Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی این Fight Lab ش یه چیزی من‌درآوردی مسخره ست که بجای اموزش و نشون دادن کاری که باید انجام بشه ادم رو گمراه میکنه و و باعث میشه الکی دکمه بزنی.
بخش اموزشی DoA 4 هزار برابر از این پیشرفته تره.

یادش بخیر.....
قدیمی های این تاپیک یادشونه که یک زمانی من هم در این تاپیک بودم ولی اونقدر انتقاد کردم و اونقدر بعضی از عزیزان من رو نوب خطاب کردند از این تاپیک رفتم
دلتون برا ما تنگ نشد ایا ؟ :دی

اینجا باید کامبو بزنی و یه طوری باید بشه که مثلا دیوار بشکنه یا زمین بشکنه. کلا باید کامبو رو نگه داری و زمان بندی ضربات رو درست اجرا کنی. الان مربع و مثلث رو با هم فشار بده. یا مثلا جلو مثلث. هرچیزی که گفته!

ضمنا این بخش آموزشی کامل نیست بلکه یه بخش کاملا فان واسه نشون دادن زدن تگ کامبو هستش و البته شخصیت Violet و Combot. شما مرحله آخر بازی رو رد کنی قشنگ متوجه میشی که این یه شوخی از طرف نمکو بودش و فقط میخواست این قابلیت رو بده که بازیباز ها شخصیتی با کمبوهای مورد نظر خودشون رو خلق کنن.
اینکه بیای همه جا بگی بهترین فایتینگ هنوز DoA4 ـه یا فلان چیز DoA4 بهتره اینا کلا رسمه مثکه چون DoA4 در مقابل بازی با این محتوا چیز خاصی به حساب نمیاد وگرنه الان ملت هنوز توی تورنومنت های DOA شرکت میکردن بجای SF و Tekken و یا حتی Marvel vs Capcom 2.

چه عجب بالاخره این بازی تیکن محبوب ما یه جا بهترین بازی مبارزه ای شد، سایت GameSpot تیکن تگ 2 رو بهترین بازی مبارزه ای اعلام کرد ولی اون IGN گلابی Persona4Arena رو معرفی کرد.
بعضی سایت یه چیزیشون میشه ها!!!

بچه ها من روی این ارکیدش دیفیکلتی رو هم گذاشتم ایزی اون jun رو نمیتونم بکشم!! چرا انقدر سخت ساختن بازیشو؟؟ اعصابم خورد شد یه 10 بار باختم.. یه راندشو میبرم راند 2 اش که جنی میشه نمیتونم ببرمش و کمبو میزنه و تموم..یعنی یه بارم نتونستم تا اخرش برم تا حالا

برای لایو رفتن کابل اینترنت بزنم کافیه
اقدامات امنیتی لازم نداره
(تاحالا لایو نرفتم:)
کنسول هم ال تی ۳
مشکلی پیش نمیاد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

راستی دیسک حتما باید برنرمکس باشه برای گرفتن این دی ال سی؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or