The Best OST You've Ever Heard(پست اول حتما خوانده شود)

امروز 2 تا قطعه خیلی زیبا می خوام بزارم.یکی موسیقی زیبای Halo هست که می دونم همه هیلو دوستان و غیر اونها از شنیدنش لذت خواهند برد.دومی رو هم از یه فیلم می خوام بزارم که اهالی فیلم بهتر می شناسنش: Constant Garden .یه موسیقی فوق العاده زیبای آفریقایی هست که یکی از زیباترین OST هایی هست که تا بحال شنیدم.از دست ندید اینا رو
اولی هیلو رو میزارم خدمت شما:

Halo 3
Escaping Halo
Michael Salvatori - Martin O'Donnell

Download

آخرین ویرایش:
Shadow of the Colossus و کلا کارهای اودا پر از زیباییه.OST های این اثر همشون ارزش چندین چند بار شنیدن داره.به شدت توصیه میشه
یه توضیح بدم .دقت سازنده ها فوق العاده است..موسیقی فقط در زمان مبارزات با کولوسوس ها و در اون معبد مقدس شنیده میشه و در مکان هایی با مناظر خاص و بقیه اوقات شما به غیر از صدای محیط و خودتون یعنی واندر و اسبش اگرو هیچ صدایی نخواهید شنید و هیچ جنبنده ای نخواهید دید.این کار باعث شده که بازیکن اون اتمسفر گیرای تنهایی واندر رو به زیبایی تمام حس کنه.
تقدیم به همه دوستاران این بازی به یاد ماندنی

Shadow of the Colossus
Resurrection
Koh Ohtani

Download

به شخصه تا بحال هیچ فیلمی رو ندیدم که همه OST هاش زیبا باشه و توی لیست آهنگ های مورد علاقه قرار بگیره ولی موسیقی متن Alexander تک تک ترک هاش فوق العاده هست و هر کدوم حال وهوای خاص خودش رو داره.این یکی رو داشته باشید تا دونه دونه همه رو در آینده بزارم

Alexander
Roxane's Veil
Vangelis

Download

من یک OST میخوام برای فیلم STEP UP 1 هست دقیقه 21:33 شروع میشه 22:33 تموم میشه!!
هرجای نت رو گشتم پیدا نکردم-نمیدونم اینجا جای درخواست هست یانه
اما امید اخرم به شماها بود:((
موزیک-پیانو+ویالون +...قاطیه -برای یک بنده خدا میخوامش ممنون میشم:love:

HELP me

لطفا توی درخواستاتون حداقل اسم ترک رو بگید که بشه کاری کرد والا بدون اسم ترک نمی شه هیچی پیدا کرد
اگه اسمش رو داشتم که مسئله ای نبود-:biggrin1:
من ترک رو با گوشیم ریکورد می کنم بزارم بشنوید شاید داشتید و اپ کردید- نهایتا باید یک کابل بخرم با کارت صدام رکوردش کنم :-"

آخرین ویرایش:
من یک OST میخوام برای فیلم STEP UP 1 هست دقیقه 21:33 شروع میشه 22:33 تموم میشه!!
هرجای نت رو گشتم پیدا نکردم-نمیدونم اینجا جای درخواست هست یانه
اما امید اخرم به شماها بود
موزیک-پیانو+ویالون +...قاطیه -برای یک بنده خدا میخوامش ممنون میشمHELP me
لطفا توی درخواستاتون حداقل اسم ترک رو بگید که بشه کاری کرد والا بدون اسم ترک نمی شه هیچی پیدا کرد

موسیقی متن خوف(!) پدر خوانده!:love:
جالب اینجاست که لحظات آخر این موسیقی از لیست نامزدین اسکار سال 73 برداشته شد!چرا ?چون معلوم شد آهنگسازه کار آقای Nino Rota از تم یه فیلم کمدی(!) به نام Fortunella استفاده کرده.در اون فیلم این موسیقی به شکل سریع و کمدی زده شده و اینجا به شکل آروم نواخته شده.
جالب تر از اون اینه که همین موسیقی توی شماره دوم فیلم اسکار رو مال خودش می کنه!!

