Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه چون من به لباس ها ایراد گرفتم نوب هستم پس یعنی سازنده های God of War بعدی هم نوب هستن دیگه
چون که سازنده های گاد وار گفته بودن که ما برای این کریتوس رو در نسخه ی بعدی نذاشتیم که نمیخواستیم با رنگی کردن اش شخصیت پردازی عمیقی که براش بوجود اوردیم از بین بره
و خب من هم گفتم که به عنوان یک طرفدار دوست نداشتم شعور و شائن شخصیت هایی مثل کینگ با کفش پاشنه دار پوشیدن پایین بیاد
پس حالا که به نظرتون من به خاطر زدن این حرف نوب هستم پس یعنی سازنده های گاد وار بعدی هم نوب هستن دیگه
بعدشم من فقط ایرادهای لباس هارو گفتم و بقیه ی ایرادهارو نگفتم تا به کسی برنخوره
مثلا یک ایراد دیگه که در Tekken 6 وجود داشت و در Tekken Tag 2 هم تکرار شد این هستش که از اونجا که دیگه میشه با چند ضرب حریف رو به هوا انداخت و در هوا هم بهش ضربه زد دیگه در محیط های بسته یک نفر اگه در یک گوشه گیر کنه ممکنه بینهایت کومبو بخوره
یا مثلا همین که در هوا دیگه نمیشه ضد فن زد خودش به نظرم یک ایراده
یا مثلا چرا وقتی در کنار دیوار داریم کومبو میخوریم نمیشه ضد فن زد؟ این هم یک ایراد دیگه...... مثلا در واقعیت اگه یک نفر در کنار دیوار شروع به زدن شما کنه شما دیگه نمیتونید کاری کنید؟؟؟
و یا یک ایراد دیگه که در این دوره زمونه که بازی فایتینگی مثل مورتال کمبت حالت داستانی فوق العاده جذاب و باحالی داشت بازی Tekken Tag 2 با نداشتن حالت داستانی ابروی خودشو برد

اگه چون من به لباس ها ایراد گرفتم نوب هستم پس یعنی سازنده های God of War بعدی هم نوب هستن دیگه
چون که سازنده های گاد وار گفته بودن که ما برای این کریتوس رو در نسخه ی بعدی نذاشتیم که نمیخواستیم با رنگی کردن اش شخصیت پردازی عمیقی که براش بوجود اوردیم از بین بره
و خب من هم گفتم که به عنوان یک طرفدار دوست نداشتم شعور و شائن شخصیت هایی مثل کینگ با کفش پاشنه دار پوشیدن پایین بیاد
پس حالا که به نظرتون من به خاطر زدن این حرف نوب هستم پس یعنی سازنده های گاد وار بعدی هم نوب هستن دیگه
مثلا یک ایراد دیگه که در Tekken 6 وجود داشت و در Tekken Tag 2 هم تکرار شد این هستش که از اونجا که دیگه میشه با چند ضرب حریف رو به هوا انداخت و در هوا هم بهش ضربه زد دیگه در محیط های بسته یک نفر اگه در یک گوشه گیر کنه ممکنه بینهایت کومبو بخوره
یا مثلا چرا وقتی در کنار دیوار داریم کومبو میخوریم نمیشه ضد فن زد؟ این هم یک ایراد دیگه...... مثلا در واقعیت اگه یک نفر در کنار دیوار شروع به زدن شما کنه شما دیگه نمیتونید کاری کنید؟؟؟
و یا یک ایراد دیگه که در این دوره زمونه که بازی فایتینگی مثل مورتال کمبت حالت داستانی فوق العاده جذاب و باحالی داشت بازی Tekken Tag 2 با نداشتن حالت داستانی ابروی خودشو برد

میگیم نوبی میگی نه، تازه میای اثبات هم میکنی :دی شما برو همون MK رو بازی کن داداش نوب من :دی. داستان توی فایتینگ مهم شد. لولولولو

این 5 خط اول حرفتم که اصلا ربط نداشت ولی خب داستان قشنگی بودش. ممنون

میگیم نوبی میگی نه، تازه میای اثبات هم میکنی :دی شما برو همون MK رو بازی کن داداش نوب من :دی. داستان توی فایتینگ مهم شد. لولولولو

