Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

ممنونم مرسی لطف کردید فورزا هورایزن بازی کردم ولی محیطش شهرس جالب نبود برام خسته شدم

هاوایی رو که خیلی خوشگل دراوردن. تنوع جغرافیاییش بالاس. چندتا تریلر ببین از بازی. نمیدونم ورژن Trial در دسترس هست یا نه ولی اگه بود، میتونی اونم تست بزنی.

این گرند ریس از قبل شروع مسابقه تا پایانش پر از طنزه. اینجا قبل شروع بود. خل و چل بازی زیاد در میاریم تو این محیطی که همه جمعن. این دوست عزیز رفت اون بالا منم همینجوری رفتم پشتش پارک کردم. تا اومد دنده عقب بگیره منو بندازه پایین، یکی دیگه اومد زد بهش زارت افتاد پایین. یه بوق عروسیم واسش زدم صفا کنه :D به شکل احمقانه‌ای خنده‌دار و جالب شد تو همون لحظه. دیگه گفتم با شمام به اشتراک بذارم :D

View attachment 4_5965136483772797946.mp4

هفته دیگه هم به صورت رسمی و کامل از سال دوم رونمایی خواهد شد.

سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو هم مخابرات و همراه و ایرانسل هر دی ان سی میزنم نمیاره

سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو نه مخابرات میاره نه همراه و ایرانسل

آخرین ویرایش:
سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو هم مخابرات و همراه و ایرانسل هر دی ان سی میزنم نمیاره

من با دی ان اس رادار راحت وصل میشم، با بقیه یکم سخت تر. (فیبر مخابرات)
10,202,10,10
10,202,10,11

درود.

۹.۹.۹.۹
۱۴۹.۱۱۲.۱۱۲.۱۱۲

۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد

اینارو یه تست بزن.

• Like
Reactions: Destro
درود.

۹.۹.۹.۹
۱۴۹.۱۱۲.۱۱۲.۱۱۲

۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد

اینارو یه تست بزن.
باز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرد
من چون دیسک خریدم یه اپدیت ۲۰ گیگی داره ربطی ک به اون نداره میخاد دانلود کنم یا خیر

باز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرد
من چون دیسک خریدم یه اپدیت ۲۰ گیگی داره ربطی ک به اون نداره میخاد دانلود کنم یا خیر
چرا نباید یه بازی رو آپدیت کنی؟
برای من که روی PC بازی میکنم واقعا سوال عجیبیه.
بزن آپدیت بشه خب.

من نمیدونم پلتفرمی که پلی میدی چیه ولی وقتی آپدیت نباشه بازی ای که نیاز به اتصال دائم داره ، چرا باید وصل بشه ؟

دوست عزیز بدون ابدیت امکان ندارد وصل بشه

• Like
Reactions: Seventy One
خب از سال دوم رونمایی شد. مهمترین خبر اینکه کرو ۲ و موتورفست، آپدیتی دریافت میکنن که بشه آفلاین بازیشون کرد. البته تاریخ این آپدیت رو نگفتن ولی ای کاش واسه کرو ۱ هم اینکارو میکردن که اون داستانا درست نشه. جزیره‌ی جدید که از ۶ نوامبر در دسترس خواهد بودم خیلی خوب و زیباست. جنگل بَمبوش عالی بود. رانندگی توی جاده کنار اون درختا واقعا خوش میگذره :D لوکیشنای جدید و یونیک زیادی داشت نسبت به جزیره‌ی اصلی. اون اتوبانی که دو جزیره رو بهم وصل میکنه عالیه. پرستیژ تیکت به بازی اضافه میشه و با بازی کردن توی بخش کاستوم میتونین به دستش بیارید و ماشین‌های انحصاری که به عنوان جایزه از سامیت‌ها میشه گرفت رو، با اون تیکت‌ها خریداری کنین اگر توی خود سامیت از دستشون دادید. بخش Rivals به شما اجازه میده تا توی مپ دنبال یه سری تارگت خاص بگردید و باهاشون مسابقه بدید و با برنده شدن جایزه بگیرید. در نهایت بخش Squad Chase که پولی هستش و کسانی که گلد و التیمیت ادیشن دارن میتونن بازیش کنن و بقیه هم باید بخرنش. خیلی خوب دراوردنش به نظرم. پلی‌لیست جدیدم داره و البته هلی‌کوپتر هم با این مُد به بازی برمیگرده. در کل راضیم ازشون. از الان تا فردا هم میتونید وارد بازی بشید Lamborghini Urus رو به عنوان هریه دریافت کنین.

بهترین خبر ممکن برای این بازی همین پچ آفلاین بود. عالیه. این جزیره جدید پولیه تو سیزن پسه چجوریه ماجراش؟

همه چیز غیر از Squad Chase و ۲۰ عدد ماشین که توی سیزن‌پس هستن، مجانیه و همه میتونن استفاده کنن.

خب از سال دوم رونمایی شد. مهمترین خبر اینکه کرو ۲ و موتورفست، آپدیتی دریافت میکنن که بشه آفلاین بازیشون کرد. البته تاریخ این آپدیت رو نگفتن ولی ای کاش واسه کرو ۱ هم اینکارو میکردن که اون داستانا درست نشه. جزیره‌ی جدید که از ۶ نوامبر در دسترس خواهد بودم خیلی خوب و زیباست. جنگل بَمبوش عالی بود. رانندگی توی جاده کنار اون درختا واقعا خوش میگذره :D لوکیشنای جدید و یونیک زیادی داشت نسبت به جزیره‌ی اصلی. اون اتوبانی که دو جزیره رو بهم وصل میکنه عالیه. پرستیژ تیکت به بازی اضافه میشه و با بازی کردن توی بخش کاستوم میتونین به دستش بیارید و ماشین‌های انحصاری که به عنوان جایزه از سامیت‌ها میشه گرفت رو، با اون تیکت‌ها خریداری کنین اگر توی خود سامیت از دستشون دادید. بخش Rivals به شما اجازه میده تا توی مپ دنبال یه سری تارگت خاص بگردید و باهاشون مسابقه بدید و با برنده شدن جایزه بگیرید. در نهایت بخش Squad Chase که پولی هستش و کسانی که گلد و التیمیت ادیشن دارن میتونن بازیش کنن و بقیه هم باید بخرنش. خیلی خوب دراوردنش به نظرم. پلی‌لیست جدیدم داره و البته هلی‌کوپتر هم با این مُد به بازی برمیگرده. در کل راضیم ازشون. از الان تا فردا هم میتونید وارد بازی بشید Lamborghini Urus رو به عنوان هریه دریافت کنین.

دیگه خریدش اجباری شد.
Ivory رسما داره برای من میشه بهترین استودیوی ریسینگ آرکید ساز \m/

بازی روی استیم 70 درصد تخفیف خورده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or