Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

نوید جان منظور از عکاسی چیه ؟ اونجاهایی که هدف عکاسی تو یه منطقه ای هستش دقیقا باید چکار کرد ؟

و اینکه چلنج های هفتگی رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم ؟؟

ممنون نوید اطلاعات خوبی دادی

نوید تو سامیت نتونستم 1000 کنم تا اون ماشینه رو بگیرم، خیلی سخت هست ، واقعا که 1000 کار هرکسی نیست

پس نوید یکی رو لول ۴ کنیم ، اگه تو اون دسته امتیاز بگیریم به زرده اضافه میشه دیگه
پس لازم نیست اول همه رو ۴ کنیم بعد زرد شروع بشه

البته ۱۰.۰۰۰ هستش. کم‌کم به اونجام میرسی نگران نباش.
آره یکیشون هم کافیه. مثلا Revisit رو ۴ کنی، دیگه هر XP که با تکرار مسابقات به دست بیاری، همون زرده رو لول آپ میکنه.

نوید جان منظور از عکاسی چیه ؟ اونجاهایی که هدف عکاسی تو یه منطقه ای هستش دقیقا باید چکار کرد ؟

و اینکه چلنج های هفتگی رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم ؟؟

عکاسی همونجاهایی که نوتیفیکشن میاد و بهت میگه یه منطقه برای عکس گرفتن نزدیکته. بعدم بهت میگه چه ماشینی میخواد یا چه تایمی از روز و ...

چلنج هفتگی هم تو همون بخش مین استیج که وارد بشی از منوی اکتیویتیز، تب اول Events هستش و یه R1/RB بزنی میری تو تب Challenges.

عکاسی همونجاهایی که نوتیفیکشن میاد و بهت میگه یه منطقه برای عکس گرفتن نزدیکته. بعدم بهت میگه چه ماشینی میخواد یا چه تایمی از روز و ...
یعنی همون عکس گرفتن با فوتو مد دیگه ؟؟

و اینکه راهی چیزی هست که اون منطقه ای که بازی میگه رو روی نقشه راحت تر پیدا کنیم ؟

و اینکه راهی چیزی هست که اون منطقه ای که بازی میگه رو روی نقشه راحت تر پیدا کنیم ؟

بعله.

نه راهی نیست مگر اینکه گاید ببینی. سخت نیست پیدا کردنشون معمولا.

دوستان که پلی استیشن ۵ دارن تو بازی آیینه ها برای شماهم هیچی نشون نمیده؟

و اینکه شنیدم تو ps5 بازی خیلی با قابلیت های دسته هماهنگه اگر بهتر از سری ایکس اجرا میشه برم برای ps5 تهیه‌ش کنم 🥹

دوستان که پلی استیشن ۵ دارن تو بازی آیینه ها برای شماهم هیچی نشون نمیده؟

و اینکه شنیدم تو ps5 بازی خیلی با قابلیت های دسته هماهنگه اگر بهتر از سری ایکس اجرا میشه برم برای ps5 تهیه‌ش کنم 🥹

این مشکل آینه قراره تو آپدیت ۶نوامبر درست شه و کامل همه چیز رو ریل‌تایم نشون میده.

و اینکه آره نسخه‌ی PS5 خیلی خوب از دوال سنس و هپتیک فیدبک و ادپتیو تریگرش استفاده کردن. اگه میتونی نسخه‌ی ۵ رو تهیه کنی به نظرم گزینه بهتریه برای تجربه‌ی بازی.

• Like
Reactions: tboy2022 and AM!R

با دکمه شِیر کنسول نیستا!
با گزینه های توی بازی .
وقتی یاد بگیری خیلی هم حال میده ، من تا پریروز یکیش هم انجام نداده بودم و ردش میکردم وقتی فهمیدم چطوریه میخوام همش رو برم😁

• Like
Reactions: Seventy One
این مشکل آینه قراره تو آپدیت ۶نوامبر درست شه و کامل همه چیز رو ریل‌تایم نشون میده.

و اینکه آره نسخه‌ی PS5 خیلی خوب از دوال سنس و هپتیک فیدبک و ادپتیو تریگرش استفاده کردن. اگه میتونی نسخه‌ی ۵ رو تهیه کنی به نظرم گزینه بهتریه برای تجربه‌ی بازی.
اوکی
میگم این اونت چجوری رد میشه یکساعت گیر کردم هرچی یوتیوب نگاه میکنم ولی تو بازی اوکی نمیشه چهارتا خط گذاشته که باید پر بشه هرچی دریفت میکشم تو درو دیوار میزنم نهایت ۴ هزار امتیاز میتونم بگیرم و آخر تیک قرمز میخوره دوباره از اول

IMG_20240930_184021_782.jpg

اوکی
میگم این اونت چجوری رد میشه یکساعت گیر کردم هرچی یوتیوب نگاه میکنم ولی تو بازی اوکی نمیشه چهارتا خط گذاشته که باید پر بشه هرچی دریفت میکشم تو درو دیوار میزنم نهایت ۴ هزار امتیاز میتونم بگیرم و آخر تیک قرمز میخوره دوباره از اول

View attachment 351918

اینو هم باید حواست به زمان باشه هم اینکه قبل رسیدن به خط پایان امتیاز لازم رو جمع کنی. علاوه بر دریفت کشیدن، میتونی با رفتن روی این موانع آهنی یا از بین اون مقواهای قرمز رنگ با سرعت زیاد رد شی تا امتیاز بگیری. اگرم از مسیر خارج شی یا به جایی برخورد کنی، اون Multiplier که باعث میشه امتیاز بیشتری بگیری ریست میشه. اگه خیلی سختته میتونی درجه سختی رو کم کنی تا امتیاز کمتری بخواد برای تموم شدن.

بالاخره من تونستم اکانت نسخه ps5 رو نصب کنم و واقعا برگام ریخت
چقدر قشنگ از قابلیت های دسته استفاده کردن مخصوصا اسپیکرهای دسته واقعا دمشون گرم
از نظر اجرا شدن نسبت به سری ایکس کمی نرم‌تر هست و این ویژگی های دسته قشنگ به بازی روح داده
حیف که مایکروسافت سالهاست برای دسته های ایده ای نداره

خیلی حال کردم با نسخه PS5

سلام امروز که چلنج ها و ..... ریست شدن
لول پنجاه شدم و برام 50 تا لجند پونت داد اینو برا چی استفاده کنم. جایی ندیدم استفاده رو
توی قسمت پروفایل هستش
من‌همه رو روی rich گذاشتم پول بیشتری میده بقیه ش هم روی سرعت پر شدن نیترو و کلا چیزای دیگه، خرجشون کن بی استفاده نذار ، خوبیش اینه میتونی ریست کنی دوباره جای دیگه بذاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or