The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

خیلی دلم میخواد عکس از جلد بازی هم بذارم ولی به صاحب تاپیک احترام میذارم و این کار رو نمیکنم.
مشکلی نداره.فقط یه عکس باکس شات باشه و کوچیک که صفحه سنگین نشه.جالب بود چون همین امروز داشتم دنبال باکس شات فیبل 2 می گشتم که بزارم.اگر ترجیحا باکس شات آفیشال مربوط به OST باشه خیلی بهتر.

یه قطعه زیبا و آرام بخش دیگه از این بازی زیبا

927246_75739_front.jpg

Fable II
Marcus Memorial
Russell Shaw

Download​

آخرین ویرایش:
گفتم بد نباشه OST ـه Opening انیمه ی فوق العاده ی Wolf's Rain رو بذارم ! واقعا این موزیک شاهکاره ... حتما دانلود کنید از دستتون میره .

wolfs-rain.jpeg

Wolf's Rain
Stray
Steve Conte
.....

Download

ممنون از راهنماییتون.خیلی فکر کردم ولی اسمش یادم نیومد:biggrin1:

اینم OST مورد علاقه من از موسیقی های متن بازی Oblivion:love:

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Atmosphere
Jeremy Soule

آقا اگه میشه خواهش میکنم یه لینک دیگه بدین این خرابه:biggrin1:

آقا اگه میشه خواهش میکنم یه لینک دیگه بدین این خرابه
ممنون بابت اینکه گفتید
دوباره اینو میزارم چون میدونم با وجود خرابی لینک دانلود هیچ کس نتونسته بگیره.
OST مورد علاقه من از موسیقی های متن بازیOblivion:love:

TES_IV_Oblivion.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Atmosphere
Jeremy Soule

Download

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها !
کسی اینطرفا ost های ارجینال انیمیشن Mary And Max رو سراغ داره بزاره برام .... ممنون می شم ... لینک دانلودش رو هم دادین عیبی نداره خودم پیدا نکردم ... همه جا پولیه !

پ.ن : چطوری آیدین ؟

یه OST کم نظیر از یکی از فیلم های فوق العاده زیبای تام هنکس به نام Road To Perdition که اگه فیلم رو احیانا ندیدید پیشنهاد می کنم حتما ببینید.گرچه هر فیلمی که فقط اسم تام هنکس توش باشه ، دیدنش برای هر علاقه مندی به سینما واجب میشه;)

road_to_perdition.jpg

Road To Perdition
Rock Island 1931
Thomas Newman

Download

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PXG
خوب! نوبتی هم که باشه، میرسیم به Tenchu 3 ... برای پیدا کردن این بازی من 2سال این در و اون در زدم، مغازه، الکتریکی، لوازم خونگی، غیره، ای نبود که همه بازیهاش رو شخصا چک نکرده باشم (بپرس که عمرا ندونن چی دارن چی ندارن جز "فوتبال 2009").

موزیکی که براتو میذارم، موزیک Intro بازی هستش که همراه این موسیقی لذت بخش، دموی آغازین بازی پخش میشه. بسیار علاقه مند هستم که بقیه موزیک هاش رو هم براتون بذارم چون هرکدوم زیبایی خودش رو داره ولی در راستای نقض قوانینه.

سخن رو کوتاه میکنم و از شما میخوام تا بگذارید تا با هم به کوهستانهای ژاپن فئودال قرن 14 سفر کنیم ..

Tenchu_3_Ps2.jpg

Tehcnu : Wrath of Heaven

Red Flower
Noriyuki Asakura

Download

یه OST بیاد ماندنی از سکانس بیاد ماندی این فیلم زیبا که به نظر من بهترین قسمت های فیلم رو همین موسیقی زیبا ساخت.

up325.jpg

Up
The Ellie Badge
Michael Giacchino

Download

آخرین ویرایش:
: metal gear solid 4
old snake
metal gear saga
دوست عزیز اون ترک از بازی متال گیر 4 قبلا توی صفحاته 1 یا 2 موجود هست.

خوشبختانه تونستم یه خط بهتر و پر حجم تر بگیرم
این یه ترک دیگه از دزدان دریای کارائیب
تعریف از سوند ترک های این تریلوژی کاری عبث و بیهورده هست!:دی

2656e03ae7a0a80b2e67e110.L.jpg

Pirates Of The Caribbean: At World's End
Up Is Down
Hans Zimmer

Download

امروز بالاخره تونستم يه OST يي که چندين سال مونده بودم ماله چه فيلميه رو پيدا کنم!البته هيچ موقع وقت هم نکرده بودم برم دنبالش و پيداش کنم ولي يادمه اينقدر دوست داشتم اين موزيک رو که وقتي از جايي مثل راديو يا تي وي مي شنيدم همش با خودم زمزمه مي کردم!
يادمه يه دف توي صف نونوايي(!)موزيکش توي راديو داشت پخش مي شد و منم که داشتم کتاب قوانين راهنمايي رانندگي رو مي خوندم شروع کردم به نوشتن اين آهنگ به شکل فارسي توي صفحه اول کتاب!
چون هميشه بعد از يه مدت يادم مي رفت ريتمش رو!
موسيقي فوق العاده اي که هزار بارم آدم گوش کنه خسته نمي شه! کار بي نظير استاد Ennio Morricone که فقط با يه نگاه به کارنامه ايشون ميشه فهميد که يه جورايي ايشون يه اسطوره موسيقي هستن!
The Good, the Bad and the Ugly
My Name Is Nobody
The Thing
Once Upon a Time in America
The Mission
The Untouchables
Cinema Paradiso
The Legend of 1900
Malèna

تقديم به همه دوستاران موسيقي:love:

1194466594_2504342_1_resize.jpg

Le Professionnel
Chi Mai
Ennio Morricone

Download

آخرین ویرایش:

آقا می گم چقدر موزیک این فیلم Le Professionnel شبیه فیلم Leon یا The Professional محصول 1994 هست.!!
-----------------------------------------------------------------------
اینم یه تراک از OST فوق العاده زیبای فیلم دزدان دریایی کارائیب ، که اگه از دست بدید نصف عمرتون برفناست:biggrin1:

2656e03ae7a0a80b2e67e110.L.jpg

Jack Sparrow
Hans Zimmer

آخرین ویرایش:
آقا می گم چقدر موزیک این فیلم Le Professionnel شبیه فیلم Leon یا The Professional محصول 1994 هست.!!
غیر از شباهت اسمی شباهت دیگه ای ندارن!:دی
متاسفانه دوباره خطم مشکل پیدا کرد و مجبور به تعویض ISP شدم.ولی هفته دیگه به خواست خدا همه چی حله و یه سری سورپرایز دارم!:دی
فعلا تا اون موقع!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or