برات راحته,درجه سختیش رو که میذارم اخر ی جورایی ماشین اول رو دیگه نمیشه گرفت
فقط یکبار اول شدم مابقی دوم میشم البته خیلی وقت نذاشتم

من تنها مشکلی که با این بازی دارم سر درجه سختی اخر5/5 هست
4/5 هم تا اینجا که بازی کردم هیچ چالشی نداره
بازی میگه که 4/5 برات راحته,درجه سختیش رو که میذارم اخر ی جورایی ماشین اول رو دیگه نمیشه گرفت
فقط یکبار اول شدم مابقی دوم میشم البته خیلی وقت نذاشتم
اصولا تو این سختی ها ماشینها چیت میکنن دیگه تو هم باید کثیف بازی کنی.
همون اول بزن و بندازش کنار کاشی صفت رو.

مسابقه به مسابقه فرق میکنه ، تو یک سری مثل آدم اگه تلاش کنیم میشه اول شد ولی تو بعضی ها اصلا نمیشه و باید رو به کارهای دیگه آورد :D

تو سامیت رنک طلایی میکنم
میرم چند ساعت بعد میام میبینم سیلور شدم،
باز تلاش میکنم و طلایی میکنم و باز بعد چند ساعت برمی‌گردم و میبینم سیلور شدم و باز تلاش تا طلایی شدن
این چرخه لذت بخش رو چند روزه دارم ادامه میدم تا تو طلایی بمونم

• Love
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or