کسی از دوستان اگه آنلاین میزنه ایدیشو بزاره اینجا تا با هم رقابت کنیم.
نوب بودن که ایرادی نداره عزیز من. بعضی ها نوبن. مثل شما. اصولا نوب بودن فحش نیست. نوب نوبهنوب که خودتی با این طرز حرف زدنت
ببین با من درست حرف بزن دهنم رو باز نکن که یه حرف هایی بهت بزنم که تا 100 سال دیگه یادت نره
اول طرف مقابلتو بشناس بعد به خودت جرئت بده
اصلا شما چند سالته؟ هنوز 13 سالت هم شده؟
اول اینکه هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه
هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه همه که مثل جنابعالی انیشتین نیستن
ولی یکی هم مثل شما میشه نوب دیگه تو هم بپذیرنوب بودن که ایرادی نداره عزیز من. بعضی ها نوبن. مثل شما. اصولا نوب بودن فحش نیست. نوب نوبه
شمایی که ایرادت به طراحی بعضی از لباسهای فرعیه، ولی هیچ ایده ای از گیم پلی نداری یعنی نوب. مودبانه ترین همین نوبه
بعدشم ادب حکم میکنه آدم با پیشکسوتش درست صحبت کنه، همین دوستمون که بهش این حرفارو زدی افتتاح کننده تاپیک بوده، کی؟ دو سال پیش که شما هنوز شاید کنسولتم نخریده بودی. پس حداقل بفهم با کی چجوری حرف بزنی. خیلیا ممکنه بتونن خیلی حرفارو بزنن که تا 100 سال از یاد کسی نره، ولی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.نوب که خودتی با این طرز حرف زدنت
ببین با من درست حرف بزن دهنم رو باز نکن که یه حرف هایی بهت بزنم که تا 100 سال دیگه یادت نره
اول طرف مقابلتو بشناس بعد به خودت جرئت بده
اصلا شما چند سالته؟ هنوز 13 سالت هم شده؟
DLCـش همین امروز اومد که شخصیت های Sebastian, Slim Bob و Miharu به علاوه چندتا استیج داره.بازیش خیلی باحاله بیشتر از تکن ۶ حال میده
ولی بدیش بنظرام اینه که هنوز بازی ۱سری سوراخ هارو ور نداشته که ۱کم این بازی نسبت به Tekken Tag 1 نمیشه گفت ضعیف تر ولی جذابیتشو کمتر میکنه
مثلا رفیق من با ۷Lars تا سالتو روا هوا میگیره یا با DevilJin سمت دوربین میشه لیزر زد بنظر من اینا ۲دلیل داره ۱کی این که توی این TEkken فنونی که حریف از زمین بلند میکنه اضافه شده و Stage های بسته باعث شده ۱کم مقدار کمبوها تا نزدیک بینهایت بالا بره امیدوارم پتچ بیادو ۱سری از این مشکلات حل کنه ولی بازم Love TekkeN
درضمن بچهها کسی از آمدن DLC CHaracters خبر نداره؟ Unknown خیلی از فنّ هاش شبیه TErry تو King of fighters شده
سلام.آقا این DLC رو چجوری دانلود کنم؟؟؟
دوستان این کاراکترهای آنجل، کونیمیتسو، ترو اوگر و میشل یه dlc دیگه بود؟ این یه DLC دیگه؟
! من فکر کردم این همون اول اومده، یعنی شما میگی نیومده؟آره.ولی مگه اون دی ال سی اومده؟فکر نکنم هنوز اومده باشه!
شما منظورتون واسه PS3 هست که کد زدید یا Xbox هم چنین قابلیتیو داره؟ من هلاک این کونیمیتسوام و تگش با Jayceeوالا این همون DLC بود که اول بودش. واسه من یه کد داشتم وقتی زدم 4 تاش باز شدم. منتها ندیدم که بفروشنش.