Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

با این آپدیت جزیره جدید و... منتشر میشه.
تو تیزر ماه قبل بود طرز کارش.

تو مود کاستوم یکسری ریسها رو میدی که بهت تیکت پرستیژ میده و با اونها میتونی تو استور ماشینهایی که از دست دادی رو بخری.
اینکه چقدر میشه این مسابقات رو تکرار کرد و چقدر بابت هر مسابقه بهت پرستیژ میده هنوز کامل نمیدونم.
اما خب این خیلی کمک میکنه
View attachment 353809

======
خودم فکر کنم این طوری نمیشه که عملا مکانیک سامیت رو بازنشسته کنه.
باید ببینیم تو عمل چی از آب درمیاد.
بخشی از تیزر رو دیدم ، بنظرم خیلی جالبه ، اینطوری جوایزی که قبلا پلیرها از دست دادن رو میتونن بگیرن ، دوم اینکه واسه پلی دادن کاستوم ایونت ها کلی هم پول بدست میارن واسه خریدن ماشینایی که دوست دارن بگیرن.
...
بازی بعد از انجام دادن پلی لیست ها ، کاری واسه انجام دادن بجز آنلاین پلی دادن عملا نداره مگه اینکه پلیر بخواد بازی رو پلات کنه ، یا همه ی چلنج های پلی لیست ها رو تکمیل کنه ، همه ی عکس هارو بندازه ، همه Collectable ها رو جمع کنه ، این سیستم پرستیژ تیکت ها انگیزه ی جدیدی واسه پلیرها ایجاد میکنه. تعداد پلی لیست ها و Track هاشون و دسته بندی ماشین ها که همه رو باهم قاطی کنیم انگار که کلی ایونت جدید واسه بازی درست کردند!
طرز کارش چیه؟
Screenshot_20241019-115525_YouTube.jpg
با انجام Custom mode مسابقات و هر category ماشین ها پرستیژ تیکت میده بهمون، واسه هر Track یا جاده ۱۰۰ تا و واسه هر دسته بندی ماشین هم ۱۰۰ تا همینطور که تو عکس مشخصه :
Screenshot_20241019-115421_YouTube.jpg
بعد از این وقتی تیکت هارو بدست آوردیم ، مثلا واسه گرفتن این بوگاتی ۱۵۰۰۰ تا تیکت لازمه .
Screenshot_20241019-115709_YouTube.jpg
Reward های قدیمی فقط ماشین نیستن همه ی موارد کاستوم کردن ماشین ها هم هستن که اونا ارزونتر هستن.
...
سیستم Rivals هم با انجام دادنش کلی ماشین Special میشه بدست آورد .
Screenshot_20241019-115337_YouTube.jpg
در کل که با این حجم محتوا و مود های جدید و جزیره جدید و ماشین های جدید خیلی خوب دارن از بازی حمایت میکنن 👏🏻

این جوایز مین استیج از لول ۳ به بعد دقیقا حکم چی دارن؟
این hashiri legend چیه؟ من نهایت تونستم به لول ۱۷ برسم اصلا جایزه داره آدم تلاش کنه؟

این جوایز مین استیج از لول ۳ به بعد دقیقا حکم چی دارن؟
این hashiri legend چیه؟ من نهایت تونستم به لول ۱۷ برسم اصلا جایزه داره آدم تلاش کنه؟

میتونی پوینت بگیری برای لول آپ کردن و گرفتن تایتل مخصوص. لول ۲۰ آبی، لول ۵۰ بنفش و لول ۱۰۰ هم طلائی. پوینت به دردت میخوره در هر صورت.