این 5 خط اول حرفتم که اصلا ربط نداشت ولی خب داستان قشنگی بودش. ممنون

داستان قدیما در فایتینگ مهم نبود اون دوران با نوب هایی مثل شما دیگه بعد از اومدن کمبات تموم شد
الان دیگه بازی هایی مثل MK و Soul Caliber و Naruto Ultimate Storm و Persona: Arena همگی در جدیدترین نسخه هاشون خط داستانی فوق العده جذاب داشتن یعنی دیگه داستان در فایتینگ مهم شده
دیگه دوران بی داستانی فایتینگ ها با نوب هایی مثل شما تموم شده

داستان قدیما در فایتینگ مهم نبود اون دوران با نوب هایی مثل شما دیگه بعد از اومدن کمبات تموم شد
الان دیگه بازی هایی مثل MK و Soul Caliber و Naruto Ultimate Storm و Persona: Arena همگی در جدیدترین نسخه هاشون خط داستانی فوق العده جذاب داشتن یعنی دیگه داستان در فایتینگ مهم شده
دیگه دوران بی داستانی فایتینگ ها با نوب هایی مثل شما تموم شده

الهی بگردم. ناروتو که داستان نداره ماله انیمس. سول کالیبر کل داستانش روی گرفتن یه شمشیره. پرسونا هم که اسپین افه. نوب جان میخوای مثال بزنی بگو بلیزبلو حداقل انقدر سوتی ندی دیگه :دی نوب که هستی، اینطوری هم سوتی میدی :دی

اون موقع هم که داستان 3 تا تکن اولی ترکونده بود شما شاید فارسی به زور میحرفدی که الان حرف از نبود داستان توی این سری میزنی. بیخیال :دی این جا کاربر زیاد رد میشه :دی

الهی بگردم. ناروتو که داستان نداره ماله انیمس. سول کالیبر کل داستانش روی گرفتن یه شمشیره. پرسونا هم که اسپین افه. نوب جان میخوای مثال بزنی بگو بلیزبلو حداقل انقدر سوتی ندی دیگه :دی نوب که هستی، اینطوری هم سوتی میدی :دی

اون موقع هم که داستان 3 تا تکن اولی ترکونده بود شما شاید فارسی به زور میحرفدی که الان حرف از نبود داستان توی این سری میزنی. بیخیال :دی این جا کاربر زیاد رد میشه :دی

خودم میدونم ناروتو داستانش مال انیمس ولی به هرحال برای کسی که انیمه رو ندیده یعنی داستان حساب نمیشه نوب جان؟
درباره ی سول کالیبر هم یعنی داستانی که موضوعش درباره ی گرفتن یک شمشیر باشه داستان حساب نمیشه؟ نوبی دیگه..... ضرب المثل کافر همه را به چشم خود بیند که میگن همینه
پرسونا هم چه اسپین اف باشه چه فلان بهمان یک داستان بسیار عالی داشت که باهاش ابروی تکن رو برد
همه ی 3 تکن اولی رو هم من موقعی که شما هنوز دنیا نیومده بودی بازی کرده بودم و اون ها هم اتفاقا داستان نداشتن و اینجوری بودن که با هربار تموم کردن یک فیلم پایانی باز میشد
اصلا بیخیال ببین من دارم وقتم رو با کی تلف میکنم
شما برو همون Yu Gi Oh رو بازی کن و تازه احتمالا به کارت Fushion هم میگی Synchro =))

خوب ساعت 3 مررررسه تعطیل شد بدو بدو اومدی بگی من نوبم:)) اونوقت به بقیه میگی 13 سالت نشد.
خوب از بحث مدرسه که بگذریم میرسیم به اینکه اگه شما بلد نیستی بازی کنی نگو این ضعف بازی ست، تمام اینا فن و راه حل داره.
نوب جان pulled off reversals و pulled off ukemi راه هاییه که وقتی داری میخوری ضربه رو برگردنی، مخصوصا یکیشم مخصوص همون کینگ جونته.
نکته بعدی اینکه تگ ها مود داستانی نداره.
امیدوارم کمکت کرده باشم
From anishtain to Nub

