Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

درود.

۱. یه وقتایی پیش میاد که نشون نده اما همیشگی نیست.
۲. میتونی بعدا پلی‌لیستایی که تموم کردی رو با ماشنیای خودت بازی کنی.
ممنون نوید
بیشتر به خاطر تعریف های تو گرفتم بازی رو. و منی که unbound رو تموم کردم، میتونم بگم این تو همه ی زمینه ها. خیلی بهتره، مخصوصا گیمپلی. من فورزا هم بازی میکنم و باید بگم پا به پای فورزا میره جلو
خواستم تشکر کنم ازت
یه سوال
چرا مود Demolition Royale چیزی پیدا نمیکنه، کار خاصی باید بکنم یا کلا همینطوره demolition,
ولی گرند ریس راحت جوین میشه

ممنون نوید
بیشتر به خاطر تعریف های تو گرفتم بازی رو. و منی که unbound رو تموم کردم، میتونم بگم این تو همه ی زمینه ها. خیلی بهتره، مخصوصا گیمپلی. من فورزا هم بازی میکنم و باید بگم پا به پای فورزا میره جلو
خواستم تشکر کنم ازت
یه سوال
چرا مود Demolition Royale چیزی پیدا نمیکنه، کار خاصی باید بکنم یا کلا همینطوره demolition,
ولی گرند ریس راحت جوین میشه

کار خوبی کردی واقعا چون ارزشش رو داره. آف خیلی خوبی هم خورده بود. مبارک باشه خلاصه.
در مورد پیدا کردن مچ اتفاقا چند روز پیش من دقیقا برعکس بودم. گرندریس پیدا نمیکرد ولی دمولیشن رو سریع میرفت داخل اما یکی دو روز گذشت اوکی شد و جفتشون رو پیدا کرد. نمیدونم داستانش چیه ولی چیز مهمی نی. بازم تست کن ببین چی میشه.

IMG_20240922_164617_343.jpg

آقا بشینید تلاش کنید این عروسکو بگیرید از مین استیج این ماه. ۹ روز دیگه وقته. البته نگیریدش چند ماه دیگه توی مین استیج لگسی میتونید بگیریدش اما خب هر چه زودتر بهتر :D خعلی خوشگله لعنتی. من ونیتی‌های مناسبشم داشتم مثل لاستیک دور سبز و اسموک سبز اصن یه چیزی عجیبی شده. خلاصه که بشتابید.

من چون تازه بازی رو شروع کردم main stage برام قفله هنوز . دارم پلی لیستها رو انجام میدم .
فقط اینکه وقتی تو جاده دارم میرم بعضی وقتها یه چیزی مث ثانیه شمار صداش میاد و نقشه تکون میخوره . قضیه ش چیه ؟

من چون تازه بازی رو شروع کردم main stage برام قفله هنوز . دارم پلی لیستها رو انجام میدم .
فقط اینکه وقتی تو جاده دارم میرم بعضی وقتها یه چیزی مث ثانیه شمار صداش میاد و نقشه تکون میخوره . قضیه ش چیه ؟
بهت داره میگه اون اطراف یه دراپ باکس هست ، سمتش بری سیگنال قویتر میشه تا پیداش کنی.

عجله‌ای نیست اصلا. هیچی تو این بازی میس نمیشه و بعدا میتونی بگیریشون. حتی با اضافه شدن پرستیژ تیکت میتونی ماشینای انحصاری سامیت رو هم بخری البته هنو نمیدونیم چقدر باید فارم کنی برای به دست آوردنشون. اما در کل این چیزیه که در مورد موتورفست دوست دارم. یه عده فشاری شدن که چرا وقتی توی سامیت پلاتینیوم شدیم و ماشیناشو گرفتیم، حالا بقیه میتونن با تیکت به دستشون بیارن. انگار که تو زندگی واقعی میخوان ماشینشونو بگیرن بدن بقیه :D در کل میخوام بگم که نگران نباش بعدا میتونی همه ماشنیارو داشته باشی.
مورد دوم رو هم که ماکان گفت. اون جعبه‌ها هم بهت پارت میدن برای ماشینی که داخلش هستی هم پول و xp. حتما برو دنبالشون. پلی‌لیستارو که تموم کردی دیگه میتونی بیفتی دنبال جمع کردن ست‌های مختلف.

