Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

فقط به عشق خودت نشستم یه خورده ش رو رفتم !
اون باگی که باهاش مجبورمون میکنه میریم فقط واسه منه یا جایگزین داره؟ اکثر ریس ها هست که با تعدادی ون گوگولی مسابقه میدیم ، یه باگی هست به زور میگه باید با اون فقط پلی بدم!
(پلی لیست سمت چپ از بین ۳ تا که یکیش رو تموم میکنیم تازه پایینی که مرحله سوم این پورش رو میده باز میشه)

متوجه نشدم مشکل چیه. منظورت اینه که نمیذاره ماشین رو عوض کنی؟ بار اول که باید با همون ماشین بری. بعدا میتونی برگردی گزینه.ی پلی‌لیست رو بکنی کاستوم و ماشین خودتو انتخاب کنی‌

متوجه نشدم مشکل چیه. منظورت اینه که نمیذاره ماشین رو عوض کنی؟ بار اول که باید با همون ماشین بری. بعدا میتونی برگردی گزینه.ی پلی‌لیست رو بکنی کاستوم و ماشین خودتو انتخاب کنی‌
واسه این main stage میگم
کاستوم که اوکیه
این مین استیج قفلی زده روی یه buggy و همش میگه با اون باید پلی بدم

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
واسه این main stage میگم
کاستوم که اوکیه
دقیقا منم این مشکل رو دارم . وقتی میکنی ماین ایستیج فقط یه ماشین میاره، با اینکه بالای 40 تا ماشین دارم
1000007666.jpg
فقط اینو میاره
وقتی پلی لیست رو تموم میکنی و میخوای مسابقه رو با مود ماین استیج بری فقط همین ماشین میاد
10 تا پلی لیست تموم کردم ، برا همه ی مسابقات اینو میاره

واسه این main stage میگم
کاستوم که اوکیه

دقیقا منم این مشکل رو دارم . وقتی میکنی ماین ایستیج فقط یه ماشین میاره، با اینکه بالای 40 تا ماشین دارم
View attachment 350942
فقط اینو میاره

خب بعد ازینکه کلی فکر کردم که متوجه مشکل بشم، بالاخره دریافتم که چی به چیه :D آقا تم این هفته‌ی مین استیج، ماشین‌های Creator و Proto هستن. فقط ماشین‌های این دو برند XP بیشتر میدن و داخل مسابقات مین استیج میشه ازشون استفاده کرد. شما هم فقط این باگی پروتو رو دارید و برای همین فقط اینو واستون میاره. اگر میخواید باید ماشین‌های دیگه ازون دو برند بخرید. فردا البته تم عوض میشه و اگه پولتون زیاد نیست، نمیخواد خرج کنید برای خرید اینا.

خب بعد ازینکه کلی فکر کردم که متوجه مشکل بشم، بالاخره دریافتم که چی به چیه :D آقا تم این هفته‌ی مین استیج، ماشین‌های Creator و Proto هستن. فقط ماشین‌های این دو برند XP بیشتر میدن و داخل مسابقات مین استیج میشه ازشون استفاده کرد. شما هم فقط این باگی پروتو رو دارید و برای همین فقط اینو واستون میاره. اگر میخواید باید ماشین‌های دیگه ازون دو برند بخرید. فردا البته تم عوض میشه و اگه پولتون زیاد نیست، نمیخواد خرج کنید برای خرید اینا.
دمت گرم پس اینطوریه
میگم آخه نمیزاره
فدات نوید، تا ما راه بیفتیم تو بازه کچلت میکنیم

• Like
Reactions: db07 and NaViiDii
دمت گرم پس اینطوریه
میگم آخه نمیزاره
فدات نوید، تا ما راه بیفتیم تو بازه کچلت میکنیم

نه بابا. هر سوالی هست بگید. من با اینکه کرو ۲ رو هم بازی کرده بودم بازم اون اوایل توی موتورفست گیج میزدم ولی خب به مرور همه چی دستم اومد. فعلا تمرکز رو بذارید روی پلی‌لیستا و عکاسی و چلنجا و توی سامیت هم شرکت کنید که لااقل همون جایزه‌ی برنز رو بگیرید تا بعد بریم واسه مراحل بعد :D

