Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

دوستان میشه لطفا توضیح بدید فرق نسخه عادی با التیمیت چیه ؟؟ الان تو استور اکس باکس تخفیف خورده میخوام بخرم
نسخه التیمیت شامل fitted ultimate pack هست که تا یک سال از عرضه هر ماه دو تا ماشین اضافه می شه برای خرید با پول توی بازی و ۲۵ تا هست کلا
و یک پک شامل porsche 718 و honda civic type R
و دسترسی زودهنگام ۳ روزه داشته موقع انتشار

دوستان میشه لطفا توضیح بدید فرق نسخه عادی با التیمیت چیه ؟؟ الان تو استور اکس باکس تخفیف خورده میخوام بخرم
اگه میخوای بخری بهترین گزینه gold ادیشنه.
و اینکه بزودی year2 معرفی میشه و اگه خواستی اون رو بعدا بخر.

• Like
Reactions: NaViiDii
با توجه به 60 فریم بودن بازی و غیر قابل تحمل بودنش برای من کسی با Losless scaling FG تست کرده بازیو ؟ اگر استفاده کردین مشکلی از بابت تاخیر، استاتر یا آرتیفکت نداره روی این بازی ؟
بازی تخفیف خوبی داره تو فکرش هستم بخرمش میخوام قبلش مطمئن بشم از این مورد.

هر ریسی میریم این @NaViiDii با اختلاف معنا داری رکورد دستشه 8-|
عه تو هم به درد من دچار شدی🤣🤣🤣
مثلا یه رِیس رو خیلی پرفکت میرم میگم خب یه رکورد خوب به جا گذاشتم میبینم باز این بشر کلی تایمش کمتره!
چالش خوبیه!
فکر کنم منوال میره و درست دنده میده و با فرمون پلی میده ، خیلی فرق داره با کنترولر و اتوماتيک.

هر ریسی میریم این @NaViiDii با اختلاف معنا داری رکورد دستشه 8-|

در بیشتر موارد تقصیر بچه‌هاس. مثلا یه ریسی رو همون اوایل یه بار رفتم و دیگه تکرارش نکردم و تایم خاصی هم نداشتم ولی بعدش یکی که تازه بازی رو خریده میگه نوید فلان جا رکوردتو زدم هه هه هه. منم مجبورم دوباره یه سر به اون مسابقه بزنم :D

عه تو هم به درد من دچار شدی🤣🤣🤣
مثلا یه رِیس رو خیلی پرفکت میرم میگم خب یه رکورد خوب به جا گذاشتم میبینم باز این بشر کلی تایمش کمتره!
چالش خوبیه!
فکر کنم منوال میره و درست دنده میده و با فرمون پلی میده ، خیلی فرق داره با کنترولر و اتوماتيک.

نه آقا فرمون کجا بوده :D اتفاقا زمانای من چیز خاصی نیستن غیر از ۲ ۳ مورد که خیلی ریس رو دوس داشتم و اینقدر بازی کردم که تو لیدربورد رفتم جز ۳۰۰ ۴۰۰تای اول. تو باقی موارد معمولیم و اگه زیاد بازی کنید راحت میتونید بهتر از من حتی زمان بزنید.

واقعا قراره آپدیت افلاین برا موتورفست بدن؟
هم موتوفست هم کورو ۲
۲ خیلی مفت بود گرفتمش یک دلار نیم دلار همین حدودا بود ، هم‌ اینکه مپ خیلی بزرگی داره هم چندتا از ماشیناش رو واسه موتوفست میخوام.

• Like
Reactions: Vice City FM
سلام دوساتان وقت بخیر
بازیو تو تخفیفات گرفتم رو لانچر خوده یوبی
الان وسط بازی خیلی دیسکنکت میشه هر چی امتحان کردم نشد برنامه کاهش پینگ دی ان اس و چندین نت مختلف واقعا کلافم کرده
میشه بفرمایین با چه نتی و روشی راحت بازی میکنین مرسی تشکر دوستان

سلام دوساتان وقت بخیر
بازیو تو تخفیفات گرفتم رو لانچر خوده یوبی
الان وسط بازی خیلی دیسکنکت میشه هر چی امتحان کردم نشد برنامه کاهش پینگ دی ان اس و چندین نت مختلف واقعا کلافم کرده
میشه بفرمایین با چه نتی و روشی راحت بازی میکنین مرسی تشکر دوستان

درود. من با مبین‌نت و dns یاندیکس بازی میکنم و تا این لحظه مشکلی هم نبوده خوشبختانه.

۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد.

درود. من با مبین‌نت و dns یاندیکس بازی میکنم و تا این لحظه مشکلی هم نبوده خوشبختانه.

۷۷.۸۸.۸.۱
سکندری ندارد.
من نت خونگیم پیشگامان هستش و همراه هم سامانتل هر دو مشکل دارن عجیب به صورتی که تا وارد بازی میشم و ریس انتخاب میکنم دیسکنکت میشه خیلی رو مخه واقعا
مرسی دادا امتحان کنم ببینم شاید شد

• Like
Reactions: NaViiDii
سلام و درود
منم تو تخفیفات بازی رو خریدم رو ps5 و اول کاری چون نسخه ۲ رو بازی کرده بودم حدود ده دوازده تا ماشین داد بهم
دو تا سوال
1- چرا مسابقات و اکتیویتی ها رو که میرم تو لیدربورد رکورد دوستام رو نمیاره ؟
2- این ماشین های شخصیمون به چه درد میخوره پس، چون تو همه ی مسابقات خودش ماشین میده، انگار فقط برا فری روم هستن

• Like
Reactions: Seventy One
سلام و درود
منم تو تخفیفات بازی رو خریدم رو ps5 و اول کاری چون نسخه ۲ رو بازی کرده بودم حدود ده دوازده تا ماشین داد بهم
دو تا سوال
1- چرا مسابقات و اکتیویتی ها رو که میرم تو لیدربورد رکورد دوستام رو نمیاره ؟
2- این ماشین های شخصیمون به چه درد میخوره پس، چون تو همه ی مسابقات خودش ماشین میده، انگار فقط برا فری روم هستن

درود.

۱. یه وقتایی پیش میاد که نشون نده اما همیشگی نیست.
۲. میتونی بعدا پلی‌لیستایی که تموم کردی رو با ماشنیای خودت بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or