The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

سرچ هم کردم و Venice Rooftops رو هم دانلود کردم ولی این ، اونی که من می خوام نبود . لطفا این تریلر رو ببینید :
فعلا نمیتونم چک کنم چون هیلتر هست.بعدا حتما میزارم
این sound track
heavy rain که روی این دو تا تریلر آخریش بود لطفا...
هوی رین فعلا آلبومش نیومده
اگه لطف کنید OST فیلم ترمیناتور 2 رو قرار بدید خیلی ممنون می شم
موزیک سنتر بهترین جا برای گرفتن پاسخ،برای شماست

سرچ هم کردم و Venice Rooftops رو هم دانلود کردم ولی این ، اونی که من می خوام نبود . لطفا این تریلر رو ببینید :
http://www.gametrailers.com/video/fa...ns-creed/58543

boxshot_uk_large.jpg

Assassin's Creed II
Venice Escape
Jesper Kyd

Download

آخرین ویرایش:
یه قطعه که مطمئنم تک تک افراد ازش لذت می برن.یه قطعه که فکر می کنم حتی بعد از دها و یا صد ها بار گوش کردن باز هم اشتیاق به گوش کردن داشته باشید.ترک بی نهایت زیبای The Secret Wedding از سوپر فیلم و یا بهتره بگم (به نظر من) یکی از 10 فیلم برتر دنیا Braveheart اثر تحسین برانگیز مل گیبسون که نامزد 10 اسکار و برنده 5 تای اونهاست در بخش های بهترین فیلم سال و بهترین کارگردانی و فیلم برداری ، صدا و گریم و برنده دها جایزه از جشنواره و فستیوال های سینمایی در سال 95
موسیقی این فیلم رو ، James Horner افسانه ای، سازنده موسیقی دها اثر فوق برجسته مثل دو اثر بزرگ از جیمز کامرون تایتانیک و آواتار( که تایتانیک فعلا 2 اسکار رو برای ایشون به همراه داشته) یک ذهن زیبا ران هاوارد و فیلم های مثل Apollo 13 ،House Of Sand And Fog،Field of Dreams،An Legends of the Fall ،The Missing، Glory ،American Tail ، Aliens ساخته که مثل بقیه کارهای ایشون تاثیر بسزایی رو بر زیبایی صحنه های مختلف فیلم گذاشت به شکلی که بییننده با شنیدن موسیقی کاملا اون صحنه رو با تمام وجودش احساس میکنه
در این سکانس که عروسی محرمانه ویلیام رو با مورن نشون میده این موسیقی فوق العاده دل انگیز پخش می شه و این پیوند مقدس که در تنهایی بسته میشه رو به شکل زیبایی به بیننده نمایش میده و عشق این دو به هم به ظرافت تمام به تصویر کشیده میشه که سهم موسیقی در این سکانس رو به هیچ وجه نمی شه نادیده گرفت
تقدیم به همه دوستان

braveheart.jpg

Braveheart
The Secret Wedding
James Horner

Download​

آخرین ویرایش:
در مورد حذف امتیازات :چون قرار هست اینجا بهترین موسیقی متن ها قرار بگیره پس سیستم امتیاز دهی چندان اهمیتی نداره و حتی به شکلی متناقض هست با موضوع تاپیک
یه قطعه بسیار زیبای دیگه از موسیقی متن کم نظیر و بیاد موندنی Alexander که فکر میکنم نیاز به هیچ گونه تعریفی نداره

movie1257295345.jpg

Alexander
Young Alexander
Vangelis

Download

سلام
OST فیلم mr bean holiday می خواستم
ممنون
دوست عزیز اینجا قراره بهترین ترک ها قرار بگیره
شما باید درخواستتون رو توی موزیک سنتر مطرح کنید

یه ترک زیبای دیگه از آمیلی
گوش کنید و لذت ببرید
زیاد توضیح نمیدم چون توضیحات رو قبلا دادم
به هیچ وجه این موسیقی زیبا رو از دست ندید

amelie.jpg

Amélie
Le banquet
Yann Tiersen

امروز یه ترک از یه بازی خلاقانه و کم نظیر میزارم
سرچ که کردم دیدم این اولین ترکی هست که میزارم ولی فکر میکنم یدونه دیگه هم گذاشتم
بهر حال یه سری توضیحات در مورد موسیقی بازی :
موسیقی بازی مجموعه ای از ساخته های گروه موسیقی امریکایی Magnatune هست که هنرمندانی مثل Cheryl Ann Fulton, Shira Kammen
، Jami Sieberدر این گروه فعالیت میکنند
سازنده بازی یعنی Jonathan Blow ترجیح داده از موسیقی لیسانس شده استفاده کنه
ایشون دلیل این کار رو، جدا از کاهش هزینه ساخت، به این شکل عنوان می کنه که موسیقی سازان بازی های کامپیوتری، مهارت لازم رو برای ساخت موسیقی مورد نظر ایشون رو ندارن
8 ترکی که برای بازی انتخاب شده به مقداری بلند و در عین حال زیبا هستن که مشکل تکرار و یکنواخت شدن رو در این ژانر از بازی ها که حل معما های زمان بر هست، رو برطرف کرده.
موسیقی ها به شکلی ارگانیک و پیچیده هستن که حسی خاص و مبهم رو به بازی میدن و تا جای ممکن سعی شده حسی صریح و مشخص نداشته باشن
پس از انتشار بازی، بازخور استفاده از این قطعات زیبا بسیار عالی بود به شکلی که خود نوازنده ها هم ازینکه در این بازی از کارهای اونها استفاده شده، کاملا راضی و خشنود بودن و خودشون دست به اتنشار OST بازی زدن
این ترک یکی از بهترین و زیباترین ترک های این بازی هست تقدیم به شما

