DjEblis
کاربر سایت
راستی به خاطر کنجکاوی یکی از دوستان تو تاپیک PS3 در مورد Devil Kazuya بالاخره به نتیجه رسیدیم
با کارکتر معمولی کازویا : مثلت + مربع و + جهت عقب و بالا رو همه با هم بزنی تبدیل می شه .
عجب قابلیت خفنی ولی کاش بیشتر روش کار می کردن دویل جین خیلی سر تره .
وقتی داره لیزر می زنه مثل اینکه داره خودشو خیس می کنه !
ضمن تشکر از این دوستمون، من اینکارو انجام دادم و شد، یه عکس میذارم واسه دوستانی که انجام ندادن تا اگه خوششون اومد اونا هم انجام بدن.
البته چندتا از اون باختها رو روی هارد دادم، و باختها به نظرم زیاد روی Promotion تاثیر نداره، چون چندتا از باختام تو مسابقه های Promotion بود و بختم ولی دو تا مسابقه بعد شانس نجدد بهم داد.احسنت احسنت! اقا دمت گرم 16 تا loose ؟ من الان 68 تا باختم 241 بردم؟ این باختا چه قدر تآثیر داره رو لول؟
خدمت شما عرض کنم که اچیومنته You earned everything همونطور که از اسمش معلومه باید تمامه 49 تا اچیومنت بازی رو بگیری تا این هم باز شه و 1000 شه، برای اچیومنت You won a great battle به علت وجود حالت ریکاوری وقتی great میشه که از جونت 5% مونده باشه و چیزی هم واسه ریکاوری وجود نداشته باشه، بهت پیشنهاد میکنم با دو دسته VS Match بری و با دسته دو طرفو بزن بعد با دسته یک هی تگ کنی یا وقتی افتادی زمین و اون یکی کاراکترت که بیرونه رفت رو حالت Rage از زمین بلند نشو و X+Y+TAG رو باهم بزن تا وقتی میاد تو ریکاور نداشته باشه، خلاصه باید جونت بدون ریکاور زیر 5 درصد باشه و ببری.راستی دو تا اچیومنت هست یکیش You earned everything یکی دیگه هم You won a great battle ; این دو تا رو من نمیدونم چی کارشون کنم
تو فایت لب همه ی رنکام S شده،100 % همه چیزم خریدم توش.
تمام فیلمامم باز شده.نمیدونم دیگه مرگش چیه؟
Great battle هم تا جایی که یادم میاد تو تیکن های قبلی وقتی بود که با جون خیلی کم حریف رو میبردیم اما اینجا اصلن همچین چیزی نیست
منم اچیوارو 855 گرفتم (آنلاینا که هیچی) اگه کسی راه راحتی واسه You pulled off a GREAT combo داره لطفا به منم بگه.
آخرین ویرایش: