The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

دوستان متاسفانه پس از خرید یه خط از پارس آنلاین بدلیل افتضاح بودنش بازم مجبور به تعویض ISP شدم!مثل اینکه صبا فعلا بهترین انتخاب هستو باید برگردم به همون صبا
تاپیک داره خاک میگیره
یه جوون مرد دست بالا بزنه یه حرکتی انجام بده که تاپیک نخوابه

The Lord of The Rings May It Be

یه جوون مرد دست بالا بزنه یه حرکتی انجام بده که تاپیک نخوابه
چون ارادت خاصی نسبت به این تاپیک و شما دارم ، یه Ost از Lord of The Rings میزارم که مطمئنا بالای 10 بار گوش می دینش. میگی نه دانلود کن:biggrin1:

The+Lord+of+the+Rings+-+The+Return+of+the+King_Disc.jpg

The Lord of The Rings

May It Be
Howard Shore

چون ارادت خاصی نسبت به این تاپیک و شما دارم ، یه Ost از Lord of The Rings میزارم که مطمئنا بالای 10 بار گوش می دینش. میگی نه دانلود کن
شما لطف دارید.موسیقی انتهایی قسمت اول این تریلوژی فوق العاده ساخته Howard Shore و با صدای خواننده ایرلندی Enya

بالاخره انتظار ها به پایان رسید!:دی
قول یه سورپرایز داده بودم اینم سورپرایز
به جرات میتونم بگم که این OST بهترین و یا حداقل جزئ 5 OST برتر دنیاست و دونه دونه ترک هاش رو میشه برای سالیان سال گوش کرد.باور نمیکنید اولیش رو میزارم تا به سحرانگیز بودن این قطعات زیبا پی ببیرید.بیشتر ازین چیزی نگم بهتره
OST زیبای فیلم فوق العاده Amélie ساخته تحسین بر انگیز Jean-Pierre Jeunet کارگردان مشهور فرانسوی.اطلاعات بیشتر رو توی OST بعدی این فیلم میدم چون قراره همشون رو بزارم ولیکن پشت سر هم نمی زارم که لذتش کم نشه
اولی رو فعلا گوش کنید و لذت ببرید

amelie.jpg

Amélie
J'y suis jamais allé
Yann Tiersen

Download

آخرین ویرایش:
امروز نا پرهیزی میکنم و 2 تا میزارم
این یکی یه موسیقی راک هست که فکر میکنم همه بار ها گوش کردیم مربوط میشه به فیلم راکی3 ولی از یه آلبوم معروف برداشته شده
آلبوم Eye of the Tiger که توسط گروه Survivor ساخته شده
اسم آلبوم رو هم اسمه همین ترک گذاشتن
حتما گوش کنید.تم تند و خیلی زیبایی داره

survivor.jpg

Rocky III
Eye Of The Tiger
Eye Of The Tiger
Survivor

Download

این یه OST زیبا از آخرین کار تارنتینو Inglourious Basterds.کلا این فیلم قطعات خیلی زیبایی داره که قراره بیشترشون رو در آینده بزارم.

inglourious-basterds-poster.jpg

Inglourious Basterds
The Green Leaves Of Summer
Nick Perito

ِ
Download

آخرین ویرایش:
یک OST فوق العاده از یک شاهکار... بسیار زیباست حتما" دانلود کنید...
image-C2CE_4B5CAC39.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 2
invasion
Hans Zimmer

Download
http://www.4shared.com/file/205839703/e2965739/Call_of_Duty_modern_warfare_2_.html

شرمنده یه مدت سرم خیلی شلوغ بود. امروز یه 3-4 تایی میزارم که جبران مافات بشه

اول یدونه دیگه از موسیقی زیبا Gears of War 2 میزارم.تم فوق العاده حماسی و کوبنده ای داره
آهنگساز این OST زیبا Steve Jablonsky هست.
وظیفه ساخت موسیقی بازی هایی مثل Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty و Command & Conquer 3: Tiberium Wars و فیلم هایی مثل Steamboy و Tears of the Sun به عهده ایشون بوده
به نظر من بهترین کارش همین Gears of War 2 بوده که به شدت موسیقی با بازی هماهنگ هست و کاملا با حال و هوای بازی همخونی داره

