Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان کسی بازیش کرده؟!ارزش خرید داره؟
من اوایلشم. اگه ترسناک باز هستی مثل خودم شک نکن تو خریدش. از نظر گرافیک و صداگذاری واقعا بهترین چیزیه که دیدم

منم یکمی بازی کردم. گرافیک و انیمیشنهای بازی عالیه و صداگذاری خیلی خوب و قشنگ پیداست یه اثر AAA کامله. اتمسفر هم خیلی خوبه یعنی شروع بازی خیلی خوبه اصلا حس بازی که باید 5! بهش داد نمیده بهم. ولی روی PC با اینکه روی SSD نصبش کردم یه فستیوال استاتره به تمام معناست فکر کنم باید صبر کنم آپدیت بدن تا بتونم راحت برم.

منم یکمی بازی کردم. گرافیک و انیمیشنهای بازی عالیه و صداگذاری خیلی خوب و قشنگ پیداست یه اثر AAA کامله. اتمسفر هم خیلی خوبه یعنی شروع بازی خیلی خوبه اصلا حس بازی که باید 5! بهش داد نمیده بهم. ولی روی PC با اینکه روی SSD نصبش کردم یه فستیوال استاتره به تمام معناست فکر کنم باید صبر کنم آپدیت بدن تا بتونم راحت برم.
روی pc واقعا داغونه، اصلا توی فایت ها نمیشه درست داج داد از بس استاتر داره :(
خدا رو شکر پلیرها هم دارن از خجالتشون در میان توی امتیازات استیم :))

متای بازی از ۳۷تا نقد ۷۶ شده،

تقریبا ۱ ساعت اول رو بازی کردم، گرافیک و صداگذاری و فضا سازیش خیلی خوب بود،دقیقا مثل دد اسپیس کاراکتر سنگین هست، مد ۶۰ فریم نداشت برای انتخاب،اما رو ps5 روون اجرا میشد، سیستم melee بازی جدید هست و یکم زمان میبره ک بش عادت کنین به نظرم اگه از طرفدارای دد اسپیس هستین،اینو اصلا از دست ندین

پ‌ن: بدون اپدیت روز عرضه بازیش کردم

روی pc واقعا داغونه، اصلا توی فایت ها نمیشه درست داج داد از بس استاتر داره :(
خدا رو شکر پلیرها هم دارن از خجالتشون در میان توی امتیازات استیم :))
مد 60 فریم داره رو PS5 ولی پیش فرض فعال نیست. باید از تو تنظیمات گرافیک فعالش کنی. وسط بازی نمیشه سوییچ کرد یاید حتما تو منو اول باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or