سلام و درود
دوستان برا تروفیی که میگه تو demolition royale سه تا ماشین داغون کن. ، هر سه تا رو باید تو یه دست بازی داغون کرد یه جمع میشه تعداد ماشینهایی که داغون میکنیم تو بازی های متعدد
وای اینطوری که سخت شد، تو هر ران ۲ تا بیشتر نمیتونم بزنم. باید یکم با احتیاط بازی کنم زین پسدرود. باید تو یه مچ ۳تا ماشین بترکونی.
ظاهرا کسی دوست نداره جواب بدهدوستان عزیز امروز هرکاری کردم به سرور بازی نتونستم وصل بشم ، مشکلی هست؟؟ آیا دسترسیمون بسته شده؟؟
سلام داش والا من کلا تا الان شاید چهار پنج ساعتی نتونستم بازی کنم اصلا نمیتونم راحت بازی کنم هی قطع میشه هزار جور دی ان اس امتحان کردم نشد میتونم بپرسم با چه فیلتر شکنی وارد شدی مرسیظاهرا کسی دوست نداره جواب بده
با فیلتر شکن تونستم به سرورها وصل شم ، اینکه هیچ کس این مشکلو نداره خیلی عجیبه
من که با دی آن اسی که نوید داد به راحتی وصل میشمظاهرا کسی دوست نداره جواب بده
سلام دوستان
جواب یه سری سوالات رو پیدا کردم
فقط یه چیز رو نتونستم پیدا کنم
این واحد پول ( یا یه چی دیگه هست). نارنجی هست. تو عکس هم معلومه، اینوکجا خرج یا استفاده میکنیم، یا به چه دردی میخوره کلا، تو شاپ که هیچ جایی نبود این واحد رو بخواد
View attachment 352281اینو میگم. نارنجیه
من روی PC و فیبر ایرانسل با رادار میتونم کانکت بشم.ظاهرا کسی دوست نداره جواب بده
آقا این Crew member هستش که میگه عضو باشید پول بیشتر میده ، چطوریه میشه اینوایت بدید عضو بشیم؟ اینم ردیف کنید دیگه حرف ندارید
اگه رو پلی استیشن بازی میکنی این ای دی منه درخواست دوستی بده، شبا بازی میکنم،آقا این Crew member هستش که میگه عضو باشید پول بیشتر میده ، چطوریه میشه اینوایت بدید عضو بشیم؟ اینم ردیف کنید دیگه حرف ندارید
آهان فکر کردم مثل کلاب ی چیزی باشه که عضوش باشیم بیشتر پول میدهمنظورش اینه که وقتی به صورت گروهی مسابقات رو برید، ۱۵٪ پول بیشتر میده. حالا میتونید با دوستتون باشید یا با یه رندوم. چیزی نداره که عضوش بشید.
حله اد میکنم فقط فعلا پلاس ندارم ، بعدا اوکیهاگه رو پلی استیشن بازی میکنی این ای دی منه درخواست دوستی بده، شبا بازی میکنم،
AMIN-PASHA