ممنون نویددرود.
۱. یه وقتایی پیش میاد که نشون نده اما همیشگی نیست.
۲. میتونی بعدا پلیلیستایی که تموم کردی رو با ماشنیای خودت بازی کنی.
ممنون نوید
بیشتر به خاطر تعریف های تو گرفتم بازی رو. و منی که unbound رو تموم کردم، میتونم بگم این تو همه ی زمینه ها. خیلی بهتره، مخصوصا گیمپلی. من فورزا هم بازی میکنم و باید بگم پا به پای فورزا میره جلو
خواستم تشکر کنم ازت
یه سوال
چرا مود Demolition Royale چیزی پیدا نمیکنه، کار خاصی باید بکنم یا کلا همینطوره demolition,
ولی گرند ریس راحت جوین میشه
بهت داره میگه اون اطراف یه دراپ باکس هست ، سمتش بری سیگنال قویتر میشه تا پیداش کنی.من چون تازه بازی رو شروع کردم main stage برام قفله هنوز . دارم پلی لیستها رو انجام میدم .
فقط اینکه وقتی تو جاده دارم میرم بعضی وقتها یه چیزی مث ثانیه شمار صداش میاد و نقشه تکون میخوره . قضیه ش چیه ؟
من چون تازه بازی رو شروع کردم main stage برام قفله هنوز . دارم پلی لیستها رو انجام میدم .
فقط اینکه وقتی تو جاده دارم میرم بعضی وقتها یه چیزی مث ثانیه شمار صداش میاد و نقشه تکون میخوره . قضیه ش چیه ؟
منم مثل تو تازه شروع کردم. امیدوارم لذت ببرید از بازیمن چون تازه بازی رو شروع کردم main stage برام قفله هنوز . دارم پلی لیستها رو انجام میدم .
درود بر دوستان
چند سوال دارم:
بازی مثل گرن توریسمو اتصال دائم به اینترنت باید داشته باشه؟
بازی تروفی انلاین داره؟اگر داره میشه راحت انلاین بازی کرد؟سر ی تروفی انلاین gt7 بد اذیت شدم و مجبور شدم پینگ هینت بگیرم
از نظر محتوا و تعداد ماشین در چه حد هست؟مثل آن بند که برهوت نیست؟
و در آخر چرا متای بازی پایینه؟
ps5 هفتاد و شش هستدرود بر شما.
آره ولی قراره آپدیت بدن که بشه آفلاین هم بازی کرد.
تروفی آنلاین داره که آسونن و مشکلی هم نداره سروراش. با dns کار راه میفته.
فعلا حدود ۷۲۰تا ماشین داره که بیشتر خواهد شد به صورت مداوم. محتوای بازی هم خیلی زیاده و بیشترم خواهد شد در تاریخ ۶نوامبر با اضافه شدن جزیرهی جدید و چیزای دیگه.
متاش هم پایینه چون بازی مال یوبیسافته. متاش چنده راستی؟ ندیدم اصن
سلام مهدیدرود بر دوستان
چند سوال دارم:
بازی مثل گرن توریسمو اتصال دائم به اینترنت باید داشته باشه؟
بازی تروفی انلاین داره؟اگر داره میشه راحت انلاین بازی کرد؟سر ی تروفی انلاین gt7 بد اذیت شدم و مجبور شدم پینگ هینت بگیرم
از نظر محتوا و تعداد ماشین در چه حد هست؟مثل آن بند که برهوت نیست؟
و در آخر چرا متای بازی پایینه؟
متاش باید بالای ۹۰ میبودps5 هفتاد و شش هست
سلام نوید داداش با چه dnsی میری بازیدرود بر شما.
آره ولی قراره آپدیت بدن که بشه آفلاین هم بازی کرد.
تروفی آنلاین داره که آسونن و مشکلی هم نداره سروراش. با dns کار راه میفته.
فعلا حدود ۷۲۰تا ماشین داره که بیشتر خواهد شد به صورت مداوم. محتوای بازی هم خیلی زیاده و بیشترم خواهد شد در تاریخ ۶نوامبر با اضافه شدن جزیرهی جدید و چیزای دیگه.
متاش هم پایینه چون بازی مال یوبیسافته. متاش چنده راستی؟ ندیدم اصن
سلام نوید داداش با چه dnsی میری بازی
من ۱۱۱۱ رو میزنم هیچ مشکلی تو بازی ندارم، خیلی راحت هم وصل میشه به سرور و همه چیز درست کار میکنه، رکورد دوستان میاد، و.....
فقط مشکلم از روز اول Demolition Royale هست که نتونستم بازی کنم، کلا پیدا نمیکنه این مود رو
خواستم بدونم با چه دی آن اسی برم تا تو بهترین شرایط باشه
نت هم ،( همراه اول، ایرانسل، مخابرات) دارم
فقط به عشق خودت نشستم یه خورده ش رو رفتم !View attachment 350683
آقا بشینید تلاش کنید این عروسکو بگیرید از مین استیج این ماه. ۹ روز دیگه وقته. البته نگیریدش چند ماه دیگه توی مین استیج لگسی میتونید بگیریدش اما خب هر چه زودتر بهتر خعلی خوشگله لعنتی. من ونیتیهای مناسبشم داشتم مثل لاستیک دور سبز و اسموک سبز اصن یه چیزی عجیبی شده. خلاصه که بشتابید.