Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
پس احتمالا تو SGF نمایشی از بازی ببینیم. فقط امیدوارم از گیم پلی هم چیزی نشون بدن.

منم امیدوارم که‌ گیم پلی از بازی نشون بدن؛ دد اسپیس که ضدحال رفت برا ۲۰۲۳ و امیدمون دیگه به خود حاج آقا اسکافیلده! :D :x

View attachment Gifybot.mp4

منم امیدوارم که‌ گیم پلی از بازی نشون بدن؛ دد اسپیس که ضدحال رفت برا ۲۰۲۳ و امیدمون دیگه به خود حاج آقا اسکافیلده! :D :x

View attachment 250108

در مورد DS من خودم در خوشبینانه‌ترین حالت فکر نمی‌کردم حداقل تا اواخر 2023 بازی منتشر بشه. پس فکر کنم باید خدا را شکر کرد قصد دارند به این زودی بازی رو عرضه کنند :دی هر چند هنوز احتمال تاخیر هست.
اما بنظرم CP مدت زیادی هست در سکوت خبری فرو رفته و زودتر باید یه تریلر یا آپدیت جدید از بازی بیرون بدن. با این وجود شخصا مشکلی ندارم اگر می‌خوان روی بازی وقت بزارن و توی نمایش جدید با قدرت ظاهر بشن. چون DS با اینکه این آپدیت ها و روراست بودن با فن ها خوب بود اما بازخورد منفی هم کم نداشته، حتی با اینکه تاکید کرده بودند تمام چیزهای که نشون میدن wip هست. در هر صورت من هم به اسکوفیلد و تیمش ایمان دارم.

IMG_20220501_124753_144.jpg

⭕️ آرت ورک جدیدی از عنوان The Callisto Protocol منتشر شد

♦️همچنین توسعه‌دهندگان اعلام کردن که تقریبا زمان معرفی فرا رسیده و جف کیلی هم توویت مرموزی ، زیر پست آنها گذاشت که باعث به وجود اومدن شایعه‌هایی مبنی بر رونمایی از گیم‌پلی این عنوان در Summer Game Fest شده

۲.jpg
کربلایی گلن اسکافیلد:

« نورپردازی در بازی های ترسناک اصلا کار راحتی نیست! روشنایی دمتریوس و آتسوشی فوق العاده عمل کردند، این ۲ نفر از زمان Dead Space با من بودند؛ این دوستان واقعی کاری کردند که The Callisto Protocol ترسناک، بدخلق، عجیب و غریب و ناراحت کننده باشد!»

FSCYDMXUYAEuDW7.jpg

اطاعات جدید بزودی!

کربلایی گلن اسکافیلد:

« نورپردازی در بازی های ترسناک اصلا کار راحتی نیست! روشنایی دمتریوس و آتسوشی فوق العاده عمل کردند، این ۲ نفر از زمان Dead Space با من بودند؛ این دوستان واقعی کاری کردند که The Callisto Protocol ترسناک، بدخلق، عجیب و غریب و ناراحت کننده باشد!»

View attachment 254060

اطاعات جدید بزودی!
یعنی میشه تو Summer Game Fest یا کنفرانس اکس باکس یه تریلر In-Game از بازی و تاریخ عرضه واسه پاییز همین امسال اعلام کنند8-> از سال 2013 که دد اسپیس 3 اومد دیگه هیچی نداشتیم، دد اسپیس خونم بد جوری پایین اومده.

یعنی میشه تو Summer Game Fest یا کنفرانس اکس باکس یه تریلر In-Game از بازی و تاریخ عرضه واسه پاییز همین امسال اعلام کنند8- از سال 2013 که دد اسپیس 3 اومد دیگه هیچی نداشتیم، دد اسپیس خونم بد جوری پایین اومده.

والا باید یه خبری بشه از بازی دیگه!

گلن جان نزدیک به ۲۰ روز میشه دستش رو soon گیر کرده! :D :|

• Like
Reactions: Vesemir
اخیراً بنیان‌گذار استودیوی استرایکینگ یعنی گلن اسکافیلد (Glen Schofield) جزئیاتی از این بازی ارائه کرد :
وی اخیراً طی توییتی از طراح نورپردازی The Callisto Protocol یعنی آتسوشی سئو (Atsushi Seo) و کارگردان هنری بازی یعنی دیمیتریوس لِئال (Demetrius Leal) ستایش کرد. وی افزود که نورپردازی بخش مهمی از هر بازی ترسناک است و نوپردازی در The Callisto Protocol به تبدیل آن به یک تجربه‌ی بسیار ترسناک، بد خُلق و استرس‌زا کمک فراوانی کرده است.

علاوه بر این، اسکافیلد افزود که اطلاعات بیشتری در مورد این بازی به‌زودی با علاقه‌مندان آن به اشتراک گذاشته خواهد شد.

یعنی میشه تو Summer Game Fest یا کنفرانس اکس باکس یه تریلر In-Game از بازی و تاریخ عرضه واسه پاییز همین امسال اعلام کنند8-> از سال 2013 که دد اسپیس 3 اومد دیگه هیچی نداشتیم، دد اسپیس خونم بد جوری پایین اومده.

با این tease هایی که گلن اسکوفیلد می‌کنه و خود جف کیلی هم از استودیو بازدید کرده بود، بنظرم به احتمال قوی توی SGF نمایش داره. اما در مورد تاریخ عرضه بعید می‌دونم امسال باشه و به این زودی اعلام کنند. فقط امیدوارم اگر چیزی میخوان نشون بدن حتما گیم پلی باشه و صرفا یه تریلر CG یا داستانی نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or