اطلاعات جالبی از پرستیژ تیکت اومده. اینطور که گفتن از هر پلی‌لیست میشه ۳۵۰۰ تیکت به دست آورد با تموم کردن تمام چلنج‌ها و تمام مسابقات. سیستم اینطوریه که هر مسابقه از هر پلی‌لیست رو باید با تمام کتگوری‌های مختلف تموم کنید. مثلا مسابقه‌ی Kiss Me Kombi از پلی‌لیست وینتیج رو باید با هایپر و استریت تیر ۱ و ۲ دریف و رالی و ... تموم کنید تا تیکت بگیرید. سیستم خیلی جالبیه. باید وقت بذارید برای به دست آوردن تیکت. مقداری هم که میده نه کمه نه زیاد. دمشون گرم در کل. شاپ هم از سیزن اول شروع میکنه و همینطور میاد جلو.

آخرین ویرایش:
سامیت این هفته با این باندل مورد نیازش چه نچسبه:D

خیلی زیاد. سامیت قبلی خوب بود ولی قبل ازونم سامیت خیلی بدی داشتیم. هفته دیگه آخرین سامیت سال اول هستش و ۶ نوامبر هم سال دوم شروع میشه. این هایپرکار که مال Creator هستش یکی از بدترین ماشینا برای رانندگی تو خاکیه. یکی از مسابقات این هفتم چندتا شورتکات تپل داره که همشون باید از تو خاکی بگذری و قشنگ دهن آدم صاف میشه :D در کل ازون سامیت‌هاس که فکر کنم خیلی‌ها اگه پول کافی نداشته باشن، بیخیالش بشن که حقم داره. هر چند ریوارد پلتش رو دوس دارم. لاستیک خوشگلیه :D من توی کرو ۲ خیلی واسه سامیت‌ها وقت نمیذاشتم وگرنه بهترین ونیتی‌های بازی همچنان مال کرو ۲ هستن.

خیلی زیاد. سامیت قبلی خوب بود ولی قبل ازونم سامیت خیلی بدی داشتیم. هفته دیگه آخرین سامیت سال اول هستش و ۶ نوامبر هم سال دوم شروع میشه. این هایپرکار که مال Creator هستش یکی از بدترین ماشینا برای رانندگی تو خاکیه. یکی از مسابقات این هفتم چندتا شورتکات تپل داره که همشون باید از تو خاکی بگذری و قشنگ دهن آدم صاف میشه :D در کل ازون سامیت‌هاس که فکر کنم خیلی‌ها اگه پول کافی نداشته باشن، بیخیالش بشن که حقم داره. هر چند ریوارد پلتش رو دوس دارم. لاستیک خوشگلیه :D من توی کرو ۲ خیلی واسه سامیت‌ها وقت نمیذاشتم وگرنه بهترین ونیتی‌های بازی همچنان مال کرو ۲ هستن.
دقیقا اون لاستیک خوشگل تنها نکته مثبت ولی من که قیدشو زدم ارزش این درد و رنج نداره :D
میرم ماشین های مورد علاقمو باز میکنم به جای اینا

• Like
Reactions: AM!R
دقیقا اون لاستیک خوشگل تنها نکته مثبت ولی من که قیدشو زدم ارزش این درد و رنج نداره :D
میرم ماشین های مورد علاقمو باز میکنم به جای اینا

کار خوبی میکنی. منم اگه پولم زیاد از حد نبود قطعا باندلشو نمیخریدم :D خیلی هم گرونه. ۱.۸ میلیون اصن ارزش نداره حقیقتا. اون دوتا ماشین دیگه هم صرفا واسه خنده و شادی خوبن وگرنه کارایی خاصی ندارن :D

• Like
Reactions: Arios 22
خب از اونجا که با سامیت این هفته Motorfest خیلی حال نکردم دوباره توی Crew2 پلاتینیوم شدم😎
این دفعه با رتبه بهتر نسبت به قبل!
منتظرم باهاش برم Maui 🙂

Attachments

• 20241030_192451.jpg
    20241030_192451.jpg
    345.3 KB · مشاهده: 6
آخرین ویرایش:
The Crew Motorfest: Season 5 Quality of Life Improvements

تغییراتی که همراه با سال دوم اعمال خواهند شد خیلی خیلی خووبن. یعنی ترکوندن با این QoL گسترده و به درد بخوری که ردیف کردن واسمون!

