Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

ایول! دمشون گرم! من گوشیم‌ رو وصل میکردم ،خسته شده بودم وسط رِیس حالا چه با AI چه آنلاین گوشیم زنگ بخوره و قطع بشه🙄
در مورد محتوا هم خوب کاری کردن اصل محتوا رو رایگان کردن، حلالشون واقعا!

ایول! دمشون گرم! من گوشیم‌ رو وصل میکردم ،خسته شده بودم وسط رِیس حالا چه با AI چه آنلاین گوشیم زنگ بخوره و قطع بشه🙄
دقیقا ، چیه این آنلاین بودن فقط دردسره.
اگه این سنگی که خورده تو سر ivory باید تو سر Kylotonn هم بخوره که از خر شیطون پایین بیاد و برای TDU SC پچ آفلاین بده عالی میشه.

• Like
Reactions: AM!R and NaViiDii
یه چیزی هست به اسم volte اونو فعال کنی سر تماس اینترنت قطع نمیشه دیگه

• Like
Reactions: AM!R
من بازی رو استاندارد خریدم الان تو تخفیف باید چیزی بخرم واسه محتوای جدید؟
این اسکواد چیس چند دلاره؟ تو سیزن پس نیست؟
قیمت التیمیت ادیشن الان ۲۹ دلاره :((
سیزن پس جدا بخرم باید ۲۰ دلار پیاده شم
Fucking pain

حالا اگه گذاشتید آسوده زندگیمونو بکنیم! :دی
روی فایو بازیو دارم ولی به شدت دارید وسوسم می‌کنید روی استیم هم بازیو بگیرم :دی خداروشکر قابلیت انتقال سیو وجود داره به خاطر یوپلی.

من بازی رو استاندارد خریدم الان تو تخفیف باید چیزی بخرم واسه محتوای جدید؟
این اسکواد چیس چند دلاره؟ تو سیزن پس نیست؟
قیمت التیمیت ادیشن الان ۲۹ دلاره :((
سیزن پس جدا بخرم باید ۲۰ دلار پیاده شم
Fucking pain
آلتیمیت رو نخر چون چیز خاصی نداره.
برای محتوای فعلی بهترین پک Gold Edition که همه چی رو داره.
ولی محتوای جدید برای Year 2 میاد که هنوز نزاشته برای فروش و در دسترس نیست.
میخوای صبر کن ببین اگه Year 2 رو بخری محتواهای اون چی میتونه باشه و اینکه شامل Year 1 میشه یا نه.

البته واقعا نیاز به خرید نیست نهایتا فکر کنم یکی دوتا ماشین باشه که نشه با پول داخل بازی خرید و با DLC از دسترس خارج کرده باشن.

دیلاکس ادیشن جدید که شامل Year 2 میشه بزودی میاد روی استور.
Screenshot 2024-09-11 110648.jpg

چه آف های سنگینی خورده!
نسخه گلد ۴۰
نسخه آلتیمیت ۳۶
نسخه معمولی بازی فقط ۲۱ دلار :دی
رسما رفته به جنگ تست درایو! با اون وضع لانچ بد تست درایو و مشکلات سرورش حتی واسه پلیرهای خارجی ، پرفورمنس بد روی همه پلتفرم ها بدتر از همه کنسول ها ، کاملا مشخصه جنگ رو شروع نشده راحت موتوفست میبَره!

بازی روی PC 60 فریم لاکه! بدجوری خورد توی ذوقم. واقعا درک نمی‌کنم همچین تصمیمی رو برای یه بازی ریسینگ اونم توی سال ۲۰۲۴. بابا ۶۰ فریم استاندارد ده سال پیش بوده. الان فورتزا هورایزن ۵ با یه سیستم معمولی راحت بالای ۱۰۰ فریم رو میده.