Godfather
The Godfather Waltz
Nino Rota

Download

وات؟؟!! مطمئنی؟
نینو روتا خودش ساخته اریجیناله بابا !
اگه منبع داری بزار.

منبع

اگه اسمش رو داشتم که مسئله ای نبود-
من ترک رو با گوشیم ریکورد می کنم بزارم بشنوید شاید داشتید و اپ کردید- نهایتا باید یک کابل بخرم با کارت صدام رکوردش کنم
شرمنده.من این قسمت از پست شما رو ندیدم.توی PM گفتم دوباره هم می گم برای همه دوستان فیلم ها و بازی ها آخرشون اسامی و اطلاعات OST هاشون رو میزارن با کمی دقت می شه فهمید اسم OST دلخواهتون چیه

salam.mikhastam darkhast konam age mishe moosighie once a upon time in america ro vasam bezary.sazandash ham Ennio Morricone hast.ba tashakor
اینم بچشم.همین دیشب دنبال OST هاش بودم گرفتم حتما می زارم

آخرین ویرایش:
یه آمار هم بهتون بدم خالی از لطف نیست.تا الان از مجموع 38 ترک OST که من آپلود کردم این 10 تا ترک از همه بیشتر دانلود شدن که جدولش رو در زیر ملاحظه می کنید: (در ضمن می تونید با کلیک کردن به روی اسم هر OST به پست مربوطه برید و اون OST رو دانلود کنید)

1
Devil May Cry 4
Shall Never Surrender
Jason "Shyboy'' - Arnold of Hyonogaja

[LTR]
32 Times
[/LTR]
2
Assassin's Creed
City Of Jerusalem
Jesper Kyd

[LTR]
24 Times​
[/LTR]

**********************************************​
3
Batman Begins
Molossus
Hans Zimmer & James Newton

[LTR]
20 Times​
[/LTR]
4

Darkness
Jenney's Theme
Gustaf Grefberg

[LTR]
19 Times​
[/LTR]
5
The Lord of the Rings: The Two Towers
Evenstar

Isabel Bayrakdarian

[LTR]
18 Times​
[/LTR]
6
Prince of Persia - The Sands of Time
The Tower of Dawn
Stuart Chatwood

[LTR]
18 Times​
[/LTR]
7
Alexander
Across the mountains
Vangelis

[LTR]
17 Times​
[/LTR]
8
God Of War
The Vengeful Spartan
Gerard K. Marino

[LTR]
17 Times​
[/LTR]
9

Prince of Persia - The Sands of Time
The Library
Stuart Chatwood

[LTR]
16 Times​
[/LTR]

10
Shadow of the Colossus
Prologue ~To the Ancient Land
Koh Ohtani

[LTR]
15 Times​
[/LTR]

آخرین ویرایش:
یه توضیح هم در مورد جدول بدم.اینکه مثلا خیلی از OST های زیبا توی این 10 تا نیست دلیل بر بد بودن اونا نیست چون اگه توجه کنید اکثر اینا توی صفحه اول بودن و مطمئنا شانس دانلود شدنشون نسبت به بقیه بیشتر بوده.و همچنین اوایل کار بدلیل اینکه خیلی تند و سریع تاپیک رو عرض چند ساعت آپدیت می کردم خیلی از OST های فوق العاده ای مثل OST های بازی Beyond Good & Evil سریع ازشون رد شدیم و صفحه آخر تاپیک تغییر کرد و همچنین خیلی از OST های مثل همین پدر خوانده همین دیروز گذاشته شده و هنوز خیلی ها دانلود نکردن.

در جدول بعد سعی می کنم با در نظر گرفتن مدت زمانی که اون OST در تاپیک قرار گرفته و صفحه ای که درش قرار گرفته و تعداد دانلود ها، یه آمار دقیق نسبت به محبوبیت OST ها در بین بچه ها BC براتون بزارم
یه جدول دیگه هم درست می کنم از مقدار دانلود هایی که در روز اول شده.یه مثال قشنگ:اسسن روز اول 11 بار دانلود شده ولی دویل 1 بارم دانلود نشده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or