دقیقا ، چیه این آنلاین بودن فقط دردسره.ایول! دمشون گرم! من گوشیم رو وصل میکردم ،خسته شده بودم وسط رِیس حالا چه با AI چه آنلاین گوشیم زنگ بخوره و قطع بشه
در مورد محتوا هم خوب کاری کردن اصل محتوا رو رایگان کردن، حلالشون واقعا!
یه چیزی هست به اسم volte اونو فعال کنی سر تماس اینترنت قطع نمیشه دیگهایول! دمشون گرم! من گوشیم رو وصل میکردم ،خسته شده بودم وسط رِیس حالا چه با AI چه آنلاین گوشیم زنگ بخوره و قطع بشه
در مورد محتوا هم خوب کاری کردن اصل محتوا رو رایگان کردن، حلالشون واقعا!
آلتیمیت رو نخر چون چیز خاصی نداره.من بازی رو استاندارد خریدم الان تو تخفیف باید چیزی بخرم واسه محتوای جدید؟
این اسکواد چیس چند دلاره؟ تو سیزن پس نیست؟
قیمت التیمیت ادیشن الان ۲۹ دلاره
سیزن پس جدا بخرم باید ۲۰ دلار پیاده شم
Fucking pain
البته همچین خیلی خوبم فریم نمیداد که بخوایم بالای 100 فریم بازی کنیم (مگه 1080 بازی کرد)بازی روی PC 60 فریم لاکه! بدجوری خورد توی ذوقم. واقعا درک نمیکنم همچین تصمیمی رو برای یه بازی ریسینگ اونم توی سال ۲۰۲۴. بابا ۶۰ فریم استاندارد ده سال پیش بوده. الان فورتزا هورایزن ۵ با یه سیستم معمولی راحت بالای ۱۰۰ فریم رو میده.
آره این دیگه امضای سری شده و واقعا نمیشه کاریش کرد.بازی روی PC 60 فریم لاکه! بدجوری خورد توی ذوقم. واقعا درک نمیکنم همچین تصمیمی رو برای یه بازی ریسینگ اونم توی سال ۲۰۲۴. بابا ۶۰ فریم استاندارد ده سال پیش بوده. الان فورتزا هورایزن ۵ با یه سیستم معمولی راحت بالای ۱۰۰ فریم رو میده.
برای همه رایگان منتشر میشه.ولی خیلی خوبه بازی که 1 سال از ریلیزش گذشته رو 84 درصد تخفیف بزنی کاش بقیه هم یاد میگرفتن
الان روی استیم 10 11 دلاره با آپدیتای خوبی هم که در راهه ارزش خریدش خیلی بالا میره، مثل اینکه اون جزیره جدیدم رایگانه؟!
احتمالا با همون آپدیت اصلی ماه بعد میاد.این آپدیت آفلاین رو کی میده پس