بازی روی PC 60 فریم لاکه! بدجوری خورد توی ذوقم. واقعا درک نمی‌کنم همچین تصمیمی رو برای یه بازی ریسینگ اونم توی سال ۲۰۲۴. بابا ۶۰ فریم استاندارد ده سال پیش بوده. الان فورتزا هورایزن ۵ با یه سیستم معمولی راحت بالای ۱۰۰ فریم رو میده.
البته همچین خیلی خوبم فریم نمیداد که بخوایم بالای 100 فریم بازی کنیم (مگه 1080 بازی کرد)
با 4080 روی 4K شاید میشد 80 90 فریم گرفت
من قبلا که بازی میکردم یادمه DLSS و فریم جنریشنم نداشت

54554.jpg

ولی خیلی خوبه بازی که 1 سال از ریلیزش گذشته رو 70 درصد تخفیف بزنی :)) کاش بقیه هم یاد میگرفتن
الان روی ریجن های ارزون استیم 10 11 دلاره با آپدیتای خوبی هم که در راهه ارزش خریدش خیلی بالا میره، مثل اینکه اون جزیره جدیدم رایگانه؟!

آخرین ویرایش:
آره این دیگه امضای سری شده و واقعا نمیشه کاریش کرد.
باید باهاش کنار بیای.

البته دلیل داره چون این بازیهای آرکید فریم رو بر اساس فیزیک بازی مینویسن و با هم رابطه مستقیم دارن.
فریم رو آنلاک که میکنی بازی هم به نسبت سریع میشه و روی تایمهایی که میزنی تو بخش آنلاین تاثیر داره.
حتی ویژگیهای بازی مثل UI و ... هم میتونن تحت تاثیر قرار بگیرن.
این مشکلیه که تو هورایزن 5 هم حتی هست و ملت به عنوان چیت ازش استفاده میکنن.
برای همین تو فورتزا موتوراسپورت هم روی PC فریم لاک گذاشتن.

حالا چرا فیزیک بر اساس 60 فریم تو بازیهای ریسینگ آرکید/سیم کید نوشته میشه دلیلش اینه که پردازش کمتری میخواد و سیستم زیر بار کمتری میره.
تجربه یکنواخت تری رو میتونن برای همه پلیره با هر قدرت پردازشی فراهم کنن و خب مخصوصا چون با کنسول پلیرها میشه کراس پلی کرد.
این مورد رو برای ریسینگهای اختصاصی PC مثلا نمیبینیم.
ولی خیلی خوبه بازی که 1 سال از ریلیزش گذشته رو 84 درصد تخفیف بزنی :)) کاش بقیه هم یاد میگرفتن
الان روی استیم 10 11 دلاره با آپدیتای خوبی هم که در راهه ارزش خریدش خیلی بالا میره، مثل اینکه اون جزیره جدیدم رایگانه؟!
برای همه رایگان منتشر میشه.
من خیلی منتظر پلیسم \m/

یوبی کلا دست به آفش خیلی خووبه. کرو ۲ رو که کرد یک دلار و قبلش هم اعلام کرد با آپدیتی که میدیم میتونید آفلاین هم بازیش کنید. تعداد پلیراشم بیشتر شدن. موتورفست هم که توی استور PSN دیدم نسخه التیمیتش شده ۳۰دلار که واقعا عالیه واسه اونایی که بخوان تازه شروع کنن. همون شروع کار ۲۵تا ماشینم دارن و راحتر میتونن داخل بازی پول جمع کنن. حقیقتش چیزی که شاید از خود جزیره‌ی جدید واسه خیلیا جذابتر باشه، اون پُلی هست که دوتا جزیره رو بهم وصل میکنه. خیلی خووبه. علاوه بر اینکه یه مسیر مستقیم و طولانیه، یه حالت جالبی هم داره که دوتا بخش پُل دور هم پیچ میخورن :D این بخش Rivals و پرستیژ تیکت هم عالیه خصوصا پرستیژ که بالاخره دلیل بیشتری میده برای بازی کردن کاستوم مُد. سیزن‌پس سال دوم هم بیارن ببینیم قیمتش چطوریاس. کاش اسکواد چیس رو جدا میفروختن. ماشنیارو میشه خرید با پول خود بازی غیر از دوتاشون که انحصاری سیزن‌پسن.

دوستان میشه لطفا توضیح بدید فرق نسخه عادی با التیمیت چیه ؟؟ الان تو استور اکس باکس تخفیف خورده میخوام بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or