نه بابا. هر سوالی هست بگید. من با اینکه کرو ۲ رو هم بازی کرده بودم بازم اون اوایل توی موتورفست گیج میزدم ولی خب به مرور همه چی دستم اومد. فعلا تمرکز رو بذارید روی پلی‌لیستا و عکاسی و چلنجا و توی سامیت هم شرکت کنید که لااقل همون جایزه‌ی برنز رو بگیرید تا بعد بریم واسه مراحل بعد :D
ارادت ، خلاصه ببخشید دیگه. شما نباشید نصف کاربرای بازی سنتر لنگ میمونم
حالا تو اکتیویتی یه بخش هست
Mane stage legacy year 1
اینا رو برم یا بمونه، احساس میکنم مین استیج های قبلی هستن

• Like
Reactions: NaViiDii
ارادت ، خلاصه ببخشید دیگه. شما نباشید نصف کاربرای بازی سنتر لنگ میمونم
حالا تو اکتیویتی یه بخش هست
Mane stage legacy year 1
اینا رو برم یا بمونه، احساس میکنم مین استیج های قبلی هستن

لطف داری امین جان.
آره اینا مین استیج‌های قدیمی هستن که در قالب پلی‌لیست برگشتن و میتونید با تموم کردنشون، ماشینش رو بگیرید. اکثرا هم ماشینای خوب و به درد بخورین. مثل پاگانی Huayra. اینارم حتما برید.

خب تم این هفته پورشه هستش. قبلا گفتم باز میگم که حتما چلنج‌های هفتگی رو تموم کنین. اونی که میگه یه ماشین توی کاستوم شو رجیستر کنید، باید اول سوار ماشین مورد نظرتون بشید بعد وارد کاستوم شو بشید تا چلنجش تموم بشه. اگه سوالی داشتید در مورد چلنجا بگید. خیلی پول و xp خوبی میدن خصوصا برای شما که تازه شروع کردین خیلی کاربرد داره.

خب تم این هفته پورشه هستش. قبلا گفتم باز میگم که حتما چلنج‌های هفتگی رو تموم کنین. اونی که میگه یه ماشین توی کاستوم شو رجیستر کنید، باید اول سوار ماشین مورد نظرتون بشید بعد وارد کاستوم شو بشید تا چلنجش تموم بشه. اگه سوالی داشتید در مورد چلنجا بگید. خیلی پول و xp خوبی میدن خصوصا برای شما که تازه شروع کردین خیلی کاربرد داره.
خب خداروشکر از اون باگی سم خلاص میشم🙄
بشینم پاش تا لول ۳ برم ماکان بود کاین‌بود چی بود پورش SUV عه بگیرمش✊
دمت گرم‌ خبر خوبی بود⚘

• Like
سلام و درود دوستان
یه راهکاری بهم بگین،
همه چیز بازی به درستی کار می‌کنه
فقط
الان برام demolition royale هیچ می پیدا نمیکنه،
هر کاری کردم با هر نتی تست کردم نشد که نشد
بالای 40 ساعت تایم پلی دارم و هر نیم ساعت تست میکنم

• Sad
آقا این ماشین رو بخرید :D گرون هم نیست. یک میلیون و ۵۳هزارتا قیمتشه. واقعا رانندگی باهاش لذتبخشه. خودتون یه تست درایو باهاش برید متوجه میشید. شدیدا ماشین راحت و به قولی رامیه. هندلینگ و بریکینگ عالی به همراه لانچ خیلی سریع!

آقا این ماشین رو بخرید :D گرون هم نیست. یک میلیون و ۵۳هزارتا قیمتشه. واقعا رانندگی باهاش لذتبخشه. خودتون یه تست درایو باهاش برید متوجه میشید. شدیدا ماشین راحت و به قولی رامیه. هندلینگ و بریکینگ عالی به همراه لانچ خیلی سریع!

احسنت ، گرن توریسمو باشه؟
VGT میارن به بازی:D

• Cool

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or