Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا این Ghost Battle رو باید یه کلله تا تهش رفت؟ الن من 25 تا بردم دیگه خسته شدم! دوباره باید از اول برم؟

ته نداره :d
البته رنکت که به True Tekken God برسه دیگه از نظر رنکینگ بالاتر نمیری ولی خوب لباس و خرت و پرت و فیلم باز میکنی.
منظورت از 25 دان 25 ـه یا کلن 25 تا بازی کردی؟

ته نداره :d
البته رنکت که به True Tekken God برسه دیگه از نظر رنکینگ بالاتر نمیری ولی خوب لباس و خرت و پرت و فیلم باز میکنی.
منظورت از 25 دان 25 ـه یا کلن 25 تا بازی کردی؟

اون گوشه پایین نوشته WINS اون 25 تاست! چه قدر دیگه باید برم؟ باز از اول؟

ممنون! اون وقت این level هاش تا چنده؟ یعنی تا چند باید برم؟

این قسمت تمومی نداره و اخرین درجه همون طوری که دوستان گفتن True Tekken God هست....هر چی بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری رو به شما اضافه میکنه....

هفته ها هم این قسمت رو بازی کنی به جز اپدیت شدن و قوی تر شدن شخصیت بازی شما و اضافه کردن یکسری فیلم و جایزه و لباس و ... بازم تمومی نداره.

تا اونجایی که دیده شده آخرین دان دانه 33 هست، ولی رسیدن بهش خیلی زمانبر هست، من خودم با 370w/11L به دان 32 رسیدم ولی هنوز با 420W به دان 33 نرسیدم. عوضش الان فقط فیلم 6کاراکتر مونده باز کنم.

سلام به همگی

خب من هم به شخصه نزدیک به یک ماه داشتم این Tekken Tag 2 رو بازی میکردم و میتونم بگم که نسبت به نسخه های قبلی اش پیشرفت هایی داشت و همچنین پسرفت ها و ضعف هایی داشت
ولی خب پیشرفت هاش از ضعف هاش بیشتر بود
از ضعف هاش هم میشه این رو نام برد که در حالت Arcade و GB هر وقت با دشمنان هوش مصنوعی بازی میکنیم خودشون رو کاستومیز کردن که خیلی مسخره شده و بدترین ایراد این بازی همینه...... مثلا چند دفعه دیدم که اون کینگ کفش پاشنه بلند پوشیده بود و بال دراورده بود و در مجموع اخر مسخرگی شده بود ( اخه مگه کینگ دختره که همچین کفشی بپوشه ؟؟؟ )
خب به جز این ها من با کینگ در حالت GB به درجه ی Tekken God رسیدم و همه ی فیلم های پایانی شخصیت هارو هم باز کردم
و در مجموع بازی رو خوردم اونقدر بازیش کردم ولی الان دیگه ازش خسته شدم و ولش کردم
در اخر هم به نظرم Jun Kazuma اصلا غولاخر جالب و باحالی نبود
یاد Tekken 2 بخیر که Devil Kazuya که غولاخرش بود چقدر باحال بود.....

آخرین ویرایش:
سلام به همگی

خب من هم به شخصه نزدیک به یک ماه داشتم این Tekken Tag 2 رو بازی میکردم و میتونم بگم که نسبت به نسخه های قبلی اش پیشرفت هایی داشت و همچنین پسرفت ها و ضعف هایی داشت
ولی خب پیشرفت هاش از ضعف هاش بیشتر بود
از ضعف هاش هم میشه این رو نام برد که در حالت Arcade و GB هر وقت با دشمنان هوش مصنوعی بازی میکنیم خودشون رو کاستومیز کردن که خیلی مسخره شده و بدترین ایراد این بازی همینه...... مثلا چند دفعه دیدم که اون کینگ کفش پاشنه بلند پوشیده بود و بال دراورده بود و در مجموع اخر مسخرگی شده بود ( اخه مگه کینگ دختره که همچین کفشی بپوشه ؟؟؟ )
خب به جز این ها من با کینگ در حالت GB به درجه ی Tekken God رسیدم و همه ی فیلم های پایانی شخصیت هارو هم باز کردم
و در مجموع بازی رو خوردم اونقدر بازیش کردم ولی الان دیگه ازش خسته شدم و ولش کردم
یاد Tekken 2 بخیر که Jin Kazuma که غولاخرش بود چقدر باحال بود.....

