Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
نظر سردبیر گیم اینفورمر:

IMG_۲۰۲۲۰۵۲۰_۰۰۱۱۳۳.jpg

عکسش منو یاد فیلم بینظیر thing انداخت 8->

آره دقیقا حس و وایب Thing رو میده. ظاهراً اسکوفیلد و تیمش یه شاهکار دیگه مثل DS ساختند. بیصبرانه منتظر گیم پلی هستم.

من فقط نگرانیم بابت بودجه بازی است؛ امیدوارم بودجه بازی دقیقا همون چیزی باشه که خود کربلایی اسکافیلد خواسته!

تیم سازنده هم همونیه که شاهکار Dead Space رو بهمون تحویل داده و از این بابت هیچ مشکلی نیست.

من فقط نگرانیم بابت بودجه بازی است؛ امیدوارم بودجه بازی دقیقا همون چیزی باشه که خود کربلایی اسکافیلد خواسته!

تیم سازنده هم همونیه که شاهکار Dead Space رو بهمون تحویل داده و از این بابت هیچ مشکلی نیست.
امیدوارم این کره ای ها دست کرده باشن تو جیب و یه 100 میلیونی گذاشته باشن رو میز.... اون موقع احتمالا این کربلایی اسکافیلد حسابی به حال بیاد :D

• Smile
Reactions: Jill-Valentine
In its recent quarterly fiscal report, Krafton confirmed that The Callisto Protocol is still due out this year. More specifically, it’s targeting a release in the second half of 2022.

خب، شایعات رنگ واقعیت به خودش گرفت و طی گزارش مالی Krafton که اخیرا منتشر شده، بازی قراره ۶ ماه آخر ۲۰۲۲ عرضه بشه و از طرفی دیگر، اطلاعات زیر انتشار یافت:

- اثری کاملا AAAA

- بالاترین درجه کیفیت خواهد داشت.

- اطلاعات بیشتر در تاریخ ۳ خرداد و همچنین تریلر گیم پلی بازی در مراسم Summer Game Fest منتشر میشود.

In its recent quarterly fiscal report, Krafton confirmed that The Callisto Protocol is still due out this year. More specifically, it’s targeting a release in the second half of 2022.

خب، شایعات رنگ واقعیت به خودش گرفت و طی گزارش مالی Krafton که اخیرا منتشر شده، بازی قراره ۶ ماه آخر ۲۰۲۲ عرضه بشه و از طرفی دیگر، اطلاعات زیر انتشار یافت:

- اثری کاملا AAAA

- بالاترین درجه کیفیت خواهد داشت.

- اطلاعات بیشتر در تاریخ ۳ خرداد و همچنین تریلر گیم پلی بازی در مراسم Summer Game Fest منتشر میشود.
احتمال قوی در همون تریلر گیم فست تاریخ عرضه رو هم اعلام میکنن😍

خب ظاهراً بازی کراس جن هست. کمی ناامید کننده هست، اون هم بعد از خبرهای اخیر و صحبت هایی که ناشر در مورد مقیاس پروژه و AAAA بودنش کرده بود.

پسر از این شوخی ها با ما نکن قلبمون ضعیفه! :(( :((:D

نسخه دیجیتالی پیش نمایش گیم اینفورمر ۲۰ دقیقه پیش منتشر شد، منتظر بیانیه رسمی مقامات میمانیم!:D

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder
پسر از این شوخی ها با ما نکن قلبمون ضعیفه! :(( :((:D

نسخه دیجیتالی پیش نمایش گیم اینفورمر ۲۰ دقیقه پیش منتشر شد، منتظر بیانیه رسمی مقامات میمانیم!:D
اره ظاهراً این نسخه دیجیتالی جدید گیم اینفورمر رو هم میتونید رایگان از طریق اپ دانلود کنید اما احتمالا یه باگ باشه :دی

من خودم هنوز مجله رو نخوندم اما اونطور که پیداست ساختار و بدنه اصلی گیم پلی شباهت زیادی به DS داره و راه اصلی کشتن دشمن ها همون قطع عضو با اسلحه هایی مثل هندگان و شاتگان و اسلحه های سرد مثل باتون هست. اما ظاهرا بر خلاف DS تاکید بیشتری روی اسلحه های melee هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or