زرد ها لجند پوینت هستنیکسری سکه میده از راست اولین واحد بازی میشه کجا باید خرجش کرد؟ یکبار تو منوها دیدم ولی الان هرچی سرچ میکنم نمیاد
میشد یکسری چیزها رو ارتقا داد ولی گمش کردم
سلام و دروداین BMW رو از Crew2 آوردمش توی موتورفست! نمیدونم پولی هست توی بازی یا راهش فقط از ۲ ئه.
من بوگاتی نداشتم توی بازی ، پول جمع میکردم خرج چیز دیگه میشد، الان یه پلی لیست اومده با ۶ هفت تا مسابقه یه بوگاتی میده انصافا چیز خوبیه
نمای داخلی یا کاکپیت که اگه خواب بوگاتی دیدید ضمیرناخودآگاتون لنگ نمونه
...
واقعا بازی ندیدم با این جزئیات و دقت نمای داخلی رو ساخته باشه ، خیلی لذت بخشه یه سری ماشین ها رو فقط از داخل شون پلی بدی
مطمعنی، من خودم چک نکردم ولی فکر نکنم اینقدر زیاد باشهمصرف نت این بازی بالا نیست؟ هر یک ساعت ۵۰۰ مگ برای من مصرف میشه
شوخی هم باشه ، کلیت همه ی المان های یه بازی هست که میزان رضایت از اون بازی رو رقم میزنه ، گیریم جزئیات GT بهتر باشه ، وقتی مثلا برا من که از سبک شبیه سازی بدم میاد و این سبک Crew2 و Motorfest و Horizon رو دوست دارم چه فایده ای دارهسلام و درود
اون بوگاتی رو منم گرفتم ولی چرا مال من سیاه رنگه
بازی کیفیت خیلی خوبی داره
ولی طراحی خود ماشین و نمای کابین در مقابل GT7 یه شوخیه واقعا
ولی محتوای بازی عالیه ، و گاها شک میکنم که اینو یوبیسافت ساخته، من به شخصه ایرادی تو بازی نمیبینم
مبارکه، ماشین خیلی خوبیه ، منم همون اول بین 15 ماشینی که از کرو۲ داد بهم بود اینم،از روز اولی که Motorfest رو پلی دادم چشمم دنبال این Jeep Wrangler Pioneer Edition بود و اینکه کنارش نوشته بود این ماشین از Crew2 میاد!
این هفته سامیت Crew2 رو پلاتینیوم شدم البته لب مرزی جایزه ش هم همین بود
به معنای واقعی کلمه پاره شدم سر رکوردهاش و اینکه ۲ رو خیلی کم بازی کرده بودم ابزار چلنج هاش رو هم نداشتم به درستی!
خلاصه که بالاخره اومد
آره باحاله ، کلا بیشتر با آفرود ها حال میکنممبارکه، ماشین خیلی خوبیه ، منم همون اول بین 15 ماشینی که از کرو۲ داد بهم بود اینم،
سامیت های این هفته راحت تره،. این راحت تر بودن یعنی سخته تو گلد موندن
من هفته پیش کلی تلاش کردم تا تو طلایی بمونم ولی آخر سر نشد و سقوط کردم سیلور،
الان چون اولش هست پلاتینیوم هستم ولی میدونم دو روز دیگه میرم باز سیلور
منم همین بلا سرم اومدمبارکه، ماشین خیلی خوبیه ، منم همون اول بین 15 ماشینی که از کرو۲ داد بهم بود اینم،
سامیت های این هفته راحت تره،. این راحت تر بودن یعنی سخته تو گلد موندن
من هفته پیش کلی تلاش کردم تا تو طلایی بمونم ولی آخر سر نشد و سقوط کردم سیلور،
الان چون اولش هست پلاتینیوم هستم ولی میدونم دو روز دیگه میرم باز سیلور
Ivory خودش هم متوجه شد که خیلی گرایندی این بخش رو طراحی کردن و یکسری فرصت نمیکنن که پا به پا بیان.منم همین بلا سرم اومد
کاش سیستمش اینجوری نبود
شاید یکی وقت نکنه هر روز بازی کنه
سلامIvory خودش هم متوجه شد که خیلی گرایندی این بخش رو طراحی کردن و یکسری فرصت نمیکنن که پا به پا بیان.
برای همین سیستم پرستیژ رو معرفی کرد که
باهاش میشه ماشینهای سامیت رو خرید.
من کلا توی دو روز پلاتینیوم شدم، هر روز پلی ندادم وقت نمیکردم،Ivory خودش هم متوجه شد که خیلی گرایندی این بخش رو طراحی کردن و یکسری فرصت نمیکنن که پا به پا بیان.
برای همین سیستم پرستیژ رو معرفی کرد که
باهاش میشه ماشینهای سامیت رو خرید.
با این آپدیت جزیره جدید و... منتشر میشه.سلام
این سیستم پرستیژ چطوره، من متوجه نشدم چطوری میشه ماشین های سامیت رو که از دست دادیم بخریم باز