971736_138508_front.jpg

Gears Of War 2
Hope Runs Deep
Steve Jablonsky

Download

لطفا OST کامل تریلوژی LOTR...
شما یه سر به موزیک سنتر بزن و درخواستت رو اونجا بده

یه ترک دیگه از Ennio Morricone استاد مسلم موسیقی که من هر چی گشتم توی کارهای ایشون کار ضعیف ندیدم.خیلی دوست دارم یه بیوگرافی و در کل یه مقاله همین جا در مورد ایشون براتون بنویسم.ایشا ا... در آینده ای نه چندان دور!:دی
یه مجموع هم از کارهای ایشون پیدا کردم که متاسفانه Audio CD بود و هیچ گونه اطلاعاتی از ترک ها روش نبود.برای همین مجبورم دنبال نسخه MP3 یش بگردم که اگه پیدا بشه حتما همش رو میزارم
فعلا به همین قطعه خارق العاده گوش کنید تا بعد
در ضمن این با اون ترک قبلی که گذاشتم تفاوت داره! گفتم که اشتباه نشه! :دی

1194466594_2504342_1_resize.jpg

Le Professionnel
Le Vent, Le Cri
Ennio Morricone

Download

آخرین ویرایش:
و در آخر هم یه ترک دیگه از این OST بینظیر Amélie
قول داده بودم یه توضیح بدم در مورد فیلم و موسیقیش
فیلم توسط کارگردان مشهور فرانسوی Jean-Pierre Jeunet ساخته شده.ایشون بعد از ساخت اولین کار مستقلش (قبلش با Marc Caro کار میکرده و در کنار ایشون به ساخت فیلم مشغول بوده) Alien Resurrection به فرانسه بر میگرده و با سابقه هالیوودیش براحتی شروع به ساخت این فیلم بی نظیر می کنه.بعد ازین کار فیلم A Very Long Engagement و Yann Martel می سازه و آخرین کارش هم Micmacs هست.
جوایز زیادی رو Amélie بدست آورده که به چنتاشون اشاره میکنم

Best Art Direction, Aline Bonetto (art director), Marie-Laure Valla (set decorator)
Best Cinematography, Bruno Delbonnel
Best Foreign Language Film, France
Best Original Screenplay, Guillaume Laurant, Jean-Pierre Jeunet
Best Sound, Vincent Arnardi, Guillaume Leriche, Jean Umansky

در سال 2001 جوایز بسیاری از جمله بهترین فیلم رو در جشنواره فیلم های اروپایی به خودش اختصاص میده و همچنین جایزه بهترین انتخاب مردم در Toronto International Film Festival و جایزه Crystal Globe در Karlovy Vary International Film Festival و چندین جند عنوان دیگه و توسط The New York Times به عنوان یکی از 1000 فیلم برتر تاریخ شناخته شد و حتی پوستر فیلم هم به عنوان یکی از 25 پوستر 25 سال اخیر شناخته شد(البته در زمان ساخت فیلم! 2001)
موسیقی هم توسط Yann Tiersen ساخته شده که در ضمینه ساخت موسیقی متن مستقل چندان سابقه بلندی نداره و فقط محدود میشه به ساخت موسیقی متن فیلم های Good Bye Lenin! و Tabarly
بازم سعی میکنم چیزهای جالبتری رو در مورد این فیلم براتون بزارم
این یکی رو هم گوش کنید و لذت ببرید.

amelie.jpg

Amélie
La valse d'Amlie
Yann Tiersen

Download

آخرین ویرایش:
لطفا موزیک ملایمی که تو ACII هست رو بزارید . ( واقعا نمیشه 9 صفحه رو گشت . ) لطفا شما هم لیست درست کنید .
حتما
اگرم دنبال OST خاصی هستید سرچ توی تاپیک رو برای همینکار گذاشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or