و در آخر هم یه ترک دیگه از این OST بینظیر Amélie
قول داده بودم یه توضیح بدم در مورد فیلم و موسیقیش
فیلم توسط کارگردان مشهور فرانسوی Jean-Pierre Jeunet ساخته شده.ایشون بعد از ساخت اولین کار مستقلش (قبلش با Marc Caro کار میکرده و در کنار ایشون به ساخت فیلم مشغول بوده) Alien Resurrection به فرانسه بر میگرده و با سابقه هالیوودیش براحتی شروع به ساخت این فیلم بی نظیر می کنه.بعد ازین کار فیلم A Very Long Engagement و Yann Martel می سازه و آخرین کارش هم Micmacs هست.
جوایز زیادی رو Amélie بدست آورده که به چنتاشون اشاره میکنم
Best Art Direction, Aline Bonetto (art director), Marie-Laure Valla (set decorator)
Best Cinematography, Bruno Delbonnel
Best Foreign Language Film, France
Best Original Screenplay, Guillaume Laurant, Jean-Pierre Jeunet
Best Sound, Vincent Arnardi, Guillaume Leriche, Jean Umansky
در سال 2001 جوایز بسیاری از جمله بهترین فیلم رو در جشنواره فیلم های اروپایی به خودش اختصاص میده و همچنین جایزه بهترین انتخاب مردم در Toronto International Film Festival و جایزه Crystal Globe در Karlovy Vary International Film Festival و چندین جند عنوان دیگه و توسط The New York Times به عنوان یکی از 1000 فیلم برتر تاریخ شناخته شد و حتی پوستر فیلم هم به عنوان یکی از 25 پوستر 25 سال اخیر شناخته شد(البته در زمان ساخت فیلم! 2001)
موسیقی هم توسط Yann Tiersen ساخته شده که در ضمینه ساخت موسیقی متن مستقل چندان سابقه بلندی نداره و فقط محدود میشه به ساخت موسیقی متن فیلم های Good Bye Lenin! و Tabarly
بازم سعی میکنم چیزهای جالبتری رو در مورد این فیلم براتون بزارم
این یکی رو هم گوش کنید و لذت ببرید.
Amélie
La valse d'Amlie
Yann Tiersen
Download