روش نوشته ماشینی که میخواد رو نداری.
میدونم منظورم اینکه حتما باید ماشین ها خریداری بشه؟ خیلی گرون هستنروش نوشته ماشینی که میخواد رو نداری.
برو روش خودش میبره اون ماشینی که میخواد رو بهت نشون میده که بخری.
میدونم منظورم اینکه حتما باید ماشین ها خریداری بشه؟ خیلی گرون هستن
نزدیک دو میلیون پول داشتم باندل LBWK رو خریدم تویوتا و نیسانآره دیگه. اینارو فعلا ول کن. بذار واسه وقتی که پول داشتی. مین استیج لگسی که جایی نمیره، سامیت هم هفتگی ریست میشه ولی خب فعلا چارهای نداری جز اینکه اسکیپشون کنی.
نوید ارزش داره آیا ؟قیمت Year 2 Pass هم مشخص شد و ۳۰$ خواهد بود.
نوید ارزش داره آیا ؟
ممنون نوید داداشنه برای کسی که بخواد حسابی وقت بذاره و پول در بیاره. البته من خودم این یکی رو میخرم وقتی قیمتش بیاد رو ۱۰$. اونم فقط به خاطر Chase Squad ولی در کل به خاطر ماشیناش بخوای بگیری به نظرم ارزش نداره. فقط دوتا ماشین انحصاری داره و بقیه بعد یه هفته قابل خرید میشن. برای همه.
سلام داش والا من کلا تا الان شاید چهار پنج ساعتی نتونستم بازی کنم اصلا نمیتونم راحت بازی کنم هی قطع میشه هزار جور دی ان اس امتحان کردم نشد میتونم بپرسم با چه فیلتر شکنی وارد شدی مرسی
من که با دی آن اسی که نوید داد به راحتی وصل میشم
77.88.8.1
اینترنت مخابرات و همراه اول ، هر دو با این دی ان اس بالا و یا الکترو راحت وصل میشن، ولی ایرانسل هرموقع تست کردم نشد.
پلتفرم بازیم ps5
دست نوید جان درد نکنه، ایشون به من معرفی کردسلام دوست عزیز
دست شما درد نکنه ممنون از راهنمایی ، با اینترنت همراه اول و DNS که شما گفتی مشکل حل شد
اینترنت Zi-tel فقط با فیلتر شکن وصل میشه و با هیچ DNS کار نمیکنه
واسه شاتل چی؟ راهی DNS ای چیزی ندارید؟ خسته شدم هی گوشی هات اسپات کردم.سلام دوست عزیز
دست شما درد نکنه ممنون از راهنمایی ، با اینترنت همراه اول و DNS که شما گفتی مشکل حل شد
اینترنت Zi-tel فقط با فیلتر شکن وصل میشه و با هیچ DNS کار نمیکنه
واسه شاتل چی؟ راهی DNS ای چیزی ندارید؟ خسته شدم هی گوشی هات اسپات کردم.