Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

چقدر با این پلی لیست جدیده حال کردم 😍
سه چهارتا مسابقه آخریش رو نرفتم وقت نکردم ولی توی همون چندتای اول اون رِیسِ که جیپ تو جنگل بود لامصب چقدر خفن بود! رسما انگار بنچمارک گرافیکیه! چقدر جزئیات تِرَک بالا بود.
اون یکی که موتور کراس پرشی نمیدونم هرچی هست اسمش، مسیرش همش رمپ رو هم خیلی خوشم‌ اومد ، کلا از پتانسیل این موتور ها کم استفاده شده.
نوید برو رکورد هام‌رو بزن 😅

چقدر با این پلی لیست جدیده حال کردم 😍
سه چهارتا مسابقه آخریش رو نرفتم وقت نکردم ولی توی همون چندتای اول اون رِیسِ که جیپ تو جنگل بود لامصب چقدر خفن بود! رسما انگار بنچمارک گرافیکیه! چقدر جزئیات تِرَک بالا بود.
اون یکی که موتور کراس پرشی نمیدونم هرچی هست اسمش، مسیرش همش رمپ رو هم خیلی خوشم‌ اومد ، کلا از پتانسیل این موتور ها کم استفاده شده.
نوید برو رکورد هام‌رو بزن 😅

هنو نرفتم پلی‌لیست رو ولی تعریفشو خیلی شنیدم و قابل پیشبینی هم بود. ولی سامیت این هفته چقدر خووبه. برعکس هفته پیش که یه مشت ریس طولانی و خسته کننده بود اما این یکی عالی بود. لگسی جدیدم که اومده. برید که ماشینشو بگیرید اگر قبلا از دست دادینش. چلنجای هفتگی هم فراموش نشه :D

• Love
  • Like
Reactions: Arash.RG and AM!R
همچنان حال میده بازی و برا من که زود خسته میشم و میزارم کنار بازی ریسینگ رو عجیبه واقعا :D

اما یه مدتی وقت نمیکنم زیاد بازی کنم، به نظرتون تو تایم کمی که دارم برای این بازی الان مین استیجارو برم یا پلی لیستا یا چلنجای هفتگی ؟ کدومو الویت بزارم

پ.ن : 💩 تو این نت بره داشتم یه مرحله رو مخ و سخت با هواپیما میرفتم بعد از ۱۰ بار تلاش داشت به رکورد مورد نظر میرسید از سرور خارج شد هرکار هم کردم وصل نشد . نفهمیدم دیگه جایزرو داد یا باید از اول برم :(

• Like
  • Sad
Reactions: AM!R and NaViiDii
همچنان حال میده بازی و برا من که زود خسته میشم و میزارم کنار بازی ریسینگ رو عجیبه واقعا :D

اما یه مدتی وقت نمیکنم زیاد بازی کنم، به نظرتون تو تایم کمی که دارم برای این بازی الان مین استیجارو برم یا پلی لیستا یا چلنجای هفتگی ؟ کدومو الویت بزارم

پ.ن : 💩 تو این نت بره داشتم یه مرحله رو مخ و سخت با هواپیما میرفتم بعد از ۱۰ بار تلاش داشت به رکورد مورد نظر میرسید از سرور خارج شد هرکار هم کردم وصل نشد . نفهمیدم دیگه جایزرو داد یا باید از اول برم :(

همون پلی‌لیستارو برو به همراه چلنجای هفتگی. سامیتم بازی کن در حدی که وارد رنکینگش بشیوو جایزه‌ی برنز یا سیلور رو بگیری.

دیشب پلی‌لیست جدید رو رفتم خیلی خوش گذشت. واقعا عالی طراحی کردن آف‌رودهای جدید رو‌. کاملا متفاوتن نسبت به اولی. دوتاشون خیلی وحشی بود. خصوصا اونی که داخل منطقه‌ی آتشفشانی هستش و از کوه میری بالا ازونورش میای پایین! کلا نمیشد ماشین رو کنترل کرد. چلنجاشم چک کردم هیچکدوم نیازی به گرند ریس و کرو ندارن و میشه تنهایی تمومشون کرد.

از شانس بد اکانت بازیم نسل ۸ هست و نسل ۹ نیست
نمی‌دونم چرا نسل ۸ بازی اینقدر فریمش بده
با اینکه فورزا هورایزن ۵ دارم ولی اگر طراح مراحل این بازی رو فورزا داشت واقعا چی میشد
خیلی قشنگ ترکیب کردن با فورزا

از شانس بد اکانت بازیم نسل ۸ هست و نسل ۹ نیست
نمی‌دونم چرا نسل ۸ بازی اینقدر فریمش بده
با اینکه فورزا هورایزن ۵ دارم ولی اگر طراح مراحل این بازی رو فورزا داشت واقعا چی میشد
خیلی قشنگ ترکیب کردن با فورزا
کاشکی میتونستی عوض ش کنی ، بازی روی فایو پرفورمنس عالی ای داره واقعا عشق میکنم باهاش ، واقعا جای خالی هورایزن رو برام پر‌ کرد.😍

• Like
Reactions: yar_66
سلام
این بازی رایگان هست یا 5 ساعت اولش رایگان هست؟؟؟
یه اکانت ps5 اکسترا گرفتم که تو لیستش هست ... می خوام بدونم دانلود کنم یا نه؟؟؟
راستی کنار اسمش نوشته TRIAL ولی حدود 50 گیگ ددانلود می کنه !!!!