مهمترینش شاید مربوط به لیجندری پارت‌ها بشه. اول اینکه میتونید ۳تا پارت با یک رریتی رو با هم ترکیب کنید که یک پارت با رریتی بالاتر رو به دست بیارید. مثلا ۳تا لاستیک سبز رو ترکیب کنید و یک آبی بگیرید و باقی هم به همین شکل. اشاره کرده که فارم لیجندری راحتر خواهد شد در ازای پرداخت پول و Spare Part. ظاهرا بالاخره یه راهی واسه خرج کردن ان کارنسی هم وارد بازی میکنن. دوم اینکه ست‌های لیجندری میتونن با ۳ تیکه هم فعال بشن اما ۵۰٪ ست بونس رو به شما میدن. خوبیش اینه که میتونید زودتر ست مورد نظر رو عملیاتی کنید تا زمانی که کامل بشه یا اگر مایل بودید ۲تا ست مختلف رو با هم ترکیب کنید. ضمن اینکه لینجدری‌هارو هم میتونید به صورت همزمان سلویج کنید و دیگه نیاز نی دونه دونه واسه سلویج کردنشون وقت تلف کنید.

جابه‌جا کردن پارت‌ها بین ماشین‌ها راحتر و سریعتر خواهد شد. ازون‌ور راحتر میتونید ببینید چه ماشینی چه پارتی روش نصب شده. به کاستوم شو هم یه حالی دادن. ازین به بعد هر بار وارد بازی بشید یه جای رندوم از مپ اسپان میشید. مین استیج هم قراره تغییراتی داشته باشه. فیلترهای بیشتری برای مپ در دسترس قرار خواهد گرفت تا راحتر چیزی که میخواید رو از روی مپ پیدا کنید. دسترسی به ماشین‌ها سریعتر خواهد شد با کاهش زمان لود شدنشون و یه سری چیزای دیگه.

در کل هفته‌ی دیگه بازی واقعا جون تازه‌ای میگیره. بریم که برسیم به ۵۰۰ ساعت پلی‌تایم و فراتر ازون :D

دوستان آپدیت جدید پلی لیست هم اضافه میشه یا کلا فقط اونت هفتگی داره؟

کل پلی لیست هارو رفتم و اینقدر سخت پول میشه جمع کرد حوصله‌م نمی‌کشه مراحل تکراری برم برای پول جمع کردن

کاش روی پلی لیست ژاپن تو خود بازی کار میکردن محیط شهری با نئون خلق میکردن و شبیه ساخته راکستار midnight club la مسابقات شهری راه مینداختن با کاستوم خفن و نئون های حرفه ای

دوستان آپدیت جدید پلی لیست هم اضافه میشه یا کلا فقط اونت هفتگی داره؟

کل پلی لیست هارو رفتم و اینقدر سخت پول میشه جمع کرد حوصله‌م نمی‌کشه مراحل تکراری برم برای پول جمع کردن

کاش روی پلی لیست ژاپن تو خود بازی کار میکردن محیط شهری با نئون خلق میکردن و شبیه ساخته راکستار midnight club la مسابقات شهری راه مینداختن با کاستوم خفن و نئون های حرفه ای
پلی لیست نه تا جایی که میدونم ، البته Chase squad هست که پولیه،
البته بخش رایولز هر پلی لیست و اون تیکت ها ، ارزش تکرار بالایی واسه گیم داره مخصوصا اینکه جوایز خوبی هم داره.

معمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .
کاش یوبیسافت حداقل امکان فروش ماشینها رو به گیمرها میداد.

• Like
Reactions: yar_66
معمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .
کاش یوبیسافت حداقل امکان فروش ماشینها رو به گیمرها میداد.
حتی با یک دوم یا یک سوم قیمت خرید هم راضی میشدم!

• Like
Reactions: Seventy One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or