ممنون نوید اطلاعات خوبی دادی
نوید تو سامیت نتونستم 1000 کنم تا اون ماشینه رو بگیرم، خیلی سخت هست ، واقعا که 1000 کار هرکسی نیست
پس نوید یکی رو لول ۴ کنیم ، اگه تو اون دسته امتیاز بگیریم به زرده اضافه میشه دیگه
پس لازم نیست اول همه رو ۴ کنیم بعد زرد شروع بشه
نوید جان منظور از عکاسی چیه ؟ اونجاهایی که هدف عکاسی تو یه منطقه ای هستش دقیقا باید چکار کرد ؟
و اینکه چلنج های هفتگی رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم ؟؟
داره و خیلی هم خوب دارهاین بازی مثل nfs امکان اسپورت کردن داره؟
یعنی همون عکس گرفتن با فوتو مد دیگه ؟؟عکاسی همونجاهایی که نوتیفیکشن میاد و بهت میگه یه منطقه برای عکس گرفتن نزدیکته. بعدم بهت میگه چه ماشینی میخواد یا چه تایمی از روز و ...
یعنی همون عکس گرفتن با فوتو مد دیگه ؟؟
و اینکه راهی چیزی هست که اون منطقه ای که بازی میگه رو روی نقشه راحت تر پیدا کنیم ؟
دوستان که پلی استیشن ۵ دارن تو بازی آیینه ها برای شماهم هیچی نشون نمیده؟
و اینکه شنیدم تو ps5 بازی خیلی با قابلیت های دسته هماهنگه اگر بهتر از سری ایکس اجرا میشه برم برای ps5 تهیهش کنم
با دکمه شِیر کنسول نیستا!یعنی همون عکس گرفتن با فوتو مد دیگه ؟؟
و اینکه راهی چیزی هست که اون منطقه ای که بازی میگه رو روی نقشه راحت تر پیدا کنیم ؟
اوکیاین مشکل آینه قراره تو آپدیت ۶نوامبر درست شه و کامل همه چیز رو ریلتایم نشون میده.
و اینکه آره نسخهی PS5 خیلی خوب از دوال سنس و هپتیک فیدبک و ادپتیو تریگرش استفاده کردن. اگه میتونی نسخهی ۵ رو تهیه کنی به نظرم گزینه بهتریه برای تجربهی بازی.
اوکی
میگم این اونت چجوری رد میشه یکساعت گیر کردم هرچی یوتیوب نگاه میکنم ولی تو بازی اوکی نمیشه چهارتا خط گذاشته که باید پر بشه هرچی دریفت میکشم تو درو دیوار میزنم نهایت ۴ هزار امتیاز میتونم بگیرم و آخر تیک قرمز میخوره دوباره از اول
View attachment 351918
توی قسمت پروفایل هستشسلام امروز که چلنج ها و ..... ریست شدن
لول پنجاه شدم و برام 50 تا لجند پونت داد اینو برا چی استفاده کنم. جایی ندیدم استفاده رو