The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

از همه دوستان ممنون
مثلا یه جاش طرف یه آهنگ موزارت پخش میکنه بعد با همون آهنگ و رقص یه خانواده رو میکشه!
اونم میزارم.آسیاب به نوبت!

تنها ترک زیبای بازی Prince of Persia Warrior Within که در هنگام نصب بازی هم پخش می شد.نمی دونم چرا یوبی دیگه اینکار رو انجام نمی ده.قبلا توی اکثر بازی های یه موسیقی متن توی نصب بازی پخش میشد که اون لحظاتی رو که باید منتظر پر شدن خط نصب می شدی رو لذت بخش می کرد.
من هر چی می گردم توی لیست اصلی ترک های بازی این اسم رو پیدا نمی کنم.شاید اسمش اشتباه هست.اگه کسی میدونه بگه تصحیح کنم.
در ضمن یه سوال:یه سایت هست که با دادن موسیقی اطلاعات در رابطه با اون موسیقی رو بهت میده.اسمش رو فراموش کردم.اگه کسی میدونه دریغ نکنه

Prince of Persia Warrior Within
Silent Passage
Inon Zur - Stuart Chatwood

Download

امروز می خوام بهترین Original Song که تا حالا شنیدم رو بزارم.موسیقیی که جایزه اسکار 2004 رو به خودش اختصاص داد.توی اون سال The Lord of the Rings: The Return of the King کولاک کرد و اکثر جوایز اسکار به این فیلم اختصاص پیدا کرد.11 جایزه اسکار که به غیر از تایتانیک و این فیلم هیچ فیلمی تابحال کسب نکرده!به شدت توضیه میشه!هر چقدر از این قطعه بگیم کم گفتیم.خوده من عاشق این فیلم هستم و بهترین فیلم عمرم رو این سه قسمتی فوق العاده می دونم:love: شنیدن این قطعه تمام خاطرات فیلم رو برای من زنده می کنه و باعث برای چندین و چند بار بشینم و LOR رو از دوباره ببینم.

The Lord of the Rings: The Return of the King
Into the West
Annie Lennox

Download

مافیا بهترین بازی تاریخ!

موزیک Main Theme منوی اصلی بازی مافیا ، که هر وقت گوش میدم یاد 4 ، 5 سال پیش میافتم می افتم که با یه PC داغون مافیا بازی می کردیم ، از نظر من بهترین بازی تاریخ مافیاست یادش بخیر:(

MAFIA
Main Theme

Download

یه مدت علاف خرید کنسول خوف سونی بودم!:biggrin1: وقت نکردم چیزی بزارم.امروز 2 تا قطعه زیبا و جدید که دیشب گرفتم رو براتون میزارم
اولی موسیقی زیبای دسپرادو هست که آنتونیو باندراس خونده و می دونم همه دوسش دارید.

Desperado
Los Lobos
Antonio Banderas

Download

درود

لطف می کنید آهنگ Pulp Fiction که در نسخه دی وی دی بر روی منو قرار داره رو بزاری؟ + آهنگ تیراC اولیه Raging Bull
موسیقی واقعا قشنگ و جالبیه.حتما گوش کنید

Pulp Fiction
Pumpkin and Honey Bunny/Misirlou
Dick Dale & His Del-Tones

Download

salam.mikhastam darkhast konam age mishe moosighie once a upon time in america ro vasam bezary.sazandash ham Ennio Morricone hast.ba tashakor

قطعه فوق العاده زیبایی که من همیشه یادمه توی بچگی وقتی می رفتم نونوایی همیشه با خودم زمزمه می کردم!:biggrin1: البته الانم می رم!(قابل توجه دوستانی که نونوایی رفتن رو بیکلاسی حساب می کنن!:d)جای شما خالی همین نیم ساعت پیش رفتم!:biggrin1:

Once upon a Time in America
Childhood Memories
Ennio Morricone

Download

سلام
پس از گذشت یک هفته می خوام تاپیک رو بروز کنم.این یه هفته مشغول بازی یکی از بهترین بازی های تاریخ بودم!:love: برای همین تمام وقتای اضافیم رو تخصیص دادم به این بازی.Uncharted 2
حتما امتحان کنید!شده مثل من قسطی یه PS3 بخرید!:biggrin1: واقعا ارزشش رو داره;)
بگزریم

هر چی زور زدم نشد که بتونم یه ترک از این بازی بزارم چون هنوز دانلود OST هاش تموم نشده.منتظر این OST در روز های آتی باشید

OST های بازی Tomb Raider Underworld یکی از یکی زیبا تره.این یدونه رو گوش کنید سره حال بیاید.

Tomb Raider Underworld
Amanda's Ship
Colin O'Malley

Download

آخرین ویرایش:
kheily mamnoon.ye darkhaste dige ham daram-musice filme gangs of newyork ro ham age bezarid mamnoon misham
اگه پیدا کردم حتما میزارم

بالاخره دیشب دانلودش تموم شد.این ترک منوی بازی که همیشه با دیدن منو به جای زدن دکمه ادامه بهش گوش می دادم تا تموم شه.فردا دارم بازی رو رد می کنم بره:(( ولی حتما یه دفه دیگه می گیرم و از دوباره می رم.
موسیقی بازی تم شرقی خاصی داره و کلا با محیط های بازی کاملا مچ هست.تقدیم به همه دوستاران بازی

Uncharted 2: Among Thieves
Nate's Theme 2.0
Greg Edmonson

Download

آخرین ویرایش:
دوستان فعلا در گیر خرید یه خط جدید هستم و این خطم داره حجممش تموم میشه و نمی تونم زیاد آپلود کنم.دوستان دیگه الان اگه میتونن تا این مدت که من نیستم یه چند تا OST بزارن تا این مشکل حل بشه

خوب! موزیک های جدید از Machinarium اومده، دلم نیومد یکیش رو براتون بذارم! فک کنم با قوانین تاپیک مغایره، ولی خوب، Machinariumـه، کاریش نمیشه کرد!

Machinarium
Tomas Dvorak

Download

آخرین ویرایش:
خوب!
امروز ببینم چی دارم براتون ... یکی از اولین بازیهای PC که بازی کردم ... یکی از بازیهایی که همین الان هم اگه بخوام یه بازی از دنیا انتخاب کنم، یکی از بهترین گزینهامه ... یکی از بهترین Adventure های همه زمانها ... تقدیم میکنم Indiana Jones and the Fate of Atlantis. از کلام من خارجه بتونم براتون بگم چه لذتی از این بازی بردم، با اینکه تا سالها بعد هیچکاری جز load کردن save های برادرم نمیتونستم انجام بدم توش. آهنگ تیتراژ اولش رو که درست یادمه از speaker خود کیس پخش میشد رو براتون میذارم. با اینکه این نسخه Adlib هست و اون موقع خیلی Lux محسوب میشد، الان به دلم نمیشینه و دلم همون صدای بوقیه کیس رو میخواد!

خیلی دلم میخواد عکس از جلد بازی هم بذارم ولی به صاحب تاپیک احترام میذارم و این کار رو نمیکنم.

Indiana Jones and the Fate of Atantis
"Opening Title"

IndianaJonesAndTheFateOfAtlantis_PantallaInicio.png

John Williams - Clint Bajakian - Peter McConnell - Micheal Land

Download
the rest of them

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or