خوب ساعت 3 مررررسه تعطیل شد بدو بدو اومدی بگی من نوبم:)) اونوقت به بقیه میگی 13 سالت نشد.
خوب از بحث مدرسه که بگذریم میرسیم به اینکه اگه شما بلد نیستی بازی کنی نگو این ضعف بازی ست، تمام اینا فن و راه حل داره.
نوب جان pulled off reversals و pulled off ukemi راه هاییه که وقتی داری میخوری ضربه رو برگردنی، مخصوصا یکیشم مخصوص همون کینگ جونته.
نکته بعدی اینکه تگ ها مود داستانی نداره.
امیدوارم کمکت کرده باشم
From anishtain to Nub

اول اینکه من موقعی که شما هنوز متولد نشده بودی مدرسه میرفتم
اون شما تازه از مهدکودک اومدی نه من
یعدشم در هوا کجا میشه ضد فن زد؟ وقتی حریف شما رو با کومبو به هوا میفرسته میشه ضد فن زد؟ خواب دیدی؟ تو که از نوب هم بدتری
بعدشم وقتی در گوشه ی دیوار حریف داره بهت کومبو میزنه و همش به دیوار برخورد میکنی نمیشه ضد فن زد
اصلا تا حالا تکن بازی کردی یا همینطور داری چرت و پرت میگی؟

اول اینکه من موقعی که شما هنوز متولد نشده بودی مدرسه میرفتم
اون شما تازه از مهدکودک اومدی نه من
یعدشم در هوا کجا میشه ضد فن زد؟ وقتی حریف شما رو با کومبو به هوا میفرسته میشه ضد فن زد؟ خواب دیدی؟ تو که از نوب هم بدتری
بعدشم وقتی در گوشه ی دیوار حریف داره بهت کومبو میزنه و همش به دیوار برخورد میکنی نمیشه ضد فن زد
اصلا تا حالا تکن بازی کردی یا همینطور داری چرت و پرت میگی؟
قبل از جواب دادن به این پستت نظر تو به این دو تا نکته جلب میکنم:
1- بهت تبریک میگم بالاخره تونستی دو تا پست بدی و ویرایشش نکنی، این واسه تو یعنی خیلی.
2-یه چیز جالبه دیگه هم که به چشمم اومد اینکه بیوفتی تو تاپیکا و پستای همرو لایک کنی جز نوب بودن چیز دیگه ای رو ثابت نمیکنه.

در ضمن من نگفتم وقتی رو هوا داری میخوری، نگفتم وقتی کنج دیواری، گفتم وقتی داری میخوری، حالا چیو؟ خودت حدس بزن=))

باز خوبه فهمیدی تگ ها مود داستانی نداره

From anishtain to Nub

قبل از جواب دادن به این پستت نظر تو به این دو تا نکته جلب میکنم:
1- بهت تبریک میگم بالاخره تونستی دو تا پست بدی و ویرایشش نکنی، این واسه تو یعنی خیلی.
2-یه چیز جالبه دیگه هم که به چشمم اومد اینکه بیوفتی تو تاپیکا و پستای همرو لایک کنی جز نوب بودن چیز دیگه ای رو ثابت نمیکنه.

در ضمن من نگفتم وقتی رو هوا داری میخوری، نگفتم وقتی کنج دیواری، گفتم وقتی داری میخوری، حالا چیو؟ خودت حدس بزن=))

باز خوبه فهمیدی تگ ها مود داستانی نداره

From anishtain to Nub

خب من منظورم وقتی روی هوا و کنج دیواری بود
وقتی من یک حرفی میزنم اگه میتونی که نمیتونی باید جواب اون حرفم رو بدی انیشتن
من اومدم درباره ی روی هوا کومبو زدن صحبت میکنم بعد جنابعالی میای بحث رو عوض میکنی درباره ی یک چیز دیگه جواب میدی؟ حتما کم اوردی دیگه
بعدشم هرچی باشه من با همه رفیق هستم و برا همین به همه لایک میدم
ولی یک نفر مثل جنابعالی از همه کینه و نفرت داره و 100 سال یکبار فقط به رفیق رفقاش لایک میده
حالا کدوممون بهتره؟

