چقدر با این پلی لیست جدیده حال کردم
سه چهارتا مسابقه آخریش رو نرفتم وقت نکردم ولی توی همون چندتای اول اون رِیسِ که جیپ تو جنگل بود لامصب چقدر خفن بود! رسما انگار بنچمارک گرافیکیه! چقدر جزئیات تِرَک بالا بود.
اون یکی که موتور کراس پرشی نمیدونم هرچی هست اسمش، مسیرش همش رمپ رو هم خیلی خوشم اومد ، کلا از پتانسیل این موتور ها کم استفاده شده.
نوید برو رکورد هامرو بزن
همچنان حال میده بازی و برا من که زود خسته میشم و میزارم کنار بازی ریسینگ رو عجیبه واقعا
اما یه مدتی وقت نمیکنم زیاد بازی کنم، به نظرتون تو تایم کمی که دارم برای این بازی الان مین استیجارو برم یا پلی لیستا یا چلنجای هفتگی ؟ کدومو الویت بزارم
پ.ن : تو این نت بره داشتم یه مرحله رو مخ و سخت با هواپیما میرفتم بعد از ۱۰ بار تلاش داشت به رکورد مورد نظر میرسید از سرور خارج شد هرکار هم کردم وصل نشد . نفهمیدم دیگه جایزرو داد یا باید از اول برم
کاشکی میتونستی عوض ش کنی ، بازی روی فایو پرفورمنس عالی ای داره واقعا عشق میکنم باهاش ، واقعا جای خالی هورایزن رو برام پر کرد.از شانس بد اکانت بازیم نسل ۸ هست و نسل ۹ نیست
نمیدونم چرا نسل ۸ بازی اینقدر فریمش بده
با اینکه فورزا هورایزن ۵ دارم ولی اگر طراح مراحل این بازی رو فورزا داشت واقعا چی میشد
خیلی قشنگ ترکیب کردن با فورزا
سلام
این بازی رایگان هست یا 5 ساعت اولش رایگان هست؟؟؟
یه اکانت ps5 اکسترا گرفتم که تو لیستش هست ... می خوام بدونم دانلود کنم یا نه؟؟؟
راستی کنار اسمش نوشته TRIAL ولی حدود 50 گیگ ددانلود می کنه !!!!
سلام. بازی دو نفره افلاین split screen هم داره؟ برای دو نفره افلاین سرگرم کنندست؟
سلام وقتتون بخیر بازی الان ارزش خرید داره؟ نسخه جدیدترش حالا حالا ها نمی اد؟ گرن توریسمو رو بفروشم اینو بگیرم؟
اگر روی فایو و یه تیوی خیلی خوب پلی بدی قطعا ارزش داره ، ولی نسخه PS4 اصلا پيشنهاد نمیشه ، بازی از لحاظ محتوا بسیار راضیت میکنه ، کلی ایونت جذاب داره ، از لحاظ بصری و تنوع ماشین و گیم پلی هم خیلی خفنه.سلام وقتتون بخیر بازی الان ارزش خرید داره؟ نسخه جدیدترش حالا حالا ها نمی اد؟ گرن توریسمو رو بفروشم اینو بگیرم؟
ممنونم مرسی لطف کردید فورزا هورایزن بازی کردم ولی محیطش شهرس جالب نبود برام خسته شدمدرود. ارزش خرید قطعا داره اگه ریسینگ جهانباز دوس داشته باشی و گزینهای بهتری هم روی PS5 وجود نداره. نسخه جدیدشم نه فعلا قرار نیست بیاد. بازی تازه یکساله شده و احتمال زیاد تا آخر نسل هم ساپورت بشه. تا ۲ماه دیگم قراره جزیرهی جدید به بازی اضافه بشه. محتوای خیلی زیادی در کل و دهها ساعت میتونه به راحتی سرگرمت کنه.
خیلی ممنونم مرسی بله ps5 منظورم بوداگر روی فایو و یه تیوی خیلی خوب پلی بدی قطعا ارزش داره ، ولی نسخه PS4 اصلا پيشنهاد نمیشه ، بازی از لحاظ محتوا بسیار راضیت میکنه ، کلی ایونت جذاب داره ، از لحاظ بصری و تنوع ماشین و گیم پلی هم خیلی خفنه.
فقط یه سری اینترنت ها کانکت به بازی نمیشه چون نیاز به اتصال دائم داره . من خودم با همراه اول میرم.
اینم دوتا شات جدید.
View attachment 348260
View attachment 348258