نهاین بازی خرید و فروش ماشین نداره؟ پول نمیشه در آورد مسابقات تکراری رفتن هم حوصله میخواد
بخشی از تیزر رو دیدم ، بنظرم خیلی جالبه ، اینطوری جوایزی که قبلا پلیرها از دست دادن رو میتونن بگیرن ، دوم اینکه واسه پلی دادن کاستوم ایونت ها کلی هم پول بدست میارن واسه خریدن ماشینایی که دوست دارن بگیرن.با این آپدیت جزیره جدید و... منتشر میشه.
تو تیزر ماه قبل بود طرز کارش.
تو مود کاستوم یکسری ریسها رو میدی که بهت تیکت پرستیژ میده و با اونها میتونی تو استور ماشینهایی که از دست دادی رو بخری.
اینکه چقدر میشه این مسابقات رو تکرار کرد و چقدر بابت هر مسابقه بهت پرستیژ میده هنوز کامل نمیدونم.
اما خب این خیلی کمک میکنه
View attachment 353809
======
خودم فکر کنم این طوری نمیشه که عملا مکانیک سامیت رو بازنشسته کنه.
باید ببینیم تو عمل چی از آب درمیاد.
این جوایز مین استیج از لول ۳ به بعد دقیقا حکم چی دارن؟
این hashiri legend چیه؟ من نهایت تونستم به لول ۱۷ برسم اصلا جایزه داره آدم تلاش کنه؟
سامیت این هفته با این باندل مورد نیازش چه نچسبه
دقیقا اون لاستیک خوشگل تنها نکته مثبت ولی من که قیدشو زدم ارزش این درد و رنج ندارهخیلی زیاد. سامیت قبلی خوب بود ولی قبل ازونم سامیت خیلی بدی داشتیم. هفته دیگه آخرین سامیت سال اول هستش و ۶ نوامبر هم سال دوم شروع میشه. این هایپرکار که مال Creator هستش یکی از بدترین ماشینا برای رانندگی تو خاکیه. یکی از مسابقات این هفتم چندتا شورتکات تپل داره که همشون باید از تو خاکی بگذری و قشنگ دهن آدم صاف میشه در کل ازون سامیتهاس که فکر کنم خیلیها اگه پول کافی نداشته باشن، بیخیالش بشن که حقم داره. هر چند ریوارد پلتش رو دوس دارم. لاستیک خوشگلیه من توی کرو ۲ خیلی واسه سامیتها وقت نمیذاشتم وگرنه بهترین ونیتیهای بازی همچنان مال کرو ۲ هستن.
دقیقا اون لاستیک خوشگل تنها نکته مثبت ولی من که قیدشو زدم ارزش این درد و رنج نداره
میرم ماشین های مورد علاقمو باز میکنم به جای اینا
پلی لیست نه تا جایی که میدونم ، البته Chase squad هست که پولیه،دوستان آپدیت جدید پلی لیست هم اضافه میشه یا کلا فقط اونت هفتگی داره؟
کل پلی لیست هارو رفتم و اینقدر سخت پول میشه جمع کرد حوصلهم نمیکشه مراحل تکراری برم برای پول جمع کردن
کاش روی پلی لیست ژاپن تو خود بازی کار میکردن محیط شهری با نئون خلق میکردن و شبیه ساخته راکستار midnight club la مسابقات شهری راه مینداختن با کاستوم خفن و نئون های حرفه ای
معمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .کل پلی لیست هارو رفتم و اینقدر سخت پول میشه جمع کرد حوصلهم نمیکشه مراحل تکراری برم برای پول جمع کردن
حتی با یک دوم یا یک سوم قیمت خرید هم راضی میشدم!معمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .
کاش یوبیسافت حداقل امکان فروش ماشینها رو به گیمرها میداد.