فقط به عشق خودت نشستم یه خورده ش رو رفتم !
اون باگی که باهاش مجبورمون میکنه میریم فقط واسه منه یا جایگزین داره؟ اکثر ریس ها هست که با تعدادی ون گوگولی مسابقه میدیم ، یه باگی هست به زور میگه باید با اون فقط پلی بدم!
(پلی لیست سمت چپ از بین ۳ تا که یکیش رو تموم میکنیم تازه پایینی که مرحله سوم این پورش رو میده باز میشه)
واسه این main stage میگممتوجه نشدم مشکل چیه. منظورت اینه که نمیذاره ماشین رو عوض کنی؟ بار اول که باید با همون ماشین بری. بعدا میتونی برگردی گزینه.ی پلیلیست رو بکنی کاستوم و ماشین خودتو انتخاب کنی
دقیقا منم این مشکل رو دارم . وقتی میکنی ماین ایستیج فقط یه ماشین میاره، با اینکه بالای 40 تا ماشین دارمواسه این main stage میگم
کاستوم که اوکیه
این مین استیج قفلی زده روی یه buggy و همش میگه با اون باید پلی بدم
واسه این main stage میگم
کاستوم که اوکیه
این مین استیج قفلی زده روی یه buggy و همش میگه با اون باید پلی بدم
دقیقا منم این مشکل رو دارم . وقتی میکنی ماین ایستیج فقط یه ماشین میاره، با اینکه بالای 40 تا ماشین دارم
View attachment 350942
فقط اینو میاره
دمت گرم پس اینطوریهخب بعد ازینکه کلی فکر کردم که متوجه مشکل بشم، بالاخره دریافتم که چی به چیه آقا تم این هفتهی مین استیج، ماشینهای Creator و Proto هستن. فقط ماشینهای این دو برند XP بیشتر میدن و داخل مسابقات مین استیج میشه ازشون استفاده کرد. شما هم فقط این باگی پروتو رو دارید و برای همین فقط اینو واستون میاره. اگر میخواید باید ماشینهای دیگه ازون دو برند بخرید. فردا البته تم عوض میشه و اگه پولتون زیاد نیست، نمیخواد خرج کنید برای خرید اینا.
دمت گرم پس اینطوریه
میگم آخه نمیزاره
فدات نوید، تا ما راه بیفتیم تو بازه کچلت میکنیم
ارادت ، خلاصه ببخشید دیگه. شما نباشید نصف کاربرای بازی سنتر لنگ میمونمنه بابا. هر سوالی هست بگید. من با اینکه کرو ۲ رو هم بازی کرده بودم بازم اون اوایل توی موتورفست گیج میزدم ولی خب به مرور همه چی دستم اومد. فعلا تمرکز رو بذارید روی پلیلیستا و عکاسی و چلنجا و توی سامیت هم شرکت کنید که لااقل همون جایزهی برنز رو بگیرید تا بعد بریم واسه مراحل بعد
ارادت ، خلاصه ببخشید دیگه. شما نباشید نصف کاربرای بازی سنتر لنگ میمونم
حالا تو اکتیویتی یه بخش هست
Mane stage legacy year 1
اینا رو برم یا بمونه، احساس میکنم مین استیج های قبلی هستن
خب خداروشکر از اون باگی سم خلاص میشم⚘خب تم این هفته پورشه هستش. قبلا گفتم باز میگم که حتما چلنجهای هفتگی رو تموم کنین. اونی که میگه یه ماشین توی کاستوم شو رجیستر کنید، باید اول سوار ماشین مورد نظرتون بشید بعد وارد کاستوم شو بشید تا چلنجش تموم بشه. اگه سوالی داشتید در مورد چلنجا بگید. خیلی پول و xp خوبی میدن خصوصا برای شما که تازه شروع کردین خیلی کاربرد داره.
احسنت ، گرن توریسمو باشه؟آقا این ماشین رو بخرید گرون هم نیست. یک میلیون و ۵۳هزارتا قیمتشه. واقعا رانندگی باهاش لذتبخشه. خودتون یه تست درایو باهاش برید متوجه میشید. شدیدا ماشین راحت و به قولی رامیه. هندلینگ و بریکینگ عالی به همراه لانچ خیلی سریع!