braid-game-screenshot-title-xbox-360-big.jpg

Braid

Magnatune
Lullaby Set

Download

آخرین ویرایش:
امروز میخوام یه ترک بسیار زیبا به سفارش یکی از دوستان خوبمون بزارم که بخاطر اینکه هنوز این بازی عالی و خاطره انگیز رو بازی نکرده بودم تا الان نذاشته بودم و حالا با تموم کردن بازی و چندین بار گوش کردن به آرشیو زیبای خودمون اضافش میکنم!:دی
موسیقی آخر بازی زیبای Silent Hill Shattered Memories که از همه لحاظ تکه!شعری روان و زیبا در کنار ریتم و اهنگ خاص و موسیقی سحرانگیز،همه همه باعث شده که بعد از بار ها و بارها گوش کردن به این قطعه زیبا زره ای از اشتیاق آدم نسبت به گوش دادن دوباره کم نشه.
این بار Lyrics این قطعه زیبا رو میزارم تا همه به شکل تمام و کمال ازین موسیقی زیبا لذت ببرن
البته فراموش نشه این آخرین کار استاد Akira Yamaoka آهنگساز معروف این سری هست که فکر میکنم همه دوستان با کارهای ایشون آشنا باشن
بعد از گوش کردن دوباره این قطه به سرم زد که یه بار دیگه بازی رو برم!:دی ولی امان از وقت کم که این اجازه رو نمی ده
اگه شما بازی رو انجام ندادید پیشنهاد میکنم حتما بازی رو امتحان کنید بهرترین Survival Horror ی بود که توی این 1-2 سال اخیر بازی کردم و یکی از بهترین شماره های سایلنت هیل

Lyrics
Time flows
Nobody knows
The years go by
Where we go
Alone from here

Night falls
Strange-colored walls
My eyes deceive
What is wrong
With me?

Deep in the night you think everything's right
Tell it to yourself. Say it's just a nightmare
Something is telling you nothing can change where you are
Again

Why should it matter, your dreams of a child?
Innocence is gone. Only fear to play with
Faces are changing, but nothing is changing the pain
Too late

Two steps I take getting closer and closer
And one more breath I take sends me further back

Over and over it calls to your soul
Say it isn't so. Emptiness surrounds you
No one can help if the angels refuse to come here
Who's there?

Cold-faded photos, they lay by your side
Something in my room. Never mind blue reason
Visions are lying and reasons just live to survive
This time

The cold. The light
The fear returning
It's not the eyes
You feel that's chilling you

Silent Hill Shattered Memories
Acceptance
Mary Elizabeth McGlynn

Download

امروز یه قطعه میزارم که وقتی امروز صبح بعد از اتمام دانلودش رفتم گوش کنم نزدیک 30 بار گوشش کردم.7-8 بار توی خونه و بعد یه 20 باری توی راه:دی باور کنید اینقدر انرژی گرفتم که به انجام کاری رو که اصلا امیدی بهش نداشتم که جواب بده و بکل نا امید بودم کلی امیدوار شدم و یه جورایی دیگه مطمئنم انجامش میدم!:love::biggrin1:
موسیقیی که به خاطرش اون قسمت فوق الهاده فیلم You've Got Mail رو شاید دها بار دیدم.اگه ندیدید پیشنهاد میکنم 100 درصد فیلم رو ببینید.تمام اون چرت و پرت های IMDB و اون نمره کذایی که به فیلم دادن رو فراموش کنید (گرچه من هیچ موقع اون نمرات رو قبول نداشت و ندارم چون هر فیلمی که خشن باشه اوونجا بیشتر توسط کاربرا تحویل گرفته میشه تا یه فیلم لطیف و عاشقانه و زیبایی مثل You've Got Mail !)
کار توسط یه گروه راک ایرلندی به نام The Cranberries ساخته شده و آلبوم اصلی هم Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? هست ولی چون فیلم رو خیلی دست دارم کاور فیلم رو میزارم
گوش کنید و مثل من ساعت ها لذت ببرید

Lyrics

Oh, my life is changing everyday,

In every possible way.
And oh, my dreams, it's never quite as it seems,
Never quite as it seems.

I know I've felt like this before, but now I'm feeling it even more,
Because it came from you.
And then I open up and see the person falling here is me,
A different way to be.

Ah, la da ah...
La...

I want more impossible to ignore,
Impossible to ignore.
And they'll come true, impossible not to do,
Impossible not to do.

And now I tell you openly, you have my heart so don't hurt me.
You're what I couldn't find.
A totally amazing mind, so understanding and so kind;
You're everything to me.

Oh, my life,
Is changing every day,
In every possible way.

And oh, my dreams,
It's never quite as it seems,
'Cause you're a dream to me,
Dream to me.

Ah, da, da da da, da, la...

youve_got_mail_ver3.jpg