Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

سلام و درود
دوستان برا تروفیی که میگه تو demolition royale سه تا ماشین داغون کن. ، هر سه تا رو باید تو یه دست بازی داغون کرد یه جمع میشه تعداد ماشین‌هایی که داغون میکنیم تو بازی های متعدد

سلام و درود
دوستان برا تروفیی که میگه تو demolition royale سه تا ماشین داغون کن. ، هر سه تا رو باید تو یه دست بازی داغون کرد یه جمع میشه تعداد ماشین‌هایی که داغون میکنیم تو بازی های متعدد

درود. باید تو یه مچ ۳تا ماشین بترکونی.

سلام دوستان
جواب یه سری سوالات رو پیدا کردم
فقط یه چیز رو نتونستم پیدا کنم
این واحد پول ( یا یه چی دیگه هست). نارنجی هست. تو عکس هم معلومه، اینوکجا خرج یا استفاده میکنیم، یا به چه دردی میخوره کلا، تو شاپ که هیچ جایی نبود این واحد رو بخواد

1000008510.jpg اینو میگم. نارنجیه

دوستان عزیز امروز هرکاری کردم به سرور بازی نتونستم وصل بشم ، مشکلی هست؟؟ آیا دسترسیمون بسته شده؟؟
ظاهرا کسی دوست نداره جواب بده
با فیلتر شکن تونستم به سرورها وصل شم ، اینکه هیچ کس این مشکلو نداره خیلی عجیبه

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام داش والا من کلا تا الان شاید چهار پنج ساعتی نتونستم بازی کنم اصلا نمیتونم راحت بازی کنم هی قطع میشه هزار جور دی ان اس امتحان کردم نشد میتونم بپرسم با چه فیلتر شکنی وارد شدی مرسی

• Like
Reactions: beh1382
من که با دی آن اسی که نوید داد به راحتی وصل میشم
77.88.8.1
اینترنت مخابرات و همراه اول ، هر دو با این دی ان اس بالا و یا الکترو راحت وصل میشن، ولی ایرانسل هرموقع تست کردم نشد.
پلتفرم بازیم ps5

سلام دوستان
جواب یه سری سوالات رو پیدا کردم
فقط یه چیز رو نتونستم پیدا کنم
این واحد پول ( یا یه چی دیگه هست). نارنجی هست. تو عکس هم معلومه، اینوکجا خرج یا استفاده میکنیم، یا به چه دردی میخوره کلا، تو شاپ که هیچ جایی نبود این واحد رو بخواد

View attachment 352281اینو میگم. نارنجیه

این واسه ری‌رول کردن استت پارت‌هات کاربرد داره. مثلا پارت طلائی دیدی دو تا استت داره. یکی مثلا لاکی یکی هم ریچ یا اسکیل. اگه چیز دیگه بخوای میتونی ری‌رول کنی و این ری‌رول کردن ازین نارنجیا استفاده میکنه. ولی قیمتشون هم متفاوته دیکه مثلا ری‌رول کردن پارت طلائی از بنقش گرون‌تره. حواست باشه یهو سرمایت به باد نره :D

من روی PC و فیبر ایرانسل با رادار میتونم کانکت بشم.
کرو 2 و هم موتورفست.
فقط اون اولش که داره آنتی چیت کارش رو میکنه کمی طول میکشه.

ممنون از نوید و ماکان
بابت تنظیمات کنترولر و سایت پرو ستینگ برا هر ماشین
با این دوتا بازیم راحت 30% بهتر شد، فداتون

دو تا هم تروفیم مونده برا پلات
( سه تا ماشین تو داملیشن رویال) ( یه مسابقه با ۴ هم تیمی )

یه سوال از نوید چون رو ps5 بازی می‌کنه
تو بخش طراحی برچسب های بازی یه بخش لوکال داره، اون برا وارد کردن طرح های خودمونه مثل عکس ، یا اصلا همچین امکانی ندارد که یه عکس دلبخواه وارد کنیم

آقا این Crew member هستش که میگه عضو باشید پول بیشتر میده ، چطوریه میشه اینوایت بدید عضو بشیم؟ اینم ردیف کنید دیگه حرف ندارید😁✌🏻

منظورش اینه که وقتی به صورت گروهی مسابقات رو برید، ۱۵٪ پول بیشتر میده. حالا میتونید با دوستتون باشید یا با یه رندوم. چیزی نداره که عضوش بشید.

آقا این Crew member هستش که میگه عضو باشید پول بیشتر میده ، چطوریه میشه اینوایت بدید عضو بشیم؟ اینم ردیف کنید دیگه حرف ندارید😁✌🏻
اگه رو پلی استیشن بازی میکنی این ای دی منه درخواست دوستی بده، شبا بازی میکنم،
AMIN-PASHA

• Like
Reactions: NaViiDii and AM!R
منظورش اینه که وقتی به صورت گروهی مسابقات رو برید، ۱۵٪ پول بیشتر میده. حالا میتونید با دوستتون باشید یا با یه رندوم. چیزی نداره که عضوش بشید.
آهان فکر کردم مثل کلاب ی چیزی باشه که عضوش باشیم بیشتر پول میده😜
اگه رو پلی استیشن بازی میکنی این ای دی منه درخواست دوستی بده، شبا بازی میکنم،
AMIN-PASHA
حله اد میکنم فقط فعلا پلاس ندارم ، بعدا اوکیه😘

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or