ممنونم مرسی لطف کردید فورزا هورایزن بازی کردم ولی محیطش شهرس جالب نبود برام خسته شدم
بزرگواری کردید ممنونمهاوایی رو که خیلی خوشگل دراوردن. تنوع جغرافیاییش بالاس. چندتا تریلر ببین از بازی. نمیدونم ورژن Trial در دسترس هست یا نه ولی اگه بود، میتونی اونم تست بزنی.
من با دی ان اس رادار راحت وصل میشم، با بقیه یکم سخت تر. (فیبر مخابرات)سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو هم مخابرات و همراه و ایرانسل هر دی ان سی میزنم نمیاره
سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو نه مخابرات میاره نه همراه و ایرانسل
بازم نیاوردمن با دی ان اس رادار راحت وصل میشم، با بقیه یکم سخت تر. (فیبر مخابرات)
10,202,10,10
10,202,10,11
سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو هم مخابرات و همراه و ایرانسل هر دی ان سی میزنم نمیاره
سلام با چه دی ان اسی کانکت کنم بازیو نه مخابرات میاره نه همراه و ایرانسل
باز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرددرود.
۹.۹.۹.۹
۱۴۹.۱۱۲.۱۱۲.۱۱۲
۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد
اینارو یه تست بزن.
چرا نباید یه بازی رو آپدیت کنی؟باز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرد
من چون دیسک خریدم یه اپدیت ۲۰ گیگی داره ربطی ک به اون نداره میخاد دانلود کنم یا خیر
من نمیدونم پلتفرمی که پلی میدی چیه ولی وقتی آپدیت نباشه بازی ای که نیاز به اتصال دائم داره ، چرا باید وصل بشه ؟باز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرد
من چون دیسک خریدم یه اپدیت ۲۰ گیگی داره ربطی ک به اون نداره میخاد دانلود کنم یا خیر
دوست عزیز بدون ابدیت امکان ندارد وصل بشهباز هم نیاورد نه با مخابرات نه با خط تست سرعت هم زدم همشون اوکی بودن و ۳۳ مگ بود ولی باز کانکت نکرد
بهترین خبر ممکن برای این بازی همین پچ آفلاین بود. عالیه. این جزیره جدید پولیه تو سیزن پسه چجوریه ماجراش؟
دیگه خریدش اجباری شد.خب از سال دوم رونمایی شد. مهمترین خبر اینکه کرو ۲ و موتورفست، آپدیتی دریافت میکنن که بشه آفلاین بازیشون کرد. البته تاریخ این آپدیت رو نگفتن ولی ای کاش واسه کرو ۱ هم اینکارو میکردن که اون داستانا درست نشه. جزیرهی جدید که از ۶ نوامبر در دسترس خواهد بودم خیلی خوب و زیباست. جنگل بَمبوش عالی بود. رانندگی توی جاده کنار اون درختا واقعا خوش میگذره لوکیشنای جدید و یونیک زیادی داشت نسبت به جزیرهی اصلی. اون اتوبانی که دو جزیره رو بهم وصل میکنه عالیه. پرستیژ تیکت به بازی اضافه میشه و با بازی کردن توی بخش کاستوم میتونین به دستش بیارید و ماشینهای انحصاری که به عنوان جایزه از سامیتها میشه گرفت رو، با اون تیکتها خریداری کنین اگر توی خود سامیت از دستشون دادید. بخش Rivals به شما اجازه میده تا توی مپ دنبال یه سری تارگت خاص بگردید و باهاشون مسابقه بدید و با برنده شدن جایزه بگیرید. در نهایت بخش Squad Chase که پولی هستش و کسانی که گلد و التیمیت ادیشن دارن میتونن بازیش کنن و بقیه هم باید بخرنش. خیلی خوب دراوردنش به نظرم. پلیلیست جدیدم داره و البته هلیکوپتر هم با این مُد به بازی برمیگرده. در کل راضیم ازشون. از الان تا فردا هم میتونید وارد بازی بشید Lamborghini Urus رو به عنوان هریه دریافت کنین.