نسخه التیمیت شامل fitted ultimate pack هست که تا یک سال از عرضه هر ماه دو تا ماشین اضافه می شه برای خرید با پول توی بازی و ۲۵ تا هست کلادوستان میشه لطفا توضیح بدید فرق نسخه عادی با التیمیت چیه ؟؟ الان تو استور اکس باکس تخفیف خورده میخوام بخرم
اگه میخوای بخری بهترین گزینه gold ادیشنه.دوستان میشه لطفا توضیح بدید فرق نسخه عادی با التیمیت چیه ؟؟ الان تو استور اکس باکس تخفیف خورده میخوام بخرم
عه تو هم به درد من دچار شدی
عه تو هم به درد من دچار شدی
مثلا یه رِیس رو خیلی پرفکت میرم میگم خب یه رکورد خوب به جا گذاشتم میبینم باز این بشر کلی تایمش کمتره!
چالش خوبیه!
فکر کنم منوال میره و درست دنده میده و با فرمون پلی میده ، خیلی فرق داره با کنترولر و اتوماتيک.
واقعا قراره آپدیت افلاین برا موتورفست بدن؟این آپدیت آفلاین رو کی میده پس
هم موتوفست هم کورو ۲واقعا قراره آپدیت افلاین برا موتورفست بدن؟
سلام دوساتان وقت بخیر
بازیو تو تخفیفات گرفتم رو لانچر خوده یوبی
الان وسط بازی خیلی دیسکنکت میشه هر چی امتحان کردم نشد برنامه کاهش پینگ دی ان اس و چندین نت مختلف واقعا کلافم کرده
میشه بفرمایین با چه نتی و روشی راحت بازی میکنین مرسی تشکر دوستان
من نت خونگیم پیشگامان هستش و همراه هم سامانتل هر دو مشکل دارن عجیب به صورتی که تا وارد بازی میشم و ریس انتخاب میکنم دیسکنکت میشه خیلی رو مخه واقعادرود. من با مبیننت و dns یاندیکس بازی میکنم و تا این لحظه مشکلی هم نبوده خوشبختانه.
۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد.
سلام و درود
منم تو تخفیفات بازی رو خریدم رو ps5 و اول کاری چون نسخه ۲ رو بازی کرده بودم حدود ده دوازده تا ماشین داد بهم
دو تا سوال
1- چرا مسابقات و اکتیویتی ها رو که میرم تو لیدربورد رکورد دوستام رو نمیاره ؟
2- این ماشین های شخصیمون به چه درد میخوره پس، چون تو همه ی مسابقات خودش ماشین میده، انگار فقط برا فری روم هستن