Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

می‌دونم منظورم اینکه حتما باید ماشین ها خریداری بشه؟ خیلی گرون هستن

آره دیگه. اینارو فعلا ول کن. بذار واسه وقتی که پول داشتی. مین استیج لگسی که جایی نمیره، سامیت هم هفتگی ریست میشه ولی خب فعلا چاره‌ای نداری جز اینکه اسکیپشون کنی.

• Like
Reactions: yar_66
آره دیگه. اینارو فعلا ول کن. بذار واسه وقتی که پول داشتی. مین استیج لگسی که جایی نمیره، سامیت هم هفتگی ریست میشه ولی خب فعلا چاره‌ای نداری جز اینکه اسکیپشون کنی.
نزدیک دو میلیون پول داشتم باندل LBWK رو خریدم تویوتا و نیسان
تا ببینم بعد چی میشه 😁

نوید ارزش داره آیا ؟

نه برای کسی که بخواد حسابی وقت بذاره و پول در بیاره. البته من خودم این یکی رو میخرم وقتی قیمتش بیاد رو ۱۰$. اونم فقط به خاطر Chase Squad ولی در کل به خاطر ماشیناش بخوای بگیری به نظرم ارزش نداره. فقط دوتا ماشین انحصاری داره و بقیه بعد یه هفته قابل خرید میشن. برای همه.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
نه برای کسی که بخواد حسابی وقت بذاره و پول در بیاره. البته من خودم این یکی رو میخرم وقتی قیمتش بیاد رو ۱۰$. اونم فقط به خاطر Chase Squad ولی در کل به خاطر ماشیناش بخوای بگیری به نظرم ارزش نداره. فقط دوتا ماشین انحصاری داره و بقیه بعد یه هفته قابل خرید میشن. برای همه.
ممنون نوید داداش
پس نمیخرم. بیشتر برا ماشین هاشو جزیره جدید میخواستم که اینا هم برا همه هست

نمی‌دونم چه جادویی داره بازی
منی که سبک ریسینگ دوست دارم، حتی خدای ریسینگ فورزا هورایزن هم دارم ولی وقتی هر ریسینگی رو بازی میکنم نهایت یک ساعت مداوم بازی کنم.
ولی این موتورفست رو هر دفعه بالای ۴پنج ساعت بازی میکنم. اینقدر محتوا و کانتنت داره بازی که اصلا خسته کننده نمیشه
واقعا باورش برام سخته این بازی رو یو بی سافت ساخته

سلام داش والا من کلا تا الان شاید چهار پنج ساعتی نتونستم بازی کنم اصلا نمیتونم راحت بازی کنم هی قطع میشه هزار جور دی ان اس امتحان کردم نشد میتونم بپرسم با چه فیلتر شکنی وارد شدی مرسی

سلام فیلتر شکنش فرق نمیکنه ولی خودم l2tp استفاده میکنم و با mars wifi ، شیر میکنم با ps5

من که با دی آن اسی که نوید داد به راحتی وصل میشم
77.88.8.1
اینترنت مخابرات و همراه اول ، هر دو با این دی ان اس بالا و یا الکترو راحت وصل میشن، ولی ایرانسل هرموقع تست کردم نشد.
پلتفرم بازیم ps5

سلام دوست عزیز
دست شما درد نکنه ممنون از راهنمایی ، با اینترنت همراه اول و DNS که شما گفتی مشکل حل شد
اینترنت Zi-tel فقط با فیلتر شکن وصل میشه و با هیچ DNS کار نمیکنه

سلام دوست عزیز
دست شما درد نکنه ممنون از راهنمایی ، با اینترنت همراه اول و DNS که شما گفتی مشکل حل شد
دست نوید جان درد نکنه، ایشون به من معرفی کرد

سلام دوست عزیز
واسه شاتل چی؟ راهی DNS ای چیزی ندارید؟ خسته‌ شدم هی گوشی هات اسپات کردم.

واسه شاتل چی؟ راهی DNS ای چیزی ندارید؟ خسته‌ شدم هی گوشی هات اسپات کردم.

شاتل که میگفتن مشکلی نداره! هیچ dns جواب نمیده واست؟
در مورد زیتل هم یکی از دوستان تا چند وقت پیشا بازی میکرد بدون مشکل. فکر کنم الکترو میزد اگه درست یادم باشه. الان نمیدونم بتونه وصل بشه یا نه.

• Like
Reactions: AM!R and beh1382

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or