سلام
نوید داداش، این محتوای سال دوم که بیاد، برا نسخه های استاندارد هم محتوایی داره یا فقط برا سیزن پس ها هست
چجوری باید بگیریم بدبختی این بازی یکم پیچ تو پچیه این مین استیج چیه دقیقاView attachment 350683
آقا بشینید تلاش کنید این عروسکو بگیرید از مین استیج این ماه. ۹ روز دیگه وقته. البته نگیریدش چند ماه دیگه توی مین استیج لگسی میتونید بگیریدش اما خب هر چه زودتر بهتر خعلی خوشگله لعنتی. من ونیتیهای مناسبشم داشتم مثل لاستیک دور سبز و اسموک سبز اصن یه چیزی عجیبی شده. خلاصه که بشتابید.
چجوری باید بگیریم بدبختی این بازی یکم پیچ تو پچیه این مین استیج چیه دقیقا
منم اشتباه کردم رو ایکس باکس نسل ۸ خریدم با اینکه سری فورزا هورایزن همشو دارم ولی این بازی چون انگیزه میده و ارزش پول داخلش حفظ شده برای خرید و آپگرید خیلی سرگرم کنندست
راستی اگر اکانت نسل ۹ همین بازی رو بگیرم و برم رو اکانتی که نسل ۸ باهاش سیو دارم ادامه بازی رو برام میاره یا کلا میگه از اول باید برم؟
اوکی دیشب سه تا پلی لیست رفتم و استیج قفلش باز شدوالا الان که دیگه فکر نمیکنم برسی بگیریش چون xp زیادی لازم داره البته نگران نباش چون در نهایت بعدا برمیگرده و میتونی بگیریش. در مورد نحوهی گرفتنش هم، برسم پای کنسول یه توضیح درست حسابی و دقیق میدم. پیچیده هم نیست نگران نباش.
در مورد سیو هم، سیو بازی رو سرورای بازی ذخیره میشه و اگر با همین اکانتت ورژن نسل ۹ رو شروع کنی، سیوت رو خواهد شناخت.
بازی نسل ۸ یکم کند هست و اون هندلینگ و نرمی ۶۰ فریم رو نداره امشب نسخه تریال نسل ۹ رو دانلود میکنم اگر دیدم فرقش زیاده همونو سعی میکنم بخرم
کی میاد سیزن دو بازیجزیره که برای همه هستش. بخش Rivals برای همه هستش. پرستیژ تیکت برای همه هستش. چیزی که فقط مخصوص سیزنپسه، ۲تا ماشین و مُد Chase Squadعه. باقی ماشینای سیزنپس هم با یک هفته تاخیر در دسترس همه خواهند بود برای خرید.
احتمال زیاد اوایل ماه نوامبر که آپدیت آفلاین و جزیره جدید و محتواهای دیگه رو اضافه میکنه .کی میاد سیزن دو بازی
کی میاد سیزن دو بازی
اوکی حتمافرقشون که خیلی زیاده. کلا بازی رو واست عوض میکنه. قطعا ارزش خرید داره. اگه میخوای طولانی مدت بازی کنی حتما با ورژن نسل ۹ ادامه بده. این بازی حالا حالاها ساپورت خواهد شد.
اوکی حتما
من یه مشکل دارم هر ماشینی میگیرم حتی ماشین های که خود بازی میده برای اونت سر پیچ باسن ماشین میچرخه و حالت دریفت میگیره نمیتونم رد کنم سرعت هم کم کنی بقیه عین بنز رد میشن و اصلا اونجوری نمیشن تنظیمات خاصی داره ؟
اوکی ممنونهمه ماشنیا اینطوری نیستن ولی خب در کل تنظیمات داره. تو بخش پرو ستینگ میتونی همه چیز ماشین رو تنظیم کنی. ولی خب پیچهایی که به قول معروف Hair Pinطور هستن قلق دارن. اگه با سرعت بری داخلشون معمولا ماشین دریفت میکشه. باید داخل پیچ بمونی و سعی کنی با استفاده از کنارههای پیچ، بدون اینکه سرعتت خیلی کم شه یا کنترل ماشین از دستت بره بپیچی.
در مورد مین استیج، وقتی تو بخش Activities اون بالا مین استیج رو انتخاب کنید، ۳تا صفحه جلوتونه. Revisit برای تکرار مسابقاتی که قبلا تموم کردین بهتون XP میده و لول آپ میشه. Competition وقتی سامیت و PvP بازی کنید لول آپ میشه و در نهایت Exploration که با تموم کردن چلنجهای هر پلیلیست یا عکاسی و پیدا کردن جعبهها لول آپ میشه. هر کدوم ازینا که لول ۴ بشه، ازون به بعد هر XP که بگیرید وارد اون کادر پایینی میشه که شبیه به بتلپسه. اون به لول ۳ که برسه میتونید ماشینش رو بگیرید. تو همین صفحهی مین استیج یه گزینه هم هست به اسم Challenges که هفتگی ریفرش میشن و پول و XP خیلی خوبی میدن و تموم کردنشون هم خیلی راحته.
یه جورایی هم بله هم خیراوکی ممنون
الان برای بدست آوردن مثلاً جایزه اون ماشین نیاز به گیمپس و آنلاین بازی کردن هست یا بدون اون میشه ؟
اوکی ممنون
الان برای بدست آوردن مثلاً جایزه اون ماشین نیاز به گیمپس و آنلاین بازی کردن هست یا بدون اون میشه ؟
یه جورایی هم بله هم خیر
چون بخش competition باید لول ۴ بشه و برا لول ۴ کردن هم باید آنلاین مسابقه بدی تا زود تر پر بشه، اگه بدون آنلاین بازی کردن بخوای لول ۴ کنی یکم طول میکشه،
حالا اگه جواب درست نبود نوید جان میتونه. بهتر توضیح بده
ممنون نوید اطلاعات خوبی دادینه اون ماشین رو میتونی فقط با لول ۴ کردن یکی ازون ۳تا هم به دست بیاری اما به طور کلی بعد از اضافه شدن چلنجهای هفتگی، هر ۳ بخش رو میتونی همون هفتهی اول از سیزن جدید لول ۴ کنی چون خیلی XP به دست میارین. اما به طور خاص لول ۴ کردن بخش Competition نیاز با پلاس با گیمپس نداره. میتونید فقط مسابقات سامیت رو مُدام تکرار کنید تا در نهایت به لول ۴ برسه.
ضمن اینکه امین جان رکورد سامیتت خیلی خووبه با اینکه مدت زمان زیادی نیست بازی رو شروع کردی. تا نزدیکای ۹۰۰ک اومدی که خیلی خووبه
پس نوید یکی رو لول ۴ کنیم ، اگه تو اون دسته امتیاز بگیریم به زرده اضافه میشه دیگهنه اون ماشین رو میتونی فقط با لول ۴ کردن یکی ازون ۳تا هم به دست بیاری اما به طور کلی بعد از اضافه شدن چلنجهای هفتگی، هر ۳ بخش رو میتونی همون هفتهی اول از سیزن جدید لول ۴ کنی چون خیلی XP به دست میارین. اما به طور خاص لول ۴ کردن بخش Competition نیاز با پلاس با گیمپس نداره. میتونید فقط مسابقات سامیت رو مُدام تکرار کنید تا در نهایت به لول ۴ برسه.
ضمن اینکه امین جان رکورد سامیتت خیلی خووبه با اینکه مدت زمان زیادی نیست بازی رو شروع کردی. تا نزدیکای ۹۰۰ک اومدی که خیلی خووبه