منم مثل تو تازه شروع کردم. امیدوارم لذت ببرید از بازی
راستی ببین میتونی به مود Demolition Royale وصل بشی و بازی کنی، برا من که سه روزه که شروع کردم نمیاره کلا

• Like
Reactions: Seventy One
درود بر دوستان
چند سوال دارم:
بازی مثل گرن توریسمو اتصال دائم به اینترنت باید داشته باشه؟
بازی تروفی انلاین داره؟اگر داره میشه راحت انلاین بازی کرد؟سر ی تروفی انلاین gt7 بد اذیت شدم و مجبور شدم پینگ هینت بگیرم
از نظر محتوا و تعداد ماشین در چه حد هست؟مثل آن بند که برهوت نیست؟
و در آخر چرا متای بازی پایینه؟

• Like
Reactions: Arios 22
درود بر دوستان
چند سوال دارم:
بازی تروفی انلاین داره؟اگر داره میشه راحت انلاین بازی کرد؟سر ی تروفی انلاین gt7 بد اذیت شدم و مجبور شدم پینگ هینت بگیرم

درود بر شما.
آره ولی قراره آپدیت بدن که بشه آفلاین هم بازی کرد.
تروفی آنلاین داره که آسونن و مشکلی هم نداره سروراش. با dns کار راه میفته.
فعلا حدود ۷۲۰تا ماشین داره که بیشتر خواهد شد به صورت مداوم. محتوای بازی هم خیلی زیاده و بیشترم خواهد شد در تاریخ ۶نوامبر با اضافه شدن جزیره‌ی جدید و چیزای دیگه.
متاش هم پایینه چون بازی مال یوبیسافته. متاش چنده راستی؟ ندیدم اصن :D

درود بر شما.
فعلا حدود ۷۲۰تا ماشین داره که بیشتر خواهد شد به صورت مداوم. محتوای بازی هم خیلی زیاده و بیشترم خواهد شد در تاریخ ۶نوامبر با اضافه شدن جزیره‌ی جدید و چیزای دیگه.
ps5 هفتاد و شش هست

• Like
Reactions: NaViiDii
درود بر دوستان
چند سوال دارم:
سلام مهدی
من دارمش ( تازه گرفتم) ، منی که فورزا همه ی نسخه های رو بازی کردم . میتونم بگم این بازی خارق‌العاده هست. واقعا پا به پای فورزا هورایزن ۵ می‌ره و تو بعضی چیزا سر تر از فورزاست.
تنوع پلی لیست ها و مسابقاتی عالی، امروز داشتم پلی لیست هالیوود اکشن رو میرفتم عالی بود،
ماشالا نوید یه رکورد های داره که نمی‌دونم چطوری زده،

ps5 هفتاد و شش هست
متاش باید بالای ۹۰ می‌بود
شاید اون اوایل مشکل داشت که کم گرفته
سرورهاش هم که عالیه، الان حدود ۳۰ ساعت بازی کردم ، یک بار هم دیسکانکت نشده

درود بر شما.
سلام نوید داداش با چه dnsی میری بازی
من ۱۱۱۱ رو میزنم هیچ مشکلی تو بازی ندارم، خیلی راحت هم وصل میشه به سرور و همه چیز درست کار میکنه، رکورد دوستان میاد، و.....

فقط مشکلم از روز اول Demolition Royale هست که نتونستم بازی کنم، کلا پیدا نمیکنه این مود رو
خواستم بدونم با چه دی آن اسی برم تا تو بهترین شرایط باشه
نت هم ،( همراه اول، ایرانسل، مخابرات) دارم

• Like
Reactions: Seventy One
سلام نوید داداش با چه dnsی میری بازی
من ۱۱۱۱ رو میزنم هیچ مشکلی تو بازی ندارم، خیلی راحت هم وصل میشه به سرور و همه چیز درست کار میکنه، رکورد دوستان میاد، و.....

فقط مشکلم از روز اول Demolition Royale هست که نتونستم بازی کنم، کلا پیدا نمیکنه این مود رو
خواستم بدونم با چه دی آن اسی برم تا تو بهترین شرایط باشه
نت هم ،( همراه اول، ایرانسل، مخابرات) دارم

درود امین جان. من مبین‌نت دارم و با یاندیکس بازی میکنم و مشکلی نیست.

۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد.

photo_2023-07-27_15-11-53.jpg

اینارم میتونی تست کنی. گوگل و ۴.۲.۲.۴ ۴.۴.۴.۴ هم هست.

View attachment 350683

آقا بشینید تلاش کنید این عروسکو بگیرید از مین استیج این ماه. ۹ روز دیگه وقته. البته نگیریدش چند ماه دیگه توی مین استیج لگسی میتونید بگیریدش اما خب هر چه زودتر بهتر :D خعلی خوشگله لعنتی. من ونیتی‌های مناسبشم داشتم مثل لاستیک دور سبز و اسموک سبز اصن یه چیزی عجیبی شده. خلاصه که بشتابید.
فقط به عشق خودت نشستم یه خورده ش رو رفتم !
اون باگی که باهاش مجبورمون میکنه میریم فقط واسه منه یا جایگزین داره؟ اکثر ریس ها هست که با تعدادی ون گوگولی مسابقه میدیم ، یه باگی هست به زور میگه باید با اون فقط پلی بدم!
(پلی لیست سمت چپ از بین ۳ تا که یکیش رو تموم میکنیم تازه پایینی که مرحله سوم این پورش رو میده باز میشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or