فعلا مجموعه OST هاش دمه دستم نیست پیدا کردم حتما میزارمدوست عزيز خيلي خيلي ممنون.
اگه ميشه بيشتر از GOW I , GOW II بذار.
خيلي حماسي هستن...
بعد از اینکه نوشته های اول فیلم تموم میشه اول اون آهنگ شروع میشه بعد یواش یواش فیلم بالا میاد!
فکر کنم یه جورایی main title فیلم هستش!
ببخشید توضیحاتم کم بود ولی واقعا به شنیدنش می ارزه
بعد از اینکه آلبوم لئون رو پیدا کردم کلش رو دیشب دانلود کردم ولی خبری ازاون آهنگ پایانی نبود!بهر زوری بود گشتم و فهمیدم سازنده ها اصلا اون رو توی OST آفیشال عرضه نکردن!اون ترک توی یه البوم دیگه هست که ماله خواننده قطعه یعنی استین هست.مجبور شدم خودم ازروی فیلم ظبط کنم ولی کیفیتش اصلا با ریپ شده های روی نت قابل مقایسه نیست و فکر نکنم از ترک اصلی چیزی کم داشته باشه.خدمت دوستون که درخواست کرده بودن،آهنگ خیلی زیبایی هست حتما گوش کنید( Ten Summoner's Tale اسمه آلبوم این قطعه هست و Shape of My Heart اسم قطعه)یکی مال آخر مکس پین 2 و یکی هم آخر فیلم LEON THE PROFESIONAL
با مال leon من گریم گرفت!
این فیلم همه چیزش عالی بودبعد از اینکه آلبوم لئون رو پیدا کردم کلش رو دیشب دانلود کردم ولی خبری ازاون آهنگ پایانی نبود!بهر زوری بود گشتم و فهمیدم سازنده ها اصلا اون رو توی OST آفیشال عرضه نکردن!اون ترک توی یه البوم دیگه هست که ماله خواننده قطعه یعنی استین هست.مجبور شدم خودم ازروی فیلم ظبط کنم ولی کیفیتش اصلا با ریپ شده های روی نت قابل مقایسه نیست و فکر نکنم از ترک اصلی چیزی کم داشته باشه.خدمت دوستون که درخواست کرده بودن،آهنگ خیلی زیبایی هست حتما گوش کنید( Ten Summoner's Tale اسمه آلبوم این قطعه هست و Shape of My Heart اسم قطعه)
Leon The ProfessionalTen Summoner's Tale
Shape of My Heart
Sting
Download