لذت بازی به دو نفره بازی کردن و رقابت با دوستان و کل کل کردنه....

و همینطور بخش انلاین که گروهی با دیگر کشورها بازی کنی و این هیجان رو چند برابر کنی....

تک و تنها نشستی یک ماه بازی کردی خب معلومه حس خوبی راجبش نداشتی....بازی رو باید با دوستان و دور هم بازی کرد تا به دل بشینه.

سلام به همگی
یاد Tekken 2 بخیر که Jin Kazuma که غولاخرش بود چقدر باحال بود.....
بازی Spin Off هست و نباید از لحاط داستانی و شخصیت ها توقع زیادی داشت و Jun هم برای رفع ابهام اومده بود و عالی و بهترین گزینه بود که بعد سال ها فهمیدیم جون همون ناشناس بود البته تو داستان تیکن جایی نداره چون خیلی وقت از زمانی که devil gene وارد بدن جین شد کشته شده بود ... .

تو Tekken 2 اون شخصست آخر هم Devil Kazuya بود نه جین ! جین بنده خدا اون موقع شاید بدنیا هم نیومده بود .

بازی Spin Off هست و نباید از لحاط داستانی و شخصیت ها توقع زیادی داشت و Jun هم برای رفع ابهام اومده بود و عالی و بهترین گزینه بود که بعد سال ها فهمیدیم جون همون ناشناس بود البته تو داستان تیکن جایی نداره چون خیلی وقت از زمانی که devil gene وارد بدن جین شد کشته شده بود ... .

تو Tekken 2 اون شخصست آخر هم Devil Kazuya بود نه جین ! جین بنده خدا اون موقع شاید بدنیا هم نیومده بود .

حالا Jun هم بدک نبود ولی من که زیاد ازش خوشم نیومد
درباره ی اینکه اسم غولاخر Tekken 2 رو اشتباه گفتم هم خب من 4 سال پیش Tekken 2 رو بازی میکردم خب معلومه که باید اسم غولاخرش رو فراموش کنم

لذت بازی به دو نفره بازی کردن و رقابت با دوستان و کل کل کردنه....

و همینطور بخش انلاین که گروهی با دیگر کشورها بازی کنی و این هیجان رو چند برابر کنی....

تک و تنها نشستی یک ماه بازی کردی خب معلومه حس خوبی راجبش نداشتی....بازی رو باید با دوستان و دور هم بازی کرد تا به دل بشینه.

نگفتم که حس خوبی راجبش نداشتم بلکه گفتم که یک ماه اونقدر بازی اش کردم که ازش خسته شدم و اتفاقا هنوز هم ازش خوشم میاد ولی دیگه حوصله شو ندارم
بعدشم من کی گفتم که چند نفره بازی اش نکردم؟ اتفاقا همین دیروز داشتم با رفیق ام بازی اش میکردم
بعدشم خب همه ی بازی ها بعد از یک مدت بازی کردن ( حالا چه یک نفره چه 100 نفره ) خسته کننده میشن و هیچ بازی ای وجود نداره که هیچوقت خسته کننده نشه

آخرین ویرایش:
خوب که چی؟ الان ما باید کار خاصی انجام بدیم که شما از بازی خسته شدی؟
یه فن واقعی بازی اولا اسم غول آخر بازی مورد علاقش یادش نمیره. دوما از بازی مورد علاقش خسته نمیشه. اگرم اصلا فن بازی نیست نمیاد تو فروم درد و دل من خسته شدم کنه. موج منفی نده.
خسته شدی برو ایول 6 بزن حالشو ببر!!!!!!!! بهشم بده 10

خــدایا. درجه نوب بودن کاربران بازیسنتر قشنگ OVER 9000 رو رد کرده!
بعدشم خب همه ی بازی ها بعد از یک مدت بازی کردن ( حالا چه یک نفره چه 100 نفره ) خسته کننده میشن و هیچ بازی ای وجود نداره که هیچوقت خسته کننده نشه
یخورده مطالعه کنید. فایتینگ از معدود ژانرهایی هست که محتواش تا 2 3 سال در کمترین حالت جواب میده. همونطور که هنوز تورنومنتهای Marvel vs Capcom 2 هست.
نشستی با کامپیوتر بازی کردی، دستت به آنلاین و ایناش نخورده نگو بازی بده. بگو من دارم کاملا برداشت اشتباه از یه بازی میکنم. به بازی فایتینگ ایراد گرفته چرا شخصیت بال داره!! ول کنید ترو خدا اینارو آدم خنده اش هم نمیگیره حتی!!

خوب که چی؟ الان ما باید کار خاصی انجام بدیم که شما از بازی خسته شدی؟
یه فن واقعی بازی اولا اسم غول آخر بازی مورد علاقش یادش نمیره. دوما از بازی مورد علاقش خسته نمیشه. اگرم اصلا فن بازی نیست نمیاد تو فروم درد و دل من خسته شدم کنه. موج منفی نده.
خسته شدی برو ایول 6 بزن حالشو ببر!!!!!!!! بهشم بده 10

اول اینکه هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه
من Tekken 2 رو اونموقع که بازی میکردم تقریبا 50-40 بار تموم کردم تا همه ی کاراکترهاش باز شد ولی خب چون قضیه ی 4 سال پیش بود اسم غولاخره یادم رفت
بعدش من یک رفیقی دارم که تا حالا Dark Souls رو 11 بار تموم کرده ولی اسم بیشتر مناطق اش رو یادش رفته
هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه همه که مثل جنابعالی انیشتین نیستن

خــدایا. درجه نوب بودن کاربران بازیسنتر قشنگ OVER 9000 رو رد کرده!

نوب که خودتی با این طرز حرف زدنت
ببین با من درست حرف بزن دهنم رو باز نکن که یه حرف هایی بهت بزنم که تا 100 سال دیگه یادت نره
اول طرف مقابلتو بشناس بعد به خودت جرئت بده
اصلا شما چند سالته؟ هنوز 13 سالت هم شده؟

یخورده مطالعه کنید. فایتینگ از معدود ژانرهایی هست که محتواش تا 2 3 سال در کمترین حالت جواب میده. همونطور که هنوز تورنومنتهای Marvel vs Capcom 2 هست.
نشستی با کامپیوتر بازی کردی، دستت به آنلاین و ایناش نخورده نگو بازی بده. بگو من دارم کاملا برداشت اشتباه از یه بازی میکنم. به بازی فایتینگ ایراد گرفته چرا شخصیت بال داره!! ول کنید ترو خدا اینارو آدم خنده اش هم نمیگیره حتی!!

مگه چشم هات ایراد داره؟
چشم ات ندید که نوشته بودم تکن رو تا حالا 100 دفعه چند نفره هم بازی کردم؟ و همین دیروز هم داشتم با رفیق ام بازیش میکردم
بعدش اره یک نفر مثل من که برخلاف جنابعالی فن واقعی تکن هستش دوست نداره که شعور و شائن شخصیت هایی مثل کینگ با بال دراوردن و کفش پاشنه دار پوشیدن پایین بیاد
همونطور که سازنده های God War هم گفته بودن که ما برای این کریتوس رو در نسخه ی بعدی نذاشتیم که دوست نداشتیم شخصیت پردازی عمیق کریتوس با رنگی کردن اش در نسخه ی بعدی از بین بره
فکر نکن هر اراجیفی بخوای میتونی بگی و من هم ساکت میشینم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or