سلام
این بازی رایگان هست یا 5 ساعت اولش رایگان هست؟؟؟
یه اکانت ps5 اکسترا گرفتم که تو لیستش هست ... می خوام بدونم دانلود کنم یا نه؟؟؟
راستی کنار اسمش نوشته TRIAL ولی حدود 50 گیگ ددانلود می کنه !!!!

درود. نسخه‌ی ترایل به شما اجازه میده چند ساعت بازی رو تجربه کنید که برای کرو موتورفست ۵ ساعته. توی این ۵ ساعت، تمام بازی در دسترس هستش و محدودیتی وجود نداره. وقتی هم تموم بشه دیگه امکان بازی نیست مگر اینکه بخرینش.

• Like
Reactions: ESIgamer
برای پنجمین بار رفتیم رو پودیوم ولی از کرکترم فقط سرش پیداس :D نمیدونم تا حالا توی گرند ریس با مانستر کار بازی کردین یا نه ولی عجیب خر تو خر میشه خصوصا اگه شروع مسابقه باشه. خیلی کلاس خنده‌داریه کلا.

IMG_20240830_002420_517.jpg

اینم خیلی صحنه جالبی شد و البته کاملا هم حساب شده بود :D

View attachment 1919e9f878f11-master_playlist.mp4

سلام وقتتون بخیر بازی الان ارزش خرید داره؟ نسخه جدیدترش حالا حالا ها نمی اد؟ گرن توریسمو رو بفروشم اینو بگیرم؟

آخرین ویرایش:
سلام وقتتون بخیر بازی الان ارزش خرید داره؟ نسخه جدیدترش حالا حالا ها نمی اد؟ گرن توریسمو رو بفروشم اینو بگیرم؟

درود. ارزش خرید قطعا داره اگه ریسینگ جهان‌باز دوس داشته باشی و گزینه‌ای بهتری هم روی PS5 وجود نداره. نسخه جدیدشم نه فعلا قرار نیست بیاد. بازی تازه یکساله شده و احتمال زیاد تا آخر نسل هم ساپورت بشه. تا ۲ماه دیگم قراره جزیره‌ی جدید به بازی اضافه بشه. محتوای خیلی زیادی در کل و ده‌ها ساعت میتونه به راحتی سرگرمت کنه.

اگر روی فایو و یه تیوی خیلی خوب پلی بدی قطعا ارزش داره ، ولی نسخه PS4 اصلا پيشنهاد نمیشه ، بازی از لحاظ محتوا بسیار راضیت میکنه ، کلی ایونت جذاب داره ، از لحاظ بصری و تنوع ماشین و گیم پلی هم خیلی خفنه.
فقط یه سری اینترنت ها کانکت به بازی نمیشه چون نیاز به اتصال دائم داره . من خودم با همراه اول میرم.
اینم دوتا شات جدید.
20240831_133103.jpg
20240831_132845.jpg

• Like
Reactions: NaViiDii
درود. ارزش خرید قطعا داره اگه ریسینگ جهان‌باز دوس داشته باشی و گزینه‌ای بهتری هم روی PS5 وجود نداره. نسخه جدیدشم نه فعلا قرار نیست بیاد. بازی تازه یکساله شده و احتمال زیاد تا آخر نسل هم ساپورت بشه. تا ۲ماه دیگم قراره جزیره‌ی جدید به بازی اضافه بشه. محتوای خیلی زیادی در کل و ده‌ها ساعت میتونه به راحتی سرگرمت کنه.
ممنونم مرسی لطف کردید فورزا هورایزن بازی کردم ولی محیطش شهرس جالب نبود برام خسته شدم

اگر روی فایو و یه تیوی خیلی خوب پلی بدی قطعا ارزش داره ، ولی نسخه PS4 اصلا پيشنهاد نمیشه ، بازی از لحاظ محتوا بسیار راضیت میکنه ، کلی ایونت جذاب داره ، از لحاظ بصری و تنوع ماشین و گیم پلی هم خیلی خفنه.
فقط یه سری اینترنت ها کانکت به بازی نمیشه چون نیاز به اتصال دائم داره . من خودم با همراه اول میرم.
اینم دوتا شات جدید.
View attachment 348260
View attachment 348258
خیلی ممنونم مرسی بله ps5 منظورم بود

• Like
Reactions: AM!R and NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or