دوستان گرافیک بازی چطوره ؟ من crew 2 رو خریده بودم دو سه سال پیش بعد از یه ساعت کنار گذاشتم به خاطر گرافیک خیلی ضعیف. تو یوتوب هم معمولا حق مطلب ادا نمیشه در این مورد. قابل قبوله فقط یا رو به بالا هست گرافیک ؟
حداقل یک نسل و نیم بالاتر نسخه قبلی باید باشه دیگه یه تخفیف خوب بخوره میرم تو کارش پس ممنونگرافیک بازی خیلی خووبه. جزئیات ماشینها واقعا خووبه. محیط بازی هم خوب دراوردن البته بالا پایین داره اما در کل قشنگه. ولی به لطف نورپردازی خیلی خوبش، تقریبا اکثر مواقع بازی از نظر بصری خیلی خوب و چشمنوازه. حالا من نمیدونم شما چقدر گرافیک بالا میخوای اما احتمال زیاد راضیت میکنه
حداقل یک نسل و نیم بالاتر نسخه قبلی باید باشه دیگه یه تخفیف خوب بخوره میرم تو کارش پس ممنون
دوستان گرافیک بازی چطوره ؟ من crew 2 رو خریده بودم دو سه سال پیش بعد از یه ساعت کنار گذاشتم به خاطر گرافیک خیلی ضعیف. تو یوتوب هم معمولا حق مطلب ادا نمیشه در این مورد. قابل قبوله فقط یا رو به بالا هست گرافیک ؟
Ps5 دارم.نسبت به نسخهی دوم کاملا برتری داره خیالت راحت. نه تنها گرافیک بلکه فیزیک و هندلینگ هم شدیدا بهتر شده. نمیدونم روی چه کنسولی بازی میکنی یا شایدم پیسی گیمری ولی در حاضر تو استور PSN بازی شده ۲۰$.
View attachment 344520
الیت باندل سوم که فردا در دسترس قرار خواهد گرفت. پشمهایم حقیقتا
با هر باندل دارن بهتر میشن. اولی رو خیلی دوس نداشتم و نگرفتمشون، دومی رو زارت خریدم و این سومی هم عالیه. پول جمع کنید بخرید
ivory تنها کاری که نمیکنه ول کردن بازیه.خیلی وقته دور بودم از بازی. من فک میکردم دیگه تا الان باید ول کرده باشه بازی رو یوبی
بازیو خریدم منم با تشکر از راهنمایی دوستان.
بخوام زودتر برسم به جایی که دستم باز باشه واسه خرید تو بازی چه راهیه ؟ کدوم مسابقا یا ایونتا الویت دارن ؟
تنها مشکلش که نمیدونم تا آخر همینه یا من بلد نیستم اینه هروقت بازیو شروع میکنم، از نقطه اول مپ استارت میشه کار. اینجوری نصف راهی که میخوام برم تکراری میشه (فست تراول میدونم بعدا باز میشه که نمیخوام هم استفاده کنم) دوست دارم از مسیر های جدید رد شم و حالشو ببرم این زرتی همش از همون پیست اول شروع میکنه. باید اینجوری میبود حداقل آخرین جایی که چلنجی رفتیم یا آیتمی کالکت کردیم شروع میشد. حالا باز میگم شاید من نمیدونم چجوریه و راهی داره.
نه فست تراولو که باز بشه هم نیستم، لذت اصلیش گشتن و دیدن محیطه زیباس. واسه یکی از عکسا با ماشین جیپ که بم داد رفتم اون سر مپ عشق کردم همون رندوم خوبه به نظرم بهتره همش یه جا اسپاون شدن هست. یا حداقل یجور گاراژ های مختلف داشتیم اونجاها شروع میشداینو قراره درست کنن تو شروع سال دومش که جزیرهی جدیدم میاد. ولی خب فکر کنم هر بار یه جای رندوم اسپان میشی. اما من با این مورد خیلی مشکلی نداشتم چون مپ بازی خیلی خوشگل بود، خوشم میامد توش بچرخم. از این لحظات لذت ببر چون فست تراول باز شه دیگه کم پیش میاد که توی مپ چرخ بزنی مگر اینکه بخوای چلنج تموم کنی سامیت رو هم اگه تونستی برو، همون جایزه برنزش هم به دردت میخوره فعلا تا بعد ماشنیات بیشتر شن. Main Stage Legacy هم حتما برو اگه واست بازن چون ماشینای خوبی میدن.
من که فقط به عشق آفرود اینو پلی میدمView attachment 346365
فردا پلیلیست جدید که آفرود هم هست اضافه میشه. آفرود قبلی که یکی از بهترین پلیلیستها بود. ببینیم با دومیش چه کردن.