خب من منظورم وقتی روی هوا و کنج دیواری بود
وقتی من یک حرفی میزنم اگه میتونی که نمیتونی باید جواب اون حرفم رو بدی انیشتن
من اومدم درباره ی روی هوا کومبو زدن صحبت میکنم بعد جنابعالی میای بحث رو عوض میکنی درباره ی یک چیز دیگه جواب میدی؟ حتما کم اوردی دیگه
بعدشم هرچی باشه من با همه رفیق هستم و برا همین به همه لایک میدم
ولی یک نفر مثل جنابعالی از همه کینه و نفرت داره و 100 سال یکبار فقط به رفیق رفقاش لایک میده
حالا کدوممون بهتره؟
صحبت های اخیر شما هیچ کمکی در جهت پیشبرد تاپیک نداره و من واسه احترامی که برای خوانندگان این تاپیک و بچه های محترم بازی سنتر قائل هستم این بحث رو ادامه نمیدم چون میدونم به دوستان بازی سنتری حس خوبی بعد از خوندن این پست ها دست نمیده.
حظور شما تو این تاپیک صرفا برای ترول هست و بهترین راه برای مقابله با ترول سکوت هست. قضاوته درسته گفته ها با خود دوستان.
از صفحه حدودا 16، 17 که شما تو سایت ثبت نام کردی ترول شروع شده....
در پناه خدا

شما منظورتون واسه PS3 هست که کد زدید یا Xbox هم چنین قابلیتیو داره؟ من هلاک این کونیمیتسوام و تگش با Jaycee

نه فکر کنم برای XBOX به مرور میاد.چون من خیلی وقتا وقتی وارد تکن میشم توی لایو هستم،امروز برام پیغام اومد که یه آپدیت اومده براش میخوای آپ کنی که 3 مگ دانلود کرد بعد 3 تا شخصیت جدید و ... اضافه کرد.البته هنوز جای 4 نفر حداقل توی لیست خالیه پس یعنی اونا رو هم به زودی میدن بیرون;)

پ.ن:با شخصیتهای Sebastian و Slim Bob خیلی حال کردم.البته حرکاتشون تکراری بود ولی استایل و Ending Movie شون خیلی خوب بود.
راستی این فیلمای تیکن های قبلی رو چه جوری میشه دانلود کرد؟!!! زده Downloadable Content
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها به خدا یه بازی انقد ارزش نداره انقد اعصاب همو به هم بریزین،بازی میکنیم که تفریح کنیم و میایم اینجا که دور هم از تفریحمون حرف بزنیم :d
نه اینکه اینجوری حال هم دیگرو بگیریم!!!
دمتون گرم دیگه بیخیال شین ;)

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره دیشب به دان 100 رسیدم:d جالبه بعد از دان32 که تیکن گاد هست، میشه دان 100، دیگه احتمالا دان 101 که نداره؟:d
ac9162b47c56.jpg

دوستان بالاخره دیشب به دان 100 رسیدم:d جالبه بعد از دان32 که تیکن گاد هست، میشه دان 100، دیگه احتمالا دان 101 که نداره؟:d
ac9162b47c56.jpg

احسنت احسنت! اقا دمت گرم 16 تا loose ؟ من الان 68 تا باختم 241 بردم؟ این باختا چه قدر تآثیر داره رو لول؟

احسنت احسنت! اقا دمت گرم 16 تا loose ؟ من الان 68 تا باختم 241 بردم؟ این باختا چه قدر تآثیر داره رو لول؟

هر چی بیشتر ببازی فکر کنم یکم دیر تر دانت بره بالا.البته نه زیاد.من الآن کلن 693 تا برد دارم 54 تا باخت (در مجموع با کل کاراکترام)
دو تاشونُ True Tekken God کردم.البته رو نرمال میرم.به نظرم سخت تر از تیکن 6 شده.چون تیکن 6 رو راحت رو آخرین درجه بازی میکردم.
راستی دو تا اچیومنت هست یکیش You earned everything یکی دیگه هم You won a great battle ; این دو تا رو من نمیدونم چی کارشون کنم :(
تو فایت لب همه ی رنکام S شده،100 % همه چیزم خریدم توش.
تمام فیلمامم باز شده.نمیدونم دیگه مرگش چیه؟
Great battle هم تا جایی که یادم میاد تو تیکن های قبلی وقتی بود که با جون خیلی کم حریف رو میبردیم اما اینجا اصلن همچین چیزی نیست :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or