خوب که چی؟ الان ما باید کار خاصی انجام بدیم که شما از بازی خسته شدی؟
یه فن واقعی بازی اولا اسم غول آخر بازی مورد علاقش یادش نمیره. دوما از بازی مورد علاقش خسته نمیشه. اگرم اصلا فن بازی نیست نمیاد تو فروم درد و دل من خسته شدم کنه. موج منفی نده.
خسته شدی برو ایول 6 بزن حالشو ببر!!!!!!!! بهشم بده 10
اول اینکه هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه
من Tekken 2 رو اونموقع که بازی میکردم تقریبا 50-40 بار تموم کردم تا همه ی کاراکترهاش باز شد ولی خب چون قضیه ی 4 سال پیش بود اسم غولاخره یادم رفت
بعدش من یک رفیقی دارم که تا حالا Dark Souls رو 11 بار تموم کرده ولی اسم بیشتر مناطق اش رو یادش رفته
هرکسی ممکنه هرچیزی رو فراموش کنه همه که مثل جنابعالی انیشتین نیستن
خــدایا. درجه نوب بودن کاربران بازیسنتر قشنگ OVER 9000 رو رد کرده!
نوب که خودتی با این طرز حرف زدنت
ببین با من درست حرف بزن دهنم رو باز نکن که یه حرف هایی بهت بزنم که تا 100 سال دیگه یادت نره
اول طرف مقابلتو بشناس بعد به خودت جرئت بده
اصلا شما چند سالته؟ هنوز 13 سالت هم شده؟
یخورده مطالعه کنید. فایتینگ از معدود ژانرهایی هست که محتواش تا 2 3 سال در کمترین حالت جواب میده. همونطور که هنوز تورنومنتهای Marvel vs Capcom 2 هست.
نشستی با کامپیوتر بازی کردی، دستت به آنلاین و ایناش نخورده نگو بازی بده. بگو من دارم کاملا برداشت اشتباه از یه بازی میکنم. به بازی فایتینگ ایراد گرفته چرا شخصیت بال داره!! ول کنید ترو خدا اینارو آدم خنده اش هم نمیگیره حتی!!
مگه چشم هات ایراد داره؟
چشم ات ندید که نوشته بودم تکن رو تا حالا 100 دفعه چند نفره هم بازی کردم؟ و همین دیروز هم داشتم با رفیق ام بازیش میکردم
بعدش اره یک نفر مثل من که برخلاف جنابعالی فن واقعی تکن هستش دوست نداره که شعور و شائن شخصیت هایی مثل کینگ با بال دراوردن و کفش پاشنه دار پوشیدن پایین بیاد
همونطور که سازنده های God War هم گفته بودن که ما برای این کریتوس رو در نسخه ی بعدی نذاشتیم که دوست نداشتیم شخصیت پردازی عمیق کریتوس با رنگی کردن اش در نسخه ی بعدی از بین بره
فکر نکن هر اراجیفی بخوای میتونی بگی و من